Allmänt

Tove!!!

Tack !!
Herrejösses vilken julafton det blev 🙂

20120529-134715.jpg
Tusen tusen tack!!!

Ni andra, jag ska visa er senare , jag lovar 🙂
Vi har fått ett stort paket från Tove i Norge nämligen och allt ryms inte på samma bild, helt galet 🙂

20120529-135022.jpg

Kommentarer

 1. Mamma till fyra pojkar

  Och jag har oxo tänkt samma sak =)) ♥
  Hade varit såååå roligt att följa Er båda/båda familjerna när ni är gravida och när ni sen har ungefär lika gamla bebisar. =)
  Underbart! 😉
  Carola: Haha, ja visst hade det:) Men jag ligger ju redan efter….;)

 2. Ida

  Jag har tänkt samma sak, det vore ju väldigt kul om du och din härliga familj också fick en bebis till.
  Carola: Jag skulle älska det:) Men vi får la se;) Det är ingen på gång iaf:)

 3. Jenny

  Läst på Mirkas blogg att hon är gravid!! Blev så glad för hennes skull,men kunde inte låta bli att tänka på hur kul det skulle vara om du och din familj skulle ha en till liten bebbe ni oxå:-D
  Carola: Ja, det är superkul med Mirkas tolva:) och det skulle vara superkul med en tia här hos oss, det håller jag med om:) Vi får väl se, just nu ammar jag och då blir jag inte gravid så det kommer inte bli en i synk med Mirka:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing