Allmänt

Det var bättre förr :)

Jag köpte en jacka/kappa i London förra hösten och fick redan i affären avdrag med 5£ för att en knapp fattades . Ingen fara med det tänkte jag för det fanns extraknappar med , så hemma sen så ägnade jag en lång stund åt att sy fast ALLA knappar ordentligt . Det är massor..
Lik förbannat rasslade de där jäklarna av i parti och minut sen och jag stoppade de i väskan för att sy fast ”sen”, jag var ju gravid och kunde ändå inte stänga jackan …:)

Eftersom jag sytt fast de noga så fattade jag ju att de skulle ramla loss igen och har inte haft lust att jobba i onödan .
Jag vet att mamma hade nån smart grej med nån form av ståltråd som man fäste knappar med men hur jag än letade i affärer så hittade jag det inte…
Sist jag träffade mamma så kom jag ihåg att fråga så då fick jag hennes och så gick hon till en riktig sybehörsaffär för att fråga efter det…. Men de trodde inte att de fanns längre …?
Konstigt att sluta med en så bra grej ju…. Är det nån som sett såna här nyligen ???

20111019-165150.jpg

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting