Allvar

Juliaresan!

Chameleon Logo

 

Jag fick ett mail av fyra unga tjejer som saknar sin själsfrände, Julia, som drabbades av cancer och somnade in den 29 februari 2012.

 

De fem unga tjejerna var som ler och långhalm, och bara dagar efter Julias bortgång bestämde de sig för att göra något för att hedra sin vän, och de bestämde sig för att samla in pengar till Barncancerfonden, och detta genom en cykelresa genom Sverige. På några dagar hade de planerat sin Juliaresa.

Jag vill att ni alla går in och kikar på deras hemsida, jag gör det enkelt för er, det är bara att klicka HÄR 🙂

De har gjort en film som de vill att alla tittar på, och sprider vidare.

[youtubeplay id=”6987bMoGrDQ” size=”medium”]

Ingen vill att cancer ska finnas, och ingen vill att barn ska dö unga, men alla kan hjälpa till att samla in pengar för forskningen, det gagnar ju alla barn.

När fyra unga tjejer vill hedra sin kompis genom att cykla genom hela Sverige, det är stort och det är vackert, så gå åtminstone in och kika på deras sida och tänk efter en smula.

Jag sitter alldeles tårögd.

Fina vänner ♥

Lycka till!

Kommentarer

  1. Maud

    Helt fantastiskt initiativ av Julias fyra kompisar. Jag har oxå gillat det på Facebook.. Ju fler som kan se det ju bättre. Önskar dom lycka till. En jättefin film!

  2. Charlotte

    ÅH vad fint av dem att göra det här. Det betyder mycket – för dem – men du vet jag tänker ju på Julias släkt – det måste vara väldigt stort och fint för dem.
    Carola: Ja…verkligen! Godhjärtade, kreativa tjejer som kan vända sorgen till nåt ”bra”, det är klart att det måste värma hjärtat på de anhöriga…Kram!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing