Allmänt

Borta…?

Jag har ingen aning om det slutat lukta illa, men jag känner iaf inget längre…och jag har varit iväg en sväng med bilen och luftat näsan;)

Jag torkade av alla ytor i köket och golven, så kanske att det var nåt söl ändå, det låter ju bättre än en död mus i väggen liksom;)

Fast då hann jag inte träna..skrutt, men man får ju prioritera – få bort odörer eller svettas och själv bli en odörspridare..hehe.

 

Idag vid middagen kändes det som att vi var en jätteliten familj, med tre borta ( Perra, Janelle och Corrinda) så vägde inte ens det faktum att Patricias kompis åt med oss upp att det fattades folk..Konstigt det där, för vi var ju ändå nio stycken runt bordet;)

Corrinda rullade ihop en stor madrass, och så fick jag skjutsa henne och en kompis och de två gigantiska övernattningsutrustningarna till Sova-över kalaset, och Janelle åt hos en kompis.

Hämtas imorgon vid 11 tror jag, hon smsar.

Imorgon har jag logistikproblem 🙂

Det är Bandykul som Novalie och Trixie vill gå på kl 14-15

Robban har tennis 14-15

Det är Wienerafton 15-18

Corrinda har basket med samling 15.30.

Ser knepigt ut va? Men jag tror minsan att det löser sig, jag kör småtjejerna till isplanen 20 minuter innan det börjar, samtidigt som jag skjutsar Robban till tennis. På vägen hem så hämtar jag upp dem, om de inte vill stanna på Wienerafton som är på sammma ställe, och så hämtar jag Corrinda hemma och ilar till basketen. Det borde funka. Iaf i teorin 😉

Så får jag väl åka till isplanen igen sen och stå där och frysa medan de åker..

Det blir nog bra.

 

En nytagen bild på Trixie:

    Det här är en unge som är som ett solsken för det mesta:)

Snäll och omtänksam, hon älskar Jamie och sitter ofta och pysslar med honom, sjunger och pratar med honom, och bara njuter av att vara nära sin lillebror ♥

Hon har ordning och reda på sig, vet vad hon ska ha med sig till skolan vilken dag och kommer ihåg att ta hem det…Fast just nu kom jag på att jag inte såg några skridskor i hallen…hm..de har haft dem i skolan hela veckan för att åka på rasterna och de skulle ta hem dem idag, men det kanske de glömde? Ja i så fall så blir logistiken betydligt enklare 😉  Men tjejerna ledsna…

Vi får se imorgon helt enkelt.

 

Och imorgon kommer Perra hem! Ungarna längtar, som vanligt när nån av oss är borta så tjatar de om när vi kommer tillbaka…men när man väl återkommer så är det ingen big deal alls 🙂

Men det ska bli skönt att få hem honom igen, så vi är fulltaliga i familjen, det känns alltid bäst så 🙂

 

Nu knölar Jamie…han somnade innan han fick torr blöja och pyamas så jag förstår honom, men jag har ingen lust att väcka upp honom för det heller så jag har avvaktat att han kvicknar till av sig själv..Nu gäller det att vara supersnabb så han inte blir tvärpigg!

Lycka till…;)

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Teresa

    Skriv din kommentar här!
    Hej
    jag kikade in i Janelles blogg , (det gick inte att kommentera där ) men jag undrar var hennes kompis har köpt tröjan med HPtrollformler på ???
    vi har en 16årig Harry Potter fantast !
    Mvh Teres

  2. Teresa

    Skriv din kommentar här!
    Hej
    jag kikade in i Janelles blogg , (det gick inte att kommentera där ) men jag undrar var hennes kompis har köpt tröjan med HPtrollformler på ???
    vi har en 16årig Harry Potter fantast !
    Mvh Teres

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting