Allmänt

Sovdags

Vi har lyckats göra samma med Jamie som med de senaste barnen , nämligen råkat 😉 lära honom att somna med flaskan ..på gott och ont såklart.

20120703-132139.jpg

Igår var vällingen slut så då blev det lite knixigt, han ammar gärna och somnar gott i min famn men vaknar när jag lägger ner honom .. Haha ja vi gräver vår egen grop helt klart, men jag har så svårt för att släppa ifrån mig dem vakna som små bebispyren att det gärna blir så, och det är ju inga stora problem:)

Nu ska jag tvätta en matta medan Jordan Lovelia Trixie och Novalie går på picknick 🙂

Kommentarer

  1. Camilla

    haha känner igen det där. Min lilla dotter somnar oftast vid bröstet eller efter vällingen. Tids nog så lär hon väl sig somna själv men det får ta den tid det tar enligt mig:)

  2. Jenny

    Hej
    Brukar läsa din dotter Janelles blogg och hon skriver ju ofta hur ont i magen hon har och att hon inte kan göra något för det måste gå över först. Min fråga är vad väntar ni på, varför går ni inte till en läkare med henne, hon kanske har gluten eller IBS och ju längre man tex går med något sådant ju sämre blir ju tarmarna. Vet att du brukar skriva att man inte ska gå i onödan och jag håller med, men nu tycker jag verkligen det är hög tid. En tonårstjej kan ju inte isolera sig på sitt rum mitt i sommaren och inte våga äta; det leder bara till andra problem. Detta är bara min lilla syn på det hela eftersom jag har problemmagar i min egen familj kram
    Carola: Hon har pratat med skolsköterskan, och det är de klassiska symtomen på magkatarr, och det är inte så konstigt med den stressen i skolan! Hon har inte ont speciellt ofta, men det har suttit i länge.
    Det är inget ovanligt att hon stänger in sig på sitt rum, även i friskt tillstånd;) hon trivs med att nörda in på nåt dataspel eller sitta och skriva hela nätter:)
    Fortsätter det så blir det doktorn, men nu verkar det ha gått över igen. Tack för din omtanke!)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting