Frågor & SvarHögtider

Svarar på era frågor…:)

Jag svarar i kommentarerna under inlägget, så kika in där!!!!

Nu måste jag dock avsluta och gå och sova, för imorgon ska vi upp och sjunga för

ROBERT & CORRINDA SOM FYLLER 12 ÅR!!

 

Mina fina, fina tvillingar ♥  ♥

Herrejösses, 12 år, vart har de åren försvunnit, det känns som igår som de föddes, efter en okomplicerad graviditet, med hyfsat mkt foglossning, massa tjafs med idioterna på FK, och en racersnabb förlossning:)

Det tog 1 timme och 57 minuter från första lilla aningen tills två bebisar var födda  ♥  ♥  och skrek för full hals så att hela staben av vårdpersonal fann det för gott att lämna rummet;)

Två stora, 2,7 och 3,2 kg bebisar, födda i v 38+2, Det är fortfarande nåt av det häftigaste jag varit med om, att få vänta , föda och fostra tvillingar är lite annorlunda:)

Imorgon fyller de alltså 12 år….   ♥  ♥

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

 1. Lotta m åtta o Liten i magen

  Grattis till Robban o Corrinda!

  Jag avundas er tvillingföräldrar. Älskar ju självklart mina barn, allihop, men sörjer så de tvillingar vi inte fick =(
  Jag har ju inga egna tvillingar, men har alltid sett det som så att det inte ger dubbelt med jobb utan dubbelt med kärlek o glödje!

  Hoppas ni får en härlig dag! Här blåser det som sjutton o man vill inte va ute ens en liten, liten stund 😉

  kram!
  Carola: Jag förstår dig faktisk, så gott det går, men hade det gått fel med mina tvillingar så hade jag alltid sörjt det, för det är nåt speciellt.. Tycker det är väldigt tråkigt att ni inte fick behålla era:(

 2. Maria

  Hipp hipp hurra för Robban & Corrinda idag!

  Håller helt med dig – det är annorlunda att ha tvillingar, och det är en otrolig gåva vi tvillingföräldrar får uppleva. Det är ju trots allt inte dubbelt jobb med tvillingar – däremot dubbel glädje!

  Mina kom oxå på två timmar, fast i v 36+2, men var stora och välmående (2,5 & 3 kg)

  Kram Maria
  http://blogg.mama.nu/fanea

 3. Solan

  Grattis säger jag till twinsen.
  Lite annorlunda är det. De där med tvillingar och uppfostran. Att de är egna identiteter. Även för tvillingarna och folk i ens bekantskap.
  Mina vägde 3,2 och 3,8. De ville inte ut i kylan så de vart snitt.
  Hoppas ni får en trevlig dag.

 4. Maud

  Stora grattis kramar till er alla inblandade. Tiden går fort eller hur? Har just läst alla dina svar på komentarerna. Hur kan du bara? ja jag menar om jag hade svarat så hade jag nog inte varit så diplomatisk som du emellanåt. Men, det ser så naturligt o okonstlat ut på något vis, så jäkla förnuftigt eller vad jag ska säga. Det märks att du har träning med hur folk ska tas på något vis…. Jag menar du har ju 10 stycken helt olika människor att träna på därhemma…tack för dom roliga stunderna som jag har när jag sitter här o läser dina inlägg. Kram.

  Carola: Ja tiden går alldeles för fort…Jag kan vara rätt bitskt ibland;) men för det mesta försöker jag svara sakligt och snällt:)
  Varsågod, det är så roligt att du gillar det 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing