Allmänt

Just nu

Tittar ut genom fönstret:

20120413-152257.jpg

Tre meter från ytterdörren !!

Tittar i mitt kök :

20120413-152342.jpg

Jordan somnade visst 😉
Hur fasen han nu kan sova med allt ståhej när vi andra kollar rådjur ??

20120413-152440.jpg

Men sover som en liten gris gör han 🙂

Kommentarer

  1. Carolina

    Vart har du köpt den fina duken? Är det en vaxduk?
    Carola: Japp en vaxduk, köpt på Soff och stil.se eller com….:)

  2. Anki

    Härligt med vilda djur in på knuten.
    Vi bor i skogen och förr när vi just flyttat hit så var här ofta rådjur i trädgården. Nu har jag uppfödning av hundar så då håller de sig på ett längre avstånd men gott om vilt är det här.
    Härlig ställning Jordan har när han somnade på golvet 😉
    Kramar från Skåneland

  3. Linda med sju

    Visst är det häftigt med vilda djur in på knuten. Här hemma har vi haft en älgko som kommer år efter år med sina kalvar. Står också bara några meter ifrån huset, trots livet innanför 😉 Fast lite otäckt är det ju då de är så stora. Ibland kan man undra vem det är som har mest att titta på, vi eller dem 😀 Min son somnar alltid på golvet, han gör som hunden, kryper ihop på mattan och somnar. Snacka om trygga barn, de är sköna de små. Men nu tycker jag att all sjukdom borde släppa taget om er familj. Inte ska det vara en massa sådant nu när det går mot vår. Brukar ju vara så tidigare på året tycker jag. Hoppas innerligt att ni blir friska snart och att värmen innfinner sig så att ni får njuta av vädret och att vara friska.
    Krya på er och hoppas att ni får en trevlig helg!

    Kram Linda

    ps: Tack för tränings tipset. Ska se till att sätta fart på fläsket 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting