AllmäntTävlingar

Nyfikna?

Ja det är ni säkert, det borde ni vara, och jag tänker inte heller hålla er på sträckbänken längre, utan vill meddela vinnaren av Lambis tävling!

Jag ska inte ha tävlingar där man ska motivera varför tror jag, för det blir så svårt att välja en vinnare…Men, eftersom jag nu själv varit krasslig, så gick mina tankar till de som inte får må riktigt bra , någonsin. En förkylning går ju över, men det gör ju inte många andra läskiga sjukdomar, och med hjälp av Janelle så blir det Petra som vinner med följande motivering:

”Jag
skulle vara värd en One Piece flera gånger om. Lever med en svår progressiv och
kronisk sjukdom som ger mig svåra smärtor och trötthet. Denna sjukdom gör att
jag inte klarar av att arbeta fast jag bara är snart 23år. Lever på
socialbidrag sedan flera år tillbaka vilket gör att även om jag hemskt gärna
skulle vilja och behöver en One Piece inte har råd till de. Och
Försäkringskassan anser att jag är frisk fast dom fått 1kilo intyg på noll arbetsförmåga.
Bor fortfarande hemma hos min mor som är sjukpensionär och även hjälper mig med
de mesta. Hon är min obetalda personliga assistent. Drömmen om en One Piece har
funnits ett tag. Då den är mjuk och go och inte trycker på kroppen. Är nämligen
väldigt känslig för beröring vilket gör att kläder är jobbigt. Fryser konstant
med feberkänsla. Denna skulle värma mig och göra att jag slipper åtsittande
kläder som ger mig smärta. Hoppas verkligen på vinst.”

 

Grattis Petra och hoppas att du kommer få stor glädje av din vinst! Maila mig på carolawetterholm@mail.com och ge mig din adress!

 

Som jag sa så var det svårt, och jag skulle helst vilja ha massor av Onepiece att dela ut till er alla, ni som kämpar med IVF, ni som är sjuka, ni som pluggar, ni som vill ge era sambos och föräldrar och barn en present och ni som bara vill ha en själv 🙂 Alla!

Men idag var det Petras tur 🙂

 

Måndag idag, och som vanligt en slöstart på veckan, tyst i huset med bara Jamie, Jordan och Lovelia hemma, och så Robban, som kräktes en gång i lördagskväll och stannade hemma just in case. 48 timmarsregeln. Inga fel på honom, efter att han kräkts så ville han ha lördagsgodis som han åt med god aptit och mådde sen toppen:)

Han är himla mysig att ha hemma, för han pysslar med småsyskonen och hänger med mig i köket eller vad jag nu gör.

Jordan:

  Samma skjorta flera dagar i rad? Mycket märkligt, han brukar söla ner sig direkt..

Jamie kan sitta själv nu, och parerar hyfsat, men trillar på näbben mellan varven..

  Det är så gulligt när bebisar sitter, de är alltid så raka i ryggen, som små furor:)

   Tadaaa!

Vi har så förbaskat kallt här hemma, sen de bytte den där värmeväxlaren! Det är nåt jädra knas med nåt, och det ska fixas, men det är kallt och ruggigt framför allt på golven, så han kan inte sitta så länge utan att bli kall, eller sval, och det vill jag ju inte.

Vet ni ? Jag är så himla extremt supernöjd över vårt kök!

Det är snart ett år sen vi renoverade det, och jag älskar det fortfarande, inte en enda grej skulle jagvilja ha annorlunda. Jo, visst, men det är sånt som är omöjligt, som ett skafferi man går in i, dubbla kylskåp, en stor skrubb för all sopsortering osv, men det vi har och det vi gjorde är perfekt. Allt från valet av kakel till golvet, som tapeter och stolar, allt är bara bäst.

Skulle jag valt köksbord idag hade vi inte valt ett svart för det blir så dammigt på två sekunder, men sen jag skaffade vaxduk så är det inga problem 😉

Bilder från renoveringen och hur det blev finns under kategori Huset om ni vill se.

 

Patricia kom hem från praktiken och var på ett uselt humör, och triggade igång mitt mindre glada jag, och det blev såklart massa tjafs, blää, kan man sälja tonåringar nånstans? Eller är det för sent att reklamera dem till BB ? Gäller bytesrätten upp till 18 år tro?

😉

Nä, men ärligt, det tar på humöret att tjafsa. Gillar det inte, och lagom till hon slutade så började Corrinda trilskas med nåt åxå…jippie..

Men iväg med de två, den ena på den där tråkiga kursen för att få börja övningsköra( tillsammans med Perra) och den andra på basketträning så blev det lugn och ro igen 😉

Lagade mat, nån skav ( ren/hjort/älg eller vad det nu var??) grönsaksfräs och kokt potatis i tunnbröd. Barnen fick chickenbits, jag trodde det var nåt kebabkött…hehe jag blev snopen när det trillade ut stora bitar i stekpannan istf långa remsor..;)

Det var inte ett dugg gott, samma med den kycklingpaj jag gjorde igår som jag trodde skulle bli jättegod – smakade inte ett jota.

Ja, förkylningen gör väl sitt till, men ändå, Tråkigt att äta ju. Imorgon får det bli nåt säkert kort!

Barnen gillade iofs sin mat, så det var inte helt misslyckat.

 

Efter Familjen Annorlunda så plockade Robban och Corrinda fram fotoalbum….:) Men åhhhhh, vad fort tiden går, och vad stora mina tvillingar blivit! Och tänk att jag inte ens tänker på att de är tvillingar nu förtiden för de är så olika, men då var de små och tillsammans hela tiden…:)

Varsågoda, några avfotade foton på mina tvillingbebisar 🙂 Ja, eller lite större var de ju, drygt ett år:

  Det här är Robban:)

En glad skit för jämnan, och långhårig redan då 😉

  Goding!

Corrinda:

  Åhh sötis i sommargräset!”

 

Mera Robban, det var hans album jag hade i knät så det blev mest på honom:

  Här är han ju så söt så jag vill bara äta upp honom!

Visst är Jamie lite lik??  Eller ser jag nåt som inte syns på bilder utan bara på rikt?

   Ahhhhhhhhhh   🙂

Han var ju en liten knubbis! Fast BVC gnällde om hans kurva….inte ser han väl direkt undernärd ut?

Corrinda:

  Inte lika mkt hår:)

Men ett leende som man känner igen!

Perra har händerna fulla:

  Kolla min klematis till vänster, den är enorm och blommade så länge och rikligt! Det här är i vårt gamla hus och jag saknar den där blomman….här trivs inte nån klematis:(  Men jag gör 🙂

På väg nånstans i stora bussen:

  De är ju stora så jag antar att de fått nya stora bilstolar, men att de här var de enda som fick rum i gula bussen?  Minns inte, men kan tänka mig att jag skulle eller hade, jobbat natt och skulle sova och de skulle med Perra nånstans och leverera.  Snygga var de iaf:)

 

Och sista bilden , så här sov de:

  Det är fasen inte lätt att få in en spjälsäng i ett normalstort sovrum, och att få rum med två?? Ja, det gick, på milimetern men det krävdes att vi tog ner vår säng och hade madrasserna direkt på golvet. ( Sängramen gick sönder, annars hade vi inte tagit bort den..) Men det var praktiskt  för ingen ramlade ner på golvet när de sov med oss, för det var ju där de oftast sov…  Det som hänger och ser ut som nån ful filt för ett fönster till vänster, är en tjusig tröja som höngde på en garderob..;)

Corrinda i den trävita sängen.   Ja men jösses, det är inte klokt, men de här skitungarna fyller 12 år snart!

 

Imorgon är det tisdag. Musiklek för Jamie, kyrkis för Lovelia, skola för övriga och Jordan får bara vara hemma 😉 gympa för Novalie på kvällen, och jag ska försöka träna lite hemma…Jag har lite småärenden att fixa, som vi får se om de blir av. Hämta paket, köpa en svart långärmad bastopp..eh..det såg konstigt ut? Bas topp? Bastopp? Bastop? Ja, alltså en svart tröja, även kallad basen i garderoben 😉 till Patricia som hon behöver på sin praktik, Jamie behöver strumpor, och det var lite sånt där halvtrist..

Men, det är imorgon det, nu är det natt, och jag loggar ut!

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Här

  Åh vad trevligt det är att se tillbaka i album. Roligt hon vann en One Piece. 😀 Det är en så utmärkt mysdress för den passar på alla åldrar, haha, såg en 90 åring i en one piece, helt underbart ju.

 2. Här

  Åh vad trevligt det är att se tillbaka i album. Roligt hon vann en One Piece. 😀 Det är en så utmärkt mysdress för den passar på alla åldrar, haha, såg en 90 åring i en one piece, helt underbart ju.

 3. Maria

  Hej! Ja visst är det lite kul att kolla gamla foton. Man glömmer ju så fort. Har också tvillingar, fast mina är precis ett år nu. Full rulle har vi här hemma på dagarna då de även har en lillebror som är fem veckor.

  Beundrar dig för du verkar vara så lugn och avslappnad i ditt förhållande till barnen, och att du får gjort så mycket. Hinner iväg å tränar å… Jag har ”bara” fem barn och tycker knappt jag hinner nåt! Kram kram

  blogg.mama.nu/fanea

 4. Maria

  Hej! Ja visst är det lite kul att kolla gamla foton. Man glömmer ju så fort. Har också tvillingar, fast mina är precis ett år nu. Full rulle har vi här hemma på dagarna då de även har en lillebror som är fem veckor.

  Beundrar dig för du verkar vara så lugn och avslappnad i ditt förhållande till barnen, och att du får gjort så mycket. Hinner iväg å tränar å… Jag har ”bara” fem barn och tycker knappt jag hinner nåt! Kram kram

  blogg.mama.nu/fanea

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing