AllmäntHögtider

Födelsedag

Hasade mig ur sängen kvart i sju i morse, trött som bara den. Jamie låg och trynade så gott bredvid mig, då passar det minsann;)

Jordan sov han med så de fick ligga kvar och så samlade vi ihop oss övriga till lite morgonsång för födelsedagsbarnen, och så tågade vi ner. Båda två sov djupt och vi fick sjunga extra högt för att de skulle vakna;)

Men sömnen gnuggades snabbt ur ögonen och paketen öppnades.

Robban fick få, men dyra paket, och Corrinda flera med billigare. Iår fick han klart mer än henne, om man ska jämföra, men sånt jämnar alltid ut sig så det är inget som nån blir arg över. Corrinda får mer saker under hela året eftersom hon vill ha nya kläder lite nu och då, medan han sällan handlar nåt mer än för födelsedagspengar eller julklappsdito. För säkerhets skull hade jag kollat med Corrinda så att hon kände sig ok med det, och det var det.

 

Robban fick en ipod och en huvtröja, och så fick han ett skal till ipoden av Corrinda, hennes gamla;)

Corrinda fick två par byxor, en huvtröja, en top, lite sminksaker och så ska hon få välja en bikini, vågade inte försöka mig på att handla en för vi har så olika smak.

Janelle hade köpt varsitt par solbrillor till dem.

Båda två var hur nöjda som helst, men typiskt nog var Corrindas byxor för stora, så vi ska åka och byta dem.

Robban meckade igång ipoden och jag hjälpte honom med lite kontogrejor, och sen gick jag och lade mig igen…Tung i huvudet och trött och seg i kroppen, jag ogillar det här regn/sol/regn/sol vädret.

Vaknade till när de andra gick till skolan, och låg kvar en stund till och lyssnade på när Jordan och Lovelia spelade dator:)

Sen upp och hoppa, och fixa iordning killarna, och mig själv, frukost och så plockade jag lite här och där.

Jag har pratat i telefon, mkt irriterad över att plötsligt få veta att Novalies fröken ska ta en förstaklass i höst istf att fortsätta med dem i trean,  det har varit turbulent i hennes klass och jag tror inte att det riktigt är hennes eget val att sluta. Är det inte det så är det skit, rent ut sagt, men jag hoppas få höra mer om det imorgon, då vi ska på föräldramöte. Eller det blir nog mer av ett klassmöte eftersom barnen ska vara med och vara aktiva:)

Om hon slutar så hoppas jag att Trixie får henne i höst, för jag tycker om den här läraren!

Dagen svischade förbi, jag hann inte så mkt som jag tänkt mig, men jag hann ju iaf ta in spjälsängen. Den är så bra den här gamla för den har fyra sidor och en botten, två pinnar till grinden, och fyra skruvar till att fästa ihop gavlarna med varandra, det är allt. Jo, fyra positionsskruvar åxå som bestämmer höjden på botten. Det tar ungefär tre minuter att sätta ihop den:)

Jämfört med den Jordan fick, en ny Brio som jag höll på med hur länge som helst…

Den gamla är bättre på alla sätt och vis:)

Barnen hjälpte till att bädda den och visade glatt Jamie att det var hans nya säng, och han var ju glad som ett litet troll och sprang runt och kikade. Den fick stå kvar i vardagsrummet.

 

Robban och Corrinda borde fått välja mat idag, men det lyckades jag förtränga, så jag plockade fram det som fanns, och det blev korv och blodpudding…de ska få välja senare i veckan ist, en dag var.

Perra kom precis när jag åkte till träningen, och det var kul som alltid, och tungt.

 

Nu ska jag ge Jamie lite mat, han vaknade nu…i sin vagn, för sängen vägrade han sova i, men vi gör väl ett nytt försök imorgon:)

Ska se om jag får in bilderna jag tänkte visa åxå….senare isf.

Jag har svarat klart på era frågor åxå, så glöm inte kolla under inlägget!!

 

Bye:)

 

Kommentarer

  1. Sanna

    Blev glad av att läsa att det inte var så viktigt att barnen fick preciiis lika mycket, att det ”jämnar ut sig”. Tycker många verkar tycka att det är så viktigt att det måste vara exakt lika varje gång. Men på det sättet lär man sig ju aldrig unna någon annan något… Tänker jag i alla fall 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting