Allmänt

Pysslar

Hittade siffror i ljuslådan och där kan de ju inte ligga 🙂
Vet inte om det blev så bra men det får vara ett tag.

20111130-140333.jpg

Kommentarer

  1. Annelie Susanna

    Jättefint ju!! 😉

    Kanske kan få dit något rött oxå för lite julstämning? Eller rosa går ju oxå bra =)

  2. annelieolssonsblogg

    Hejsan jag brukar titta in här men skriver inget jag har sett dej på tv och de va roligt att du hade en blogg och mirka mä 🙂 jag har fem st barn och jag vet hur mysigt det är med en stor familj fast min minsta är 2åroch 4månader så det blev en sladdis jag blev så full i skratt då jag såg ditt arrangemang för jag gjorde likdan som du då jag inte hitta min ljusstake ha det gott nu mvh annelie O .http://blogg.mama.nu/herstadbergsnytt/

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing