AllmäntHögtiderJanelleJulen

Skolpremiär

Åh Perra hade ett tufft jobb imorse:)

Alla var trötta, Robban sov tre timmar på sin höjd inatt, jag hörde hur han snurrade och snurrade i sin säng, och ändå har han inte varit uppe så extremt sent, och jag har dessutom väckt dem tidigare och tidigare sista dagarna…Patricia var lika, kunde inte somna..men det är självförvållat 😉 så det är inget synd om dem. De vet att det bara är att bita i det sura äpplet och kliva upp,och det är skönt att det bara är tre dagar den här första veckan.

 

Vi som var kvar hemma har inte vänt tillbaka riktigt än utan slumrade på i godan ro, Jordan vaknade vid 9, och då hade jag precis vaknat till,men vi klev inte upp förrän efter tio. Då kom Lovelia in och ville ha sällskap så vi masade oss upp. Jamie sov vidare en lång stund.

Imorgon blir det inger slumrade av för då är det upp i ottan för samtliga, med undantag för Jamie om han sover…kanske för Jordan med…men vi andra ska klara struparna och sjunga för Janelle, som fyller 18 år !!!

I dagens UNT så fanns detta:

  Det har hon själv skrivit ihop:)

UNT, alltså vår lokaltidning, skickar ut brev till alla som fyller jämnt, eller nåt annat intressant, typ 18 år:) och så får man om man vill skicka in en liten text och bild som de tar in i tidningen utan kostnad. Tror jag, hm..det kanske kommer en räkning ;)?

Jag älskar det hon skrivit om att hon älskar att ha sina småsyskon runt sig ♥ det känns som att vi lyckats som föräldrar till många barn då, när den äldsta inte känner sig bortskuffad och åsidosatt utan tvärtom älskar sina syskon.

 

Men att fatta att mitt äldsta barn blir myndig det är inte helt lätt.. Hon föddes nyss, iaf så kan jag precis minnas hur det var!

Jag minns så väl hur jag tyckte att jag var den absolut märkvärdigaste personen på den här jorden, eftersom jag fött ett så perfekt litet barn, och själv klarade att ta hand om det 🙂

Jag kände det som att jag hade en alldeles egen solstrimma som sken bara på mig, vart jag gick, för att lysa upp så att andra kunde se vilken unik människa jag var 😉 och vilket vackert barn jag hade.

Ja på allvar, jag kände mig extremt superstolt, över mig själv, över Perra och såklart över den där underbara bebisdottern vi fått.

Fast jag älskar alla barnen lika mkt som Janelle, så kan det aldrig bli samma sak, hon var först, det var hon som gjorde mig till mamma, och det är nåt väldigt speciellt. 🙂

Och nu är hon vuxen i lagens mening. Men inte i sina egna ögon, hon har svårt att förstå själv att hon är så stor 🙂

Om jag får tid över ska jag leta lite bland fotoalbumen och visa er lite 🙂

 

Jag har slagit in en massa paket till henne, det är inte så dyra saker, men det är viktigt framför allt för de mindre barnen , att få räcka fram ett varsitt paket till den som fyller. Jo, förresten, ett innehåll är dyrt, och ett annat lite sådär halvdyrt 😉

Men eftersom hon precis var och sa godnatt, och såg att jag satt och skrev så är hon inte dummare än att hon läser bloggen från sin mobil så jag säger inget mer;) Synd va Nellis:)?  Janelle är så nyfiken:)Precis som sin mamma….hm..

 

Jag beställde batterier igår, och idag betalade jag de där ynka kronorna till posten så paketet kommer väl förhoppningsvis snart…och sen ringde jag upp Klarna för att klaga pådem för att de skickar påminnelsefakturor fast jag betalat i god tid innan förfallodag…Lite sur igen, då det kom två stycken påminnelser idag på sånt jag betalade innan nyår..

Men hon hittade ingen inbetalning fast hon letade och sökte, och jag skulle då ta en kopia på den och skicka in via mail, så jag loggar in på banken och vad skådar jag där???

Jo, de två fakturorna har av nån anledning inte blivit godkända, utan stod där så snällt och inväntade det..Jag fattar inte hur det blev så? Jag betalade alla räkningar, och godkände och det både fanns och finns pengar på kontot, så varför de inte hängde med begriper jag inte riktigt, men det är väl helt enkelt så att jag missade dem…

Så nu känner jag mig ju rätt korkad, men glad att jag inte skällde och gormade utan var hyfsat trevlig 🙂

Nu är de godkända 🙂  Fast surt att betala påminnelseavgift förstås, men man får väl sota för sin dumhet så man lär sig att dubbelkolla :=)

Jaja, sånt händer, men jag ogillar skarpt att slarva med räkningar….även om det är oavsiktligt.

 

Tog Jamie med mig och åkte och tränade, Patricia och Janelle passade Jordan, som de kunde lägga rätt tidigt eftersom han inte sov middag 😉 och lillprinsen somnade hungrig på väg dit, så jag trodde han skulle vakna, men han sov som en stock så jag lämnade honom med Perra, helt inställd på att behöva gå ut och amma.

Men fast han vaknade så behövdes inte det:)

Efter mitt pass var det ju Perras spinningpass, och jag åkte hemåt. Röjde köket, åt och duschade innan vi bänkade oss framför Biggest loser. Ett program jag normalt inte ser, men eftersom Olga nu är en av coacherna så är det ett måste. 🙂

Imponerande, av både henne och alla deltagare. Starka historier och det blir vått i ögat av rörelse redan nu så innan det är färdigt kommer jag sitta och snyfta till det…

Jamie låg och hade ett eget gympapass på golvet:

  Jag älskar min lurviga matta, den är från Rusta, köpte den för två eller tre år sen, och det är vår julmatta 🙂

Jag kör den i tvättmaskinen och sen får man stå och borsta den….men den blir så himla mysig. Flera av de mindre barnen har somnat på den:) och de ligger gärna där och myser, så även Jamie. Fast…det samlas massa skräp i den så man får dammsuga ofta..

Nackdelar och fördelar:)

 

Nej, nu måste jag försöka lägga i från mig Jamie som sover i famnen på amningskudden och sen borsta tänderna och hoppa i säng så man orkar upp och sjunga!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Nea

    Hej!
    Jag måste bara fråga, vad tyckte du om programledaren i Biggest Loser?

    Ha de bra!
    Carola: Om Jessica Almenäs?? Jag tycker hon är duktig, hon gör sitt jobb utan att ta över, utan att det blir fokus programledaren:) Menade du tränarna så gillar jag dem skarpt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting