Tips

Syltkrukan och lite andra roliga tips:=)

Jag vet att ni är många som vill köpa sylt från Syltkrukan, och undrar om det finns nån butik i närheten av där ni bor, eller så, och det allra enklaste sättet för er är att kolla på deras hemsida, HÄR där ska alla återförsäljare finnas:)

Det finns möjlighet att skicka, men det blir inte så billigt med frakten, och det är ju stor risk att glasburkarna går sönder….hanteringen i kedjan är inte helt varsam…hm:)

Undrar ni nåt så släng iväg ett mail till dem, jag hoppas att de är snabba på att svara….men lova kan jag inte 😉

 

 

Sen vill jag tipsa er om ett nytt barnklädesmärke som heter Ekofant, det är svensktillverkat och 100 % ekologiskt i roliga motiv, mönster och färger och säljes enbart i begränsad upplaga:)

       

Visst är de fina?? Jag ska kika lite mer noggrant inne hos dem, men just nu sitter jag och letar efter lite andra saker på nätet, så jag får återkomma till Ekofant!

Jag är ju med i en bloggpanel hos Minimango, som ni vet, de jag köpte bla Wigglekarten ifrån, och de har Veckans vara.

Jag behövde höja Jordans huvudände på sängen när han var sjuk, dels för att han var så rosslig, men även för att han skulle kunna se över spjälorna när han låg och kikade på Teletubbies ♥. Jag hade behövt sådana här Sovklossar:)

 

De är veckans vara hos Minimango   🙂

Under Jordans sängben ligger en Lisa Marklund, en Jan Guillo, en pocketbok om ett mord i fårahagen;) 0ch en Elisabeth George…hehe

Det vore onekligen inte helt fel med sådana här…Nån som har och kan säga nåt om dem??

 

Det jag letar efter på nätet just nu är en del Iphonetillbehör, och även till Ipod och jag googlade och hittade till en sida som heter

MrGizmo  🙂

Ni som känner mig vet att Janelle hade ett marsvin som hette Gizmo, så det känns som en väldigt bra affär att handla ifrån 🙂

Ja, jag är knäpp, men det känns liksom som att det är bra saker då, det är samma med strumporna som heter Novalee, och tandborstarna från Jordan  😉  På riktigt.

Hur som helst så vill jag ha ett sånt här sportarmband till min iphone :

  Jag behöver det framför allt när jag kör crosstrainer och har intervaller på en app som piper, eller plankor eller så, eftersom Jordan gärna snor mobilen så fort jag lägger den ifrån mig….Jamie är rätt snabb han med..Dessutom så känns det som att det kan funka när man inte har kläder med fickor att stoppa den i? Nån som har ett och kan hissa eller dissa??

Ett sånt ska jag beställa tänkte jag, men frågan är om jag kanske ska slänga med nya hörlurar åxå??  Jag råkade ju hitta ett par fina

ROSA:)    De hade dessutom en såndär platt sladd som inte trasslar sig, Janelle fick ett par sådana i julklapp och är helnöjd. Fast å andra sidan vet jag inte om jag behöver några lurar, jag kan ju aldrig plugga in dem i öronen och lyssna på musik, för jag behöver ha öronen fria att spetsa inför alla barnens ljud;) Men jo, jag använder lurar en del när jag pratar i telefon och de som följer med är ju så jäkla osköna, och de här kostade typ 175 kr eller så…Får bli ett par 🙂

Sen är det så att våra tvillingar fyller år, på måndag, så beställer jag hinner de inte få dem tills dess iofs, men vi har kalas för dem den 20maj ( Anna…!! ) så det är lugnt. Ni kan jag inte vara hundra på att Corrinda inte läser här, så jag vågar inte skriva vad jag funderar på, men de hade en massa kul till hennes Ipod som jag vet att hon vill ha.. Robban kanske får en Ipod i present åxå;) den köper jag iofs inte från nätet utan går till nån affär här hemma.

( Han läser aldrig här…)

(mamma och pappa, vill ni kanske vara med på den??)

 

Ja men det får vara nog med tips för idag va??

Jag har fler på lager:)  Ni vet att jag blir hur glad som helst när ni tipsar om små roliga nätbutiker va?? Ja stora går bra det med, men just att kunna kika hemma i lugn och ro är toppen:)

Nu ska jag hämta lite vatten och så återkommer jag!!

Bye för ett tag:)

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Marijana

    Hej Carola du har underbara ungar. Du skrev om Patricias tandsten. Jag har också haft det men fick höra från min tandläkare att Colgates tandkräm Tandsten Kontroll ska vara bra. Har använt det i några år nu och det funkar perfekt. Hoppas att det hjälper.
    Carola: Tack för tips:)

  2. Hanna

    Glömde en sak.. Jag springer på löpband och såna där hörlurar hoppar ur öronen hela tiden för mig. Jag föredrar sportmodellen, du vet såna där med byglar som ligger runt öronen men annars är såna där ”ploppar” som man sätter in..
    Carola: Det var en tanke iofs….extremt irriterande att peta tillbaka dem hela tiden förstås…., fast jag springer inte, så det kanske inte trillar ut så lätt då…Jag tror jag får prova Janelles först! Tack:)

  3. Hanna

    Hej, jag köpte sportarmband till min iPhone på tradera.. Tror jag gav ca 40 kr inkl. Frakt. Sprillans nytt och fungerar kanon.. Så kika där… Sedan kan jag tipsa om att kameleontdesign.se har bra priser nu i helg, ( 5 års jubileum) superfina kläder i härlig kvalitet. 😉
    Carola: Tradera….hur kunde jag glömma mitt favvoställe? Ska kolla där! Och på den andra länken med, tack:)

  4. Sarah

    De säljer även vissa av Syltkrukans grejer på Skansen faktiskt. Det står inte på deras hemsida, men jag har sett produkterna där:)

  5. Mia

    Har haft sånna sovklossar sen första sonen föddes och vi ÄLSKAR dom! Supersmidiga! Bara att bygga så högt man vill ha och sen putta in dom under benen… En av få bebisprylar som jag inte ångrar att jag köpt! =)

  6. Josefine

    Fyndiq.se har superbilliga och bra saker till bland annat iPhone. De har många andra märken också men jag har hittills bara kollat igenom utbudet för iPhone 🙂

    Kika in där vet jag!

  7. Carina

    Mina lurar till HTC:n var helt osköna. Ville ha in-där och killen på CO rekomenderade ett par som hade råkade ha platt sladd. Det är jag väldigt glad över, dom trasslar sig aldrig. Tyvärr fanns dom bara i vitt.

  8. Linda med sju.

    Hej!
    Kan ge en kommentar om sovklossarna. Har just nu ett par sådana under lillemannens säng då han har varit hostig och snorig en längre tid. Tycker de funkar alldeles utmärkt! Är rätt stadiga och sängen höjs upp i en lutning som underlättar vid förkylning. Bättre hade det väl varit om sonen inte lade sig på tvären i sängen utan låg som det är tänkt 😉 Men jag är nöjd med dem 🙂 Tror ju visserligen inte att ett par bra böcker är så mycket sämre 😉

    Ha det gott! Kram Linda!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting