AllmäntTips

Teater

Idag åkte min kära man på fiskeresa. Han åkte aptidigt, jag vaknade av att han lade in Jamie bredvid mig i sängen, och jag fattade inte ett dugg av nånting, totalt yrvaken i nattmössan..men klockan var halv fyra så jag behövde inte vara klartänkt då;)

Somnade om och sov tills klockan ringde vid 7, upp och putta på barnen som skulle till skolan.

Robban & Corrinda skulle på klassresa idag, till Stockholm på nåt museum först och sen Grönan, så de var inte svåra att få upp;) däremot grät Trixie av trötthet. Först var hon bara trött, sen fick hon ont i en arm och sen i hela kroppen….grät och snyftade, och jag tyckte hon kändes varm så hon fick stanna hemma. Hon var hemma i måndags med för att hon var så trött, och går man i förskolaklass så kan man få vara hemma för sånt, det gäller att passa på:)

”Febern” var nog inget annat än sängvärme för hon var pigg som vanligt efter några timmar på soffan framför barnTV.

När alla gått så kröp jag ner bredvid Trixie i soffan, båda småkillarna sov, och jag var jättetrött jag med, dock grät jag inte…hihi, men jag somnade och sov som en liten gris. Jordan vaknade och kom ut och satte sig intill och Lovelia kom hon åxå,och så småningom vaknade även Jamie, som Trixie hämtade och så skuttade han omkring på golvet i vardagsrummet. Jag halvslumrade en god stund till, alla var så tysta och försynta… ” Schhh mamma sover”  innan jag masade mig upp och började om med dagen.

Jag förstår inte riktigt varför jag är så seg, men de dagar som solen skiner är jag full av energi, så det är kanske bara vädret. Eller pollen, eller nåt.. Kan åxå vara att jag ligger ganska mkt minus på sovkontot..;)

 

Vi lufsade runt här, gjorde inga stora bravader, men det vanliga hushållsgörat blev gjort ändå. Jamie var trött och fick lite BabySemp och sen somnade han, jag fick väcka honom när vi skulle på teatern i kyrkan…inte bra för resten av dagen blev helt fel för honom…

Dags att hålla lite på rutinerna tror jag.

Vi mötte upp Novalie på kyrkan och gick in och tog plats. Jag har sett föreställningen förut, men den är jättefin och gullig och tänkvärd så det gör inget alls. Jamie var superrädd för en humla:=) Alltså en människa som spelade humla..Jamie började gråta varenda gång han kom in…stackarn;)

Efter teatern så gav vi Brittis en liten present, vår underbara kyrkisfröken som slutar nu…

    Jag har beställt det från

Carolines smyckeskrin

Det syns inte så bra på den här bilden, men det är fyra rosa pärlor och en blå, och det symboliserar de fem barn som Brittis haft på kyrkis:) Robban,Corrinda, Novalie,Trixie och Lovelia.

Här syns det bättre:

Hon blev glad och tårögd, och samma blev jag, ogillar avsked nåt så otroligt!

Men det blir nog bra , och jag önskar ju henne lycka till, såklart.

 

Från samma ställe har jag beställt ett armband till mig själv:

Ser ni vad det står på brickorna???

Mamma, Pappa, 9 barn ♥

Det rasslar bra:)  Men det var okey när det är runt handleden, jag avskyr när det skramlar runt halsen. Jag har alla barns namn på en varsin bricka, men det går inte att få till det så de inte rasslar…dessutom blir det tungt åt nacken, hur fånigt det än låter, men har man en nacke som protesterat för minsta lilla så 😉

 

Efter teatern så åkte vi till affären för att handla middag, och barnen fick bestämma, de valde….blodpudding och potatisbullar…!

Okey, det är billigt och bra, så fine by me:) men jag åt annat….:)

Sen ägnade jag resten av kvällen åt att först hålla Jamie vaken, för att sen när jag tyckte det var ok att sova, få honom att somna i min famn, där han sen vaknade när jag lade ner honom i sängen…och VÄGRADE somna om. Skitunge:)

Sen försökte jag då söva honom….NU sover han, få se hur länge, och som sagt, dags att hålla rutinerna..

 

Jag måste få visa er vad jag fick igår!!

En kvinna i Norge; Tove, har skickat kläder till barnen, och inte lite kläder, utan väldigt mkt kläder!

Helt underbara kläder dessutom! Kolla klänningarna till Lovelia:) Och Jordan som älskar Blixten!

De sju minsta fick en fin bunt med kläder i var, med namnlapp med hjärtan och en liten hälsning på, och helt ärligt kan jag säga att alla kläder var superfina.Corrinda älskade sitt linne:) och det fick följa med på Gröna Lund idag.

Alla de små valde de nya kläderna idag, men det blev en halvkass bild:

Trixies tröja med paljetter ska hon ha på ett discokalas säger hon, och Lovelias klänning är ljuvlig. Novalies short syns inte så bra, men var perfekta, och småkillarnas tröjor superfina:)

Tove har en barnklädesbutik i Norge, men än så länge ingen webbutik, men det är på gång, och då ska jag länka, så ni kan shoppa. Och så jag kan shoppa:) 

Återigen Tove, tusen tack! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

Nu börjar lillgrisen gnöla….jag tror jag får spatt eller nåt, hoppas han somnar om….!

Men jag tror jag gör mig färdig för natten, så kan han vakna bäst han vill, för han vill ju ändå bara ligga nära, och det kan jag gärna gå med på, det är ju så mysigt:)

 

Natti natti!

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

 1. Erika

  Hej hej!
  Hur lång tid tog det från det att du beställde smyckena (som för övrigt var super fina!) tills det att du fick dom? 🙂
  Carola: Åhh, typ en vecka? Hon är supersnabb, tycker jag, med tanke på att det ju ska fixas en text som är individuell och alltså inte kan ligga i lager. Hon finns på FB åxå, och det går bra att maila henne för info:)

 2. Linda med sju.

  Vilka jätte fina kläder på ännu finare barn 😉 Ser fram emot när man kan köpa på nätet. Älskar nät shopping 🙂 Kollade in på smycke sidan du länkade till. Jätte fina saker till bra priser. Ska genast beställa ett armband till min underbara mamma i födelsedags present. Så kul när man kan få en personlig hälsning på smycket med.
  Den sidan tackar vi för!

  Ha det gott! Eller rättare sagt sov så gott! Kram Linda.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing