Julen

Tack Jordan. Verkligen :/

Mitt i natten nu igen 🙂

Perra gick och lade sig alldeles nyss, och kom ut med en tom handväska i handen.

– Din??

Hm, ja, tyvärr.

Jordan har haft väldigt roligt när han inventerat den, och inte ett gruskorn är orört, allt har han dragit ut och pillat upp och kollat igenom 😉 Det låg hundralappar, rabattkuponger, önskelistor, lypsyl, kamera, plånbok, klubbor (mutor !) i en salig röra över hela rummet… Perra gick vända på vända in och hämtade en näve ihoprafsat och dumpade det på fotpallen i vardagsrummet, sen skulel han försöka få ner eländet i väskan igen, men det gick ju sådär 😉 så nu har jag en mysig röra att ta tag i imorgon.

Tack Jordan, du ser till så man slipper vara sysslolös 🙂

 

Juldagen är till ända, och vi är en bit in på Annandagen.

Det blåser storm ute, köksfläkten låter som om nån försöker klättra ner i den, kanske är tomten som tog fel skorsten?? och det är gröna gräsmattor och nästan tio plusgrader. Är det verkligen december?

Vi har haft släktmiddag här, mina föräldrar, min syster och Perras mamma. Traditionsenligt, sen nån gång på 70 talet , så äter vi alltid oxfilé och potatisgratäng och hallon , blåbär, grädde och glass till efterrrätt. Det var hos min mormor vi var på juldagen förr, men sen hon dog så tog vi över. Saknar min mormor.

När vi var hos henne så var det ännu mera mat , det var först ett stort julbord, med allt på, sen oxfile´, sen ost och kex, bär och glass…det kan vara omvänd ordning på de två…hm? och så kaffe, kaka och massa choklad…pust.

Vi har skalat bort lite, det är fan inte nyttigt att äta så man nästintill spricker. :=)

 

Barnen har gått omkring i sina fusk Onepiece, alltså Novalie, Trixie och Lovelia, hela dagen, Jordan hade svarta jeans, vit skjorta och slips, så det var lite olika outfits 😉

 

Ena Monsters High dockan har gått sönder, så den ska jag byta på tisdag, leksaker lär ju hålla för att leka med kan jag tycka…men ibland verkar det som de görs mest för att tittas på..sånt tycker jag är slöseri med naturens resurser på alla sätt och vis, och så min tid och mina pengar som ska köpa den för att sen behöva krångla med att leta reda på kvitto….;) och åka och byta.

Men annars har det inte varit några sorger alls från barnens håll , de håller sams och leker med alla nya saker.

🙂

Fota skulle jag göra idag, men av det blev det inte så värst mkt.. Försökte fånga Jamie när han låg och drog i blommorna på kökssoffan, men han ligger ju inte still så det blir suddigt 😉

   🙂

 

Han har varit lite ledsen ikväll, svårt att komma till ro, men nu sover han gott intill mig här i soffan, så jag ska gå och göra mig iordning för natten.

Måste putta isäng Robban åxå som är mitt i nåt spännande tv spel….inte helt ok att vara vaken så här dags när man är 11 år. Men han är som jag, en kvällsuggla 🙂

 

Idag är det Annandag Jul…och vi har inget inbokat:)

Natti natti;)

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting