Allmänt

Arbete pågår

Det var nån som gärna ville att jag skulle erkänna att det är jobbigt med nio barn…… Det är det fortfarande inte 😉 men däremot är det lite krångligt att få nio ungar att bli sitt vackraste på en och samma bild ….
Tack och lov för digitalkamera , jag säger bara det !!!
Innan den fanns så var julkortsfotograferingen en både dyr och utdragen historia , även om vi inte hade lika många tomtar då 🙂
Jag ska sätta mig och titta igenom bilderna på datorn lite senare men en tjuvkik kan ni få 😉
Väldigt liten men ändå .

20111126-171656.jpg

Kommentarer

  1. Anna B

    Ja, det kan jag verkligen förstå, som har svårt att få till fyra. Brukar tänka på att skolfotografer får till det rätt bra med 30 på samma bild. Numera är dock mitt största problem att 16-åringen totalvägrar att vara med på bild, vilken som helst.

    Vilken fin försmak vi fick.

  2. maria husetfullt

    så söt tomtenissa!!

    Jag förstår inte heller varför vi med fler barn än genomsnitt alltid ska behöva försvara oss, att det är inget jobbig med många barn. Jag får också den fråga allt som oftast och folk suckar medan dom frågar.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting