JamieMammaBloggalan 2012

Packad och klar

Kan tolkas på två sätt inser jag, men jag menar att jag packat klart min väska, förutom det jag behöver i morgon bitti:)

Sen kommer jag väl på massor som jag borde fått med, för det var misstänkt enkelt att stänga väskan…

Bröstpumpen är med! Den känns viktig, inte för att jag direkt gillar att pumpa, speciellt inte för att sen kasta bort det, men eftersom Jamie mer eller mindre ammar alla mål per dygn så tror jag det skulle bli jobbigt att inte kunna pumpa lite. Få se hur ofta det kan behövas…;)

Jag hoppas ju såklart att det kommer gå fint här hemma med lilla prinsen, det är jobbigt att lämna honom, men jag tror säkert att det kommer gå bra, han har ju fattat grejen med flaska och ersättning…bara han inte glömmer bort det. Jag undrar hur natten kommer funka, för jag drar honom ju bara nära och ammar, när han vaknar, vilket är typ en gång i kvarten när han tappar taget 😉

Perra får ju hitta på nåt annat, tur att han är en sån person som behöver minimalt med sömn kanske;) Eller så gör Jamie som Jordan gjorde när vi lämnade honom när vi var på Kristallengalan (enda anledningen att lämna mina bebisar är stora Galor, hihi) , han slog till på att sova hela natten för första gången:) Jordan var ett år, så han var ju lite större…

Det kommer nog gå bra, och jag är ju inte på månen, så skiter det sig totalt så är det bara en bilresa bort. Jamie har en bunt underbara syskon som kommer göra allt för att hjälpa pappa ♥

 

Vi var ju på BVC och vägde lillkillen, och han väger ungefär som sist, 9,3kg knappt. Jag tror att han stått ganska still, men inget som Eva tyckte var märkligt, och jag fick i lugn och ro fortsätta helamma 🙂

Lite längre hade han blivit, men jag har bvckortet inne i sovrummet och vill inte in där och stöka , så jag får komma med siffror en anna dag.

 

Hemma efter BVC så slog tröttheten till. Jag har för mig att jag hört/läst att om man INTE är pollenallergisk, så blir man ändå gärna väldigt trött under den här säsongen, eftersom kroppen jobbar hårt för att motverka pollenets allergener, och det skulle absolut kunna stämma på mig. Jag är ofta helt superseg när allergikerna klagar på nästäppa och rinnande ögon, och jag har hittills inte utvecklat allergi mot något, utom möjligen sånt här:

  Lufttorkad skinka, någon??

Alltså, vad är grejen med att lämna den sista stackars skinkbiten, eller smörklicken, eller mjölkslatten, oboypulvret, en halv kaka, en ost som är så tunn att den inte går att hyvla, dessutom lufttorkad även den..?

Är den äcklig? Eller tänker man på sin nästa? Nä, det tror jag ju inte;)

Jag hittar nästan dagligen nåt sånt här, ligger det i kylen så hamnar det åxå på fel hylla, som att det är enklare att gömma den än kasta bort den;)

 

Nu ska jag snart gå och plocka det sista innan natten, men jag har funderat på en sak, och det är med den här Mammabloggalan.

När typ 100, eller vad det nu kan vara, bloggande mammor samlas runt borden för middag, kommer det då att bli ett öronbedövande Klick Klick, följt av tystnaden som sänker sig över lokalen, endast små klickande ljud när alla dessa mammor ska blogga om förrätten, sen varmrätten och så desserten 😉  ?

Att fota sin mat är ju nåt som alla gör nu förtiden, och postar den på Facebook , bloggen eller sin träningssida 🙂

Eller vad tror ni?

Ja, sånt kan man fundera över 😉

Ni får väl se i morgon, om jag visar er lite matbilder, eller om jag kanske är helt tyst, man vet aldrig…:)

 

Mirka och Maria hämtar upp mig strax efter 9, så ska jag hinna göra mig iordning innan de där morgonpigga damerna tutar utanför så lär jag väl lägga mig nu:)

Natti natti:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting