Allmänt

Ett bra tips…

… är att ställa tulpanbuketten i kylskåpet över natten, då blommar de inte över så snabbt och håller sig vackra längre.
Det läser jag i en inredningstidning och tänker Visst det är ju smart men…. Har folk plats för en bukett tulpaner i sina kylskåp???
🙂
Vår kyl är inte på långa vägar knökfull, vi har affären så nära och handlar färskvaror varje dag , men att få in en vas med blommor skulle vara kört.
Dels har vi inte den höjden och dels skulle nån vicka den när de skulle ha filen som stod bakom 😉

20120201-140830.jpg

Jaja den är inte direkt nystädad och vad semlorna gör där är oklart ?
De ingår inte i min diet iaf 😉 men nån, troligen min man, måste ha köpt dem i morse för jag minns inte att de stod där igår?
Jag anar sabotage 😉

Kommentarer

  1. Jessica

    Hahahaha, fantastiskt kul! Jag har anammat ”storhandling”, vilket bara resulterar i att jag får slänga mat istället. Ska tänka om, spontanhandla mat mer så jag får mer plats i kylskåpet för tulpaner. Borde ju vara inspirerande när man kikar in i kylen med jämna mellanrum om inte annat!?

  2. TuvaLiten

    Utan vatten!! Du lägger tulpanerna i kylen utan vatten. Om det funkar vet i katten men när tulpanerna anländer till butiken kommer de utan vatten i lådor och förvaras sen i kyl tills det är dax att sättas ut i affären. :o)

  3. Anki J.

    Nä inte här heller skulle man få in en vas och bukett men har ett rejält skafferi som man går in i och där kan jag sätta in blommorna om jag bara kommer ihåg det. Minnet är det stora problemet här nämligen!

    Sena natthälsningar från Skåneland

  4. Neta

    Har samma problem med min kyl, knökfull för jämnan 🙂 Brukar ibland ställa ner dom i källaren för där är det lite svalare, men hänt att jag glömt dom också så oftast får dom stå där dom står. Låg nivå på vattnet i vasen, lite nytt vatten och nyklippta stjälkar lite då och då brukar dom stå några dar iaf.

  5. tjockismamman

    Åh jag har ju MISSAT totalt att ni fått en liten mirakel TILL förra året.. ja så går de ibland GRATTULERAR till lilla jamie..
    Ja man undrar ju HUR man skulle få in var och blommorna i kylskåpet.. jag brukar oftast lägga de nära fönstret ingen sol på och fönstret lite på glänt eller ut på balkongen om de inte blåser föör mycket…

  6. Cecilia

    Hihi, nej, det känns som att det skulle bli trångt 🙂 Ska man ställa ut dem kanske? Om det inte är alltför kallt ute förstås.

  7. Emma

    Hej!
    Tycker det är roligt att följa din blogg, särskilt nu när jag är föräldraledig själv. Jag funderar på hur man får ekonomin att gå ihop med så många barn?? Några tips??

  8. Emma

    Hej!
    Tycker det är roligt att följa din blogg, särskilt nu när jag är föräldraledig själv. Jag funderar på hur man får ekonomin att gå ihop med så många barn?? Några tips??

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting