Allmänt

Lite snabbt…

…bloggande innan sovdags!

Idag tog jag med mig Jamie och åkte tåg 🙂

Till El Stockholmo , the big city, iaf om man kommer från Uppsala, som är en ganska liten stad, även om vi faktiskt numera, sen några veckor, är en STORSTAD 🙂 Vi har kommit upp i tillräckligt många invånare för att klassas som det, jag bidrog ju med Jamie 😉

Såklart tänker de då ändra sifforna så vi lik förbaskat inte är en riktig storstad, för det passade tydligen inte Uppsala…VAd vet jag, och faktum är att jag inte kunde bry mig mindre.

Jag och J och Jamie tog 9.11 tåget, och sen strosade vi på stan, gick på en pressvisning på  KappAhl, och japp, det blir snygga kläder i vår…barnkläderna , eller framför allt babykläderna var jättefina. Mkt färg, härligt!

 

Vårt egentliga ärende var Nespressobutiken, de har ju en enda butik i Sverige, jo man kan beställa på nätet, men det är roligare att åka dit och provsmaka, och känna sig lyxig och flärdfull 🙂

Massa kaffekapslar blev det, limited edition smakerna passade vi på att köpa åxå – mörk choklad, vaniljblomma och körsbär.

Så lite kika i affärer, köpa födelsedagspresent till kalaset Trixie ska på, en julklänning till Novalie, Åhlens….hur fina som helst…

Fika, lunch, och fika hann vi med åxå, det är inte dåligt 🙂

 

Hemma roddade Perra runt allt, det är hans kaffe mestadels så han är nöjd och glad 😉 och han fick Js dotter med hem från skolan, som hon hämtade här sen.

Utvecklingssamtal med Novalie hann han med åxå, och hon fick enbart beröm. Han sa att ingen unge någonsin fått så mkt beröm, och det är ju härligt att höra 🙂 Novalie ligger långt fram i allt, och är jätteduktig på allt, plus att hon är en alldeles utomordentlig unge 🙂

 

Vi kom hem vid 17- tiden, och då stektes det pannkakor i långa banor, Jordan hade lyckats stoppa i en jäkla färgpenna i tvättmaskinen när Perra tvättade ( sina) kläder, så samma tvätt hade snurrat hela dagen, men trots vanish gick inte färgen bort 🙁 tjejerna hade stökat ner sitt rum totalt, och Trixie kom med en påse till mig och sa att jag måste tvätta…

En liten kik och där låg universums skitigaste galonkläder….! Hon måste ha legat i grus och lera….Och tydligen så kunde inte pappor ta hand om det eftersom hon sparade dem till mig 😉

Jag spolade av dem i badkaret, och sen fick de ligga i blöt innan jag spolade av dem igen, nu är de ju rena men kommer inte torka till i morgon, så jag fick leta reda på nya i garaget.

Perra lämnade huset och åkte och tränade, och jag röjde det lilla som var kvar efter middagen, och sen hjälpte jag tjejerna städa, innan jag landade i soffan med Jamie.

Gullplutt!

Nu har jag världens huvudvärk, har nog druckit alldeles för lite idag, och på det druckit massa kaffe på kvällen…..Ska gå och dricka och det får nog bli en alvedon åxå. Vill inte vakna med huvudvärk om jag slipper .

Det får helt enkelt bli punkt nu 🙂

Natti natti 🙂

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Charlotte

    Vilken underbar Stockholmsbild, har du tagit den?

    Så söt han är, vilka fina barn du har.

    Jag läser ju din blogg hela tiden men kommenterar inte så ofta (fast du har sett mig här i kommentarsfältet förut). Men nu är det årsdagarna av min sons död så nu är jag lite rastlös och kom på att jag kanske skulle tillbringa tiden med att gå runt och kommentera i alla bloggar som jag läser men sällan kommenterar =)
    Carola: Japp med iphonens kassa kamera dessutom, så jag är rätt nöjd 🙂 Jodå jag har sett dig,känner igen dig väl, visste inte att det var årsdag dock , men förstår ju att det är extra tungt då, så jag skickar lite cyberkramar, för vad det nu är värt. 🙂

  2. Leah

    Vilken härlig dag ni haft. Jamie är såååå gullig. Jag älskar din blogg. UNderbart vardaglig och jag blir så glad att de små barnen inte behöver släpas till dagis tidiga mornar. Jag väntar tvillingar och det vore kul om du ville skriva lite om hur det är att få just tvillingar.
    Carola: Tvillingar är häftigt, ascoolt och superballt:) Du har en resa framfr dig som är få förunnat, och jag är lite avis 🙂 Nog kan jag skriva lite om tvillingar även om det var länge sen mina var små:)

  3. Maggda

    Blir så glad när jag läser din blogg och sen ser bilder på era härliga barn..
    Jamie har verkligen charmat mig med det leende han har..

    Kram till er
    Carola: Kram tillbaka, och Jamie är en liten charmör 🙂

  4. Cecilia

    Vilken härlig dag ni har haft 🙂
    Så söta bilder på Jamie 🙂
    Måste fråga dig, när har du lämnat bebisen hemma med pappa för att göra något med en väninna? Tänker restaurang, pub, bio eller vad som helst där det inte passat att ha med bebis?
    Jag sitter med min 3:a här hemma (3 månader gammal)och känner inte alls att jag har behov av att lämna honom, än, jag vill inte pumpa mjölk och greja utan jag vill vara med honom så mycket det bara går. Jag vet ju hur fort tiden går och sen är han stor…Jag tror att jag resonerade annorlunda när det var första barnet och kanske andra men nu, nej, dit jag går så går också lille sonen. Ha en trevlig dag!
    Carola: Jag känner som du, inget behov av att lämna Jamie, och det brukar hålla i sig så länge som jag ammar, runt ett år alltså:) Det jag kan göra är att lämna honom hemma när jag tränar snart, men då är det iväg, träna, hem som gäller.
    Restaurang osv blir sen, det är inget som roar mig så mkt, och jag har mest vänninor som känner som jag så det är liksom inga problmen att ha med barn(en)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting