Allmänt

Skruttig

Det är jag i ett ord. Skruttig.

Jamie den lilla marodören, ylade i natt med och var ledsen av okänd anledning, och jag kände redan då att jag inte var på topp, men vi sov hyfsat länge i morse allihopa så jag tänkte att det blir nog bra.

Men huvudvärken har byggt bo i skallen, och jag mår skruttigt. Lite yrslig, lite eländig, svårt att sätta fingret på, men inte på topp alltså.

Jag åt frukost och sen lade jag mig på soffan och väntade på att huvudvärkstabletten skulle kicka in, halvslumrade lite, men så vaknade Jamie, och jag fick ju vackert kliva upp och fixa iordning honom.  Robban såg att jag var ynklig och den underbara gossen frågade om han kanske skulle ta Jamie åt mig en stund så jag fick sova ♥

Han är så omtänksam, min lilla, ganska stora kille!

Jag kröp tillbaka i sängen med täcken över huvudet och somnade, sov i några timmar innan Robban kom in med Jamie, som Patricia hjälpt honom byta blöjor på, och sa att han ville ha mat. Jamie åt och somnade sen, och vi låg där och sov tillsammans mer eller mindre hela dagen.  I sådana här stunder så inser jag vad otroligt duktiga barn jag har!

De kan sköta sig själva, hjälpa varandra och ta hand om varandra. Jag är stolt  ♥

Inte nog med det, utan de tar hänsyn till att jag mådde dåligt, och hyssar på varandra när de blev lite för högljudda, lät bli att titta på Tv, den är precis utanför min dörr, och sprang inte och frågade saker var tredje sekund.

Hjälp med middagen fick jag åxå, av alla tre småtjejer och Patricia.

Jag har nu suttit i soffan och glott på skräpfilmer, och druckit cocacola så jag är alldeles bubblig hela jag 😉 men nu ska jag försöka göra mig klar för sängen. Igen 🙂

Imorgon är en annan dag, och jag hoppas att den blir betydligt bättre!

Tills vi hörs igen så glöm inte tävla, Lambi + One Piece, det gör ni HÄR!

Nu blir det tandborstning 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Maria

  Carola!
  I Expressens inredningstidning Leva & Bo idag kan du läsa ett helt uppslag med shoppingtips från Dublin. Du ska väl snart åka dit? Läs,dröm dig bort och krya på dig!!

 2. Maria

  Carola!
  I Expressens inredningstidning Leva & Bo idag kan du läsa ett helt uppslag med shoppingtips från Dublin. Du ska väl snart åka dit? Läs,dröm dig bort och krya på dig!!

 3. Carola

  Ååå va gulligt av dina barn, man blir lite rörd av att läsa hur go dom är. Hoppas att du mår bättre idag och att solen skiner på er!

  Solen lyser fin här hos mej, men som vanligt blåser det så man vill inte gå ut 🙁

  Ha det gott!!

 4. Carola

  Ååå va gulligt av dina barn, man blir lite rörd av att läsa hur go dom är. Hoppas att du mår bättre idag och att solen skiner på er!

  Solen lyser fin här hos mej, men som vanligt blåser det så man vill inte gå ut 🙁

  Ha det gott!!

 5. Ulrika

  Underbara barn. Det är inte mycket som behövs för att vara helt fantastiskt. En hjälpande hand när det väldigt behövs. 🙂

  Krya på dig eller hoppas du får sova.

 6. Ulrika

  Underbara barn. Det är inte mycket som behövs för att vara helt fantastiskt. En hjälpande hand när det väldigt behövs. 🙂

  Krya på dig eller hoppas du får sova.

 7. Anki J.

  Många som mår kasst nu och vi har sådant i vår familj oxå. Läste någonstans att det är mest sjuka under februari månad och det stämmer säkert.
  Krya på dig och hoppas du mår bättre i morgon Carola!
  Visst är det så skönt med hjälpande barn när man mår allt annat än bra.
  Natthälsningar från Skåneland

 8. Anki J.

  Många som mår kasst nu och vi har sådant i vår familj oxå. Läste någonstans att det är mest sjuka under februari månad och det stämmer säkert.
  Krya på dig och hoppas du mår bättre i morgon Carola!
  Visst är det så skönt med hjälpande barn när man mår allt annat än bra.
  Natthälsningar från Skåneland

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing