Allvar

Rädda Hugo !

 

Nu har jag fått tips om den här lilla killen från flera håll och kanter, och jag tycker att ni åxå ska kika in till hans mammas blogg, Hannas blandning ,  läs, begrunda och fundera. Skriv under namninsamlingen, eller skänk en slant. Framför allt är det viktigt att visa att många står bakom den här familjen, och alla andra familjer som är i samma situation. Ni vet – tillsammans är vi starka 🙂

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Det är inte ok att det finns en chans att Hugo kan bli bättre, få må bättre, ha mindre ont, men i Sverige finns inte den möjligheten, och till USA är det långt och dyrt.

Vem är Hugo nu då??

Jo, men det är en liten gosse, som är född med en obotlig sjukdom som heter Junktional Epidermolysis Bullosa Herlitz.

Överlevnadschansen är inget vidare , och de flesta barn överlever inte sin ettårsdag…Hugo är 8 månader.

  Mamma Hanna skriver i sin blogg att Hugo allt som oftast sover med händerna på magen , hur söt som helst 🙂

 

Den här sjukdomen är plågsam, smärtsam som sjutton eftersom huden är väldigt sårig, och det krävs många onda omläggningar av huden.

Hanna skriver åxå: Det är inte bandage och skyddshandskar Hugo har på sig. Det är svettband och
boxhandskar, för vi ska spöa skiten ur den här sjukdomen!

 

Nu är det inte säkert att den behandling som görs i Usa, en benmärgstransplantation, BMT, funkar, men OM, så inte bara förlänger den livet på det sjuka barnet, utan gör även livet mer smärtfritt och behagligt. Det är ju en gigantisk vinst i sig.

En del barn dör av behandlingen, men de får iaf en chans. En chans som Hanna och hennes man vill ge sin son.

 

Hugos familj kämpar med näbbar och klor för sin lilla gosse, och kan vi hjälpa till, det minsta lilla, så tycker jag att vi gör det, av medmänsklighet, av godhet, av medkänsla.

Kika in till Hugo HÄR!

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting