Allmänt

Funderar på vad jag gjort…

–idag, och kan då rakt inte komma på nåt 😉 så sanningen är väl att jag slöat hela dagen då.

Ja, förutom det man alltid gör då, frukost, fixar sig och barnen, röjer köket första gången, lunch, röjer köket andra gången, middag och så röjer man köket en tredje gång 😉 Ja, och så hämtade jag Lovelia på kyrkis, plockade i allmänhet, och grejade på.

Spelade wordfeud mellan varven, och pratade med mina sjuka tjejer, Patricia och Corrinda, båda förkylda, och gosade massor med smågossarna 🙂

Det är helt ok 🙂

Tog en tupplur med Jamie när Jordan sov middag, och det var mer än välbehövligt, han får gärna sluta krångla på nätterna nu..

Men grejen med tupplurar tycker jag är att det är svårt att vakna till igen sen…

 

De frusna hallonen undrar ni över, och jag vet inte om man måste koka alla hallon, men på de paket jag kikade på inne på Citygross sist så stod det att de skulle sänkas i kokande vatten minst en minut….och efter den behandlingen är de ju liksom redan som ett slabb så det är lika bra att koka ihop dem:)

Jagvet att det står så på många förpackningar, men inte de där fyrkantiga lådorna jag brukar köpa, Önos eller nåt sånt där gammalt vanligt märke:) så de struntar jag glatt i att hetta upp, än så länge…Men det är ju onödigt att chansa..

Hallon som man kokar sönder och sen låter kallna, smakar ju fortfarande precis som de gör innan, så det är bara konsistensen som blir annan och det gör inget tycker jag.

 

 

Förra veckan klagade jag ju på Posten, som satt och ruvade på mitt paket för att avsändaren satt på för lite porto..

Jag betalade ju de där 22 kronorna, i onsdags, men inte ska n i tro att paketet kommit hit, så idag blev jag sur igen, och ringde upp dem ännu en gång, och som av en händelse så har de slarvat bort det nånstans….Menblir man trött eller blir man?

Jag morrade om att jag kände mig rätt så ordentligt irriterad på Posten, men det rann  ju av som vatten på en gås…de har väl hört det förr kanske 😉

Nåväl, nån ska kontakta mig i morgon…får väl se hur det blir…

Jag vet att det är mina handledsskydd iaf, för jag kontaktade butiken där jag beställt dem, och han var jätteförvånad att portot var för lite, för de brukar aldrig chansa…och dessutom så är de skickade för evigheter sen…Beställda den 29 dec….men Posten har ju då slarvat lite…eller kanske mkt.

Jaja.

 

Vi tränade ikväll iaf, efter att jag lagat middag, där Corrinda kom med ett recept de gjort på hemkunskapen, fisk i ugn, bara rödspättafileér i en form och in i ugnen, häpp:)  så tog jag Jamie och Jordan och körde till Friskis, där Perra mötte upp.

Cirkelfys, och jag blev så slut…Syrran med, vi var totalt matta efter ett varv…och då var det två kvar..jippie:)

Men på ´t igen imorgon.

Jordan ville inte alls åka hem, han trivs där, men Jamie somnade:

  sov som en stock hela vägen hem.

 

Hemma var det lugna gatan, de var på väg i säng, men det drar alltid ut på tiden. De har så mkt de bara måste berätta för varandra när de äntligen ses:)  Jordan hoppade i säng, och Jamie hoppade runt i sin gåstol medan jag har ätit, och sen slöat i soffan med datorn. Perra kom så småningom och ungarna undrade vems bil som stod på uppfarten;) Han har lånebil för de var tvungna att lämna in en av bussarna, så det var inte roligare än så.

Jod¨å, nu vaknade Jamie, lagom till jag vill gå och lägga mig…?  Unge 🙂

 

På fredag ska han och jag till Spädbarnslab för att vara med i en undersökning 🙂  men det är då det, nu blir det nog

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Linda med sju.

    Jag tänkte bara höra mig för lite om din träning, blir så imponerad av dig. Både att träna hemma och att komma iväg. Behöver komma ett steg till här känner jag, Hur ser ditt hemma tränings program ut, kan en som jag, dödlig person gör det i lite lättare skala till att börja med. Kan du och vill du skriva lite hur du tränar. Jätte tacksam för lite hjälp på väg till ett lättare liv 🙂
    Ha det så bra!

    Mvh
    Linda
    Carola: Jodå, det kan jag! Påminn mig om jag glömmer, men jag filar ihop nåt, men betänk att det är helt oproffsigt 🙂

  2. Madeleine

    Skönt med en slappdag, såna behövs!
    Man ska aldrig äta råa frysta hallon eftersom vinterkräksjukan sprids ofta med dom.. svenska som utländska.. Jag tar det säkra före det osäkra och plockar alla mina bär själv och fryser in så har jag hela vintern 🙂
    Carola: Fast….visst kan de väl vara smittade ändå? Via tex fåglar eller nåt? Jag vet int emen tycker mig har hört det …

  3. Ulle

    Du vet att du får handledsskydd av din vårdcentral va, om det är vanliga handledsortoser…. behövs bara ett besök hos arbetsterapeuten… hoppas inte du betalat mycket för dem 😉
    Carola: nej det visste jag inte…Men det här är mer för träning 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting