AllmäntHögtider

Stolta 9 barnsmorsan….

…lägger upp samma bild igen, bara för att jag tycker så mkt om den  ♥

Robban, Corrinda ( det skiljer mkt i längd på mina tvillingar!) Patricia, Janelle i den bakre raden, och så

Jordan, Lovelia, Novalie med Jamie och Trixie ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Det här är de finaste, bästa, underbaraste ungar som finns i hela världen!  Ibland är de de värsta, mest irriterande skitungarna som trampar omkring på jorden åxå, men jag tror det kallas för ”Balans”  😉  Utan det ena blir inte det andra bra helt enkelt.

Jag vet att de tycker exakt precis samma sak om mig, hihi.

Janelle är 18, Patricia 16, Robban& Corrinda snart 12, Novalie snart 9, Trixie 6, Lovelia 4, Jordan 2, och Jamie är nästan 9 månader:)

 

De skulle ut och leta påskägg, och några av de var alldeles nyvakna, trots att det inte var så tidigt, medan andra hade varit vakna sen ottan. Jag tror jag måste sätta upp mörkläggningsgardiner i gillestugan till småtjejerna, det är full sol där på morgnarna och de vaknar så tidigt. Onödigt tidigt för de går och lägger sig ganska sent.. Måste skriva upp det på Ikea-listan:)   Vi har iofs rullgardiner där, men de är sen förra ägarna och har sett sina bästa dagar, de vill liksom inte vara med längre, och man får ta ner dem och rulla upp dem för att spänna fjädern inuti var och varannan gång man dragit ner dem, om man inte vill stå där och rycka och rycka och försöka få den att rulla upp sig genom att dra i snöret som det är tänkt…men då får man ha tålamod 😉

 

Janelle brukar alltid hjälpa alla småsyskon att hitta ägg först, och så själv få leta efter det som var svårast att hitta..men idag bytte hon taktik och letade reda på ett ägg till sig själv först 🙂

  Sen hjälpte hon de andra:)

Patricia tog med sig lillebror runt tomten efter jakt på godis, han är allt annat än pigg stackaren, han nyser, snorar och hostar hela tiden, och febern vägrar att ge sig:(  Skitförkylning!

Solen i ögonen är inte kul..Massa leksaker ligger och skräpar…ignorera! ;=)

 

 

Solen visade sig lite idag, och om man hittade en plats i lä så var det riktigt varmt, så vi satt ett tag på kuddar på marken här vid carporten, och barnen öppnade sina påskägg och spred ut godis över hela uppfarten.

Sen övergick barnen till att hoppa studsmatta, och fick Perra att bära ut den fjärde mattan, den lite mindre fyrkantiga som de mest använder för att ta sig upp på de andra. Så nu är det enkelt att beskriva för folk vilket hus som är vårat: Det är det som det står FYRA studsmattor på gräsmattan…” Ingen tar miste 🙂

Jordan var så seg och det var inte behagligt ute så vi gick in efter en stund, Perra funderade på att tvätta bilen, men tänkte om. Eller jag lade in mitt veto där, eftersom då ska alla barnen hjälpa till, och det innebär att de blir våta, och svinkalla..och det kändes lite onödigt.;)

Han var iväg och tränade på fm, och jag spetsade in mig på Intervall-flex kl 17.00.

Corrinda ville att jag skulle ladda ner en app där man ritar teckningar till varandra så man får gissa, så det har vi roat oss med..Det är på engelska så det är ju lite svårt, speciellt att spela mot henne som inte är så stor än ,men hon tycker det är kul. Jordan låg¨på kökssoffan och halvslumrade mest hela eftermiddagen, det är väldigt tyst och lugnt hemma just nu, inte ens gnälla orkar han direkt;) Men snart får det ta och ge sig för det är tråkigt nu.

Jag hade tvättat mina träningskläder men glömt de i maskinen, och kom på det vid lunch, men de hann torka tills jag skulle iväg, så jag drog på mig dem och stack iväg, och svettades i intervaller och sen stretchade och töjde i flexdelen, så härligt pass där man  får två bra delar 🙂

Åkte samma väg som alltid när jag skulle hem, men idag var det visst nåt knas på bron vid Flottsund för där var bommarna nere…jag väntade, folk började svänga runt både på min sida och andra sidan, så efter en stund vände även jag bilen och åkte tillbaka och runt den andra vägen…surt.

Perra hade maten klar när jag kom, grillad kyckling, potatiskroketter och vitlöksbaguetter….Nu har jag ätit massa onyttigt igen 🙂

Fast nu blir det andra bullar, för i början på maj är det ju Mammabloggalan och from nu tills dess blir det ordning och reda på maten, (ja sen med såklart, men påsken kände jag att den kunde få vara som det ville, tror man behöver skita i allt vad nyttigt/onyttigt heter ibland och sen ta nya tag)

Nu börjar jag fundera på vad jag ska ha på mig åxå, och kommer ingen vart. Jag tror att jag vill ha nåt ganska långt och lite svepigt, men det kan ändra sig till imorgon 🙂  Har ni några bra sidor med tips på schyssta finklänningar så mottages de tacksamt 🙂

Jag ska på en gala, ett dop och ett bröllop innan midsommar, och vill helst inte ha samma kläder. Jag provade den icke färdiga klänningen som mamma sytt igår, och den fixar hon i ordning till bröllopet ( tror jag det blir) det är bara att lägga upp den i rätt längd kvar.

 

Nu börjar det bli sovdags, Jamie vaknar för mat, så jag säger

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Linda med sju

    Ett underbart kort 🙂
    Önska att jag kunde lyckas samla mina sju lika snyggt 😉
    Här har dess värre solen lyst med sin frÃ¥nvaro, vi fick en halv decimeter snö istället och svinkallt, 10 minus nattetid 🙁 Vill ha vÃ¥r nuuuuuuuuuu…….
    Krya på dig Jordan!
    Ha det gott! Kram Linda.
    Carola: Det är så roligt för jag sa bara: Ställ er där nu så ska jag knäppa ett kort! Och ingen protesterade utan bara ställde upp sig, och kortet blev bra:) Oddsen på det??
    Kram:)

  2. Jenny

    Fina barn! Vill tipsa om en sida som har massa fina kläder till bra priser!
    capri collection.se

    Lycka till!
    Carola: Tack för tipset, jag älskar när ni tipsar!

  3. Helen

    Fin bild på dem, saknar dig och Perra på bilden.
    Jag kommer nån dag och agerar fotograf 😉
    kramar till er alla
    Carola: Haha, ja kom och fotografera oss 🙂 Du är alltid välkommen:)

  4. Angelica

    Härligt med påsk!!

    Snart är det morsdag,student,bröllop och sommarkalas. Kika in på min sida där ni kan beställa era alldeles egna personliga presenter att ge bort!!

  5. Ida

    Den bilden på era barn är så härlig, inte det lättaste att få till en bra bild där alla är samlade. Tycker det är toppen att du har en blogg så man kan följa er även efter Familjen Annorlunda.

  6. Josephine

    Det var då märkligt, jag och min familj tycks alltid ha samma sjukor som ni, samtidigt.
    För ungefär två veckor sedan hade min 2 åriga dotter massa feber, jag funderade då över om inte ni också borde bli sjuka då ( har följt din blogg sen ni var med i familjen annorlunda, och vi verkar dela alla sjukor).
    Men då kom febersjukan till er också då.
    Min skrutta hade feber i en vecka, blev bättre över en dag, för att sedan få tillbaka febern en dag, och sen bli bättre igen. Jag har hört att det tydligen varit väldigt många som fått samma febersjuka…
    Men ända sedan denna febervecka så har hon varit såååååå gnällig och trött, skitjobbigt!

    Hoppas Jordan blir piggare snart.
    Kram från en annan med massa underbara ungar.
    Carola: Spännande;) Då kan du ju förvarna mig när dina blir sjuka, så jag vet vad som kommer….eller nä förresten, gör inte det då blir man så deppig;) Men märkligt att vi följs åt!
    Hoppas att ni (och vi) får vara krya nu:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting