Allmänt

Vad hände nu då?

Jag började hosta lite smått igår kväll, efter träning två dagar i rad – yes jag är nöjd med mig själv 😉 och halsontet smög sig på..IGEN.

Kunde inte sova inatt, av ingen direkt anledning alls, Jamie sov som en stock, och det var tyst och lugnt i huset, men jag kunde absolut inte somna.. väldigt störigt. Totala summan av sömn blev väldigt mkt lägre än den borde varit, och jag var grusig i ögonen redan när jag vaknade.

Var ju uppe med barnen och gjorde frukost framför julkalendern, som var hyfsad, det lilla jag hann se iaf, innan Jordan vaknade och ville ha ny blöja för den var så blöt, och sen var det ju full rulle ens stund.

Förmiddagen rullade på, jag försökte beta av massa som hamnat på efterkälken, massa mail att svara på, massa annat spännande att skriva 😉 och så lite spaning på nätet efter julklappar.

Jamie satt i babysittern bredvid mig och jollrade, sov en stund och fortsatte sen gnaga på sina händer och var i toppform, helt sig själv igen, härligt!

 

Lunchen blev lite sen för jag skulle bara….och ”skulle bara” kan ta lite tid, men Lovelia och Jordan lekte så fint att det var synd att avbryta för lunch 🙂

 

Jordan sov lite middag, och när Robban och småtjejerna kom hem så lämnade jag dem och åkte och handlade, passade på att posta deras önskelistor till Tomten åxå 🙂

 

Hemma igen så gick Jordan in till Robban och satte sig och tittade på när han spelade TV spel, det är det bästa Jordan vet just nu, han är jätteimponerad av brorsan. Småtjejerna var nere i sitt rum, och Jamie var hungrig så jag satte mig i soffan, lutade huvudet mot kudden och sen halvsov jag en 40 minuter, kände hur förkylningen tog ett järngrepp, och kvicknade till och kom på fötter enbart för att barn behöver få middag. Hade det bara varit jag och Jamie hade jag struntat i middag och gått och lagt mig istället.

Kände mig helrisig, och det har sen fortsatt med täppt/rinnande näsa, irriterade ögon och hosta/halsont…men ORKA; jag var ju jätteförkyld nyss? Typ förra veckan, eller förrförra kanske…men ändå.

 

Ja så vi kör väl en repris då, förkylning it is. Min träning går åt skogen, jag som verkligen vill iväg, jag har ju längtat länge efter Friskis och Svettis Cirkelfyspass…men nu har jag fått avboka, avboka, avboka..bah.

 

Perra kom hem sent, med 15 kilo köttfärs, alldeles färsk, kossan (eller var det var) sprang omkring i skogen så sent som igår, så färskare än så går ju knappt att få:)

Den har vi nu packat om i lagom stora påsar, och det är så himla nice att ha frysen full igen. Kvar i frysrummet på Syltkrukan har vi stekar och annat gott 🙂

 

Efter det så var det ju Idol, och det måste man ju se, eller tjejerna måste, och jag kan ju inte gå och lägga mig före småtöserna, Perra säger ju godnatt redan halv tio eller så, han ska upp fyra i morgon för marknad i Stockholm, så jag lär ju vara uppe med barnen.

Nu har de ju fått se att Robin är i final, så det var väldigt glada tjejer som hoppade i säng 🙂

Dit ska jag åxå dra mig, och hoppas på att förkylningen försvinner lika fort som den kom.

 

Imorgon är en annan dag, förhoppningsvis bättre på alla sätt 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Carina

    Känner igen det där med förkylningen. 4 dagar kände jag mig någorlunda frisk och hann träna 2 gånger. Nu känns det som nåt skit är på gång igen.

  2. Carina

    Känner igen det där med förkylningen. 4 dagar kände jag mig någorlunda frisk och hann träna 2 gånger. Nu känns det som nåt skit är på gång igen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting