AllmäntTips

Det strular..

Tekniken strular för mig! Sjukt irriterande, men det är så ibland, det brukar lösa sig…

Nu är det ju bilderna, de vill inte riktigt föra över sig från mobilen i det program som jag skulle föredra…utan vill göra på sitt sätt;) det kan bli bra det med, men inna det så blir jag ju sur och tjurig;)

 

Jag känner mig lite som en modebloggare som visar bilder på kläder hela tiden:) men vad sjutton, det är ju kul med kläder!

Lovade er bilder på tjejernas fina snickarkläder från BCWW  och här kommer först Lovelia i kjol och t-shirt, så snygga färger ihop!

Den finns i fler färger, bla rosa:)

Framsidan:

Sen Trixies underbara klänning som jag är så himla avis på! Jag önskar att den fanns i min storlek, för tänk så praktiskt att bara kunna dra på sig när man ska snickra/ mecka/ måla/ greja!

Jag har länge funderat på att köpa vanliga arbetsbyxor, men de är inte så fina ju….men den här….Åhhh *suckar* 🙂

Förlåt för bilderna!! Deras storlek är liksom antingen ”skitstor” eller” för liten ”….Jag måste få ordning på Picmonkey!

Fast jag hittade en länk på mitt Picasa, nåt som hette Kreativ redigering, typ, och det var ju nästan identiskt med min gamla trotjänare Picnik ju!?  Fast det strulade det med….så sanningen är väl att det är skrot bakom tangenterna på datorn…hehe.

Jordans fina kläder såg ni häromdagen:) Han hade sin röda t.shirt på sig idag, lika som tjejernas svarta, och han är så fin i rött:)

Ja, alltså, han hade den på sig tills han fick en Blixtenjacka i paketet från Tove, då blev det för varmt med båda så han tog av t-shirten…sen åkte jackan av och han sprang runt naken mest hela dagen.

Jag fattar inte riktigt det där med att det är mysigt att vara helnaken. De får vara det hemma, även ute när grannarna är på jobbet;) och inte när de är över typ tre år. Ochd det ska vara relevant, typ att de badar mellan varven.Men helst inte.

Det här har ändrat sig med åren faktiskt, för när Janelle och Patricia var små tyckte jag inte att det var nån big deal, men i takt med att pedofillarmen ökar så har jag dragit öronen åt mig. Man vet liksom aldrig vem som tittar och på vilket sätt de tittar..

Jo, jag lägger ut bilder på barnen här, men de är inte nakna. Ja, vissa äckel finner nöje även i blöjrumpor och korta kjolar, men jag kan inte censurera sånt.

Däremot kan jag lugnt säga att om någon skulle antasta mina barn IRL så skulle jag inte dra mig en sekund för att slå en tegelsten i skallen på vederbörande, minst sagt. Sen tycker jag inte att man ska behöva vara så rädd för att lägga ut bilder på sina barn, men kanske tänka till lite, så att inte bilden kan vara jobbig för barnet en dag..Pinsamma bilder vill ju ingen kännas vid;)

 

Men hur som helst så har Jordan helst varit naken idag. Och vad jag vet så har han inte kissat på golvet inne….;)

– Ska du inte klä på dig , Jordan?

Då tittar han förbryllat på mig och svarar:

– Varför??

Tja inte vet jag? För att du fryser? Nä kanske inte det har varit fantastiskt väder…För att slippa få myror i rumpan? Sand i den samma? 😉

 

Han fick vara nakenfis:)

 

Jordan har ägnat sig åt matlagning idag , och jag har strängeligen förbjudit vidare utövande av det…Han rostar bröd i brödrosten, inte en gång utan tills det är en kolbit kvar av mackan…Tror inte att han visste att det låg en bid bröd där iofs, men ändock, han ska inte pilla med sånt.

Det stank bränt i köket länge…Brr.

Nu ska jag posta det här, och sen mecka lite….återkommer nog:)

Byebye:)

Kommentarer

  1. Natali bloggar om LIVET

    Jättefina, MEN ska tjejer verkligen snickra och arbeta i en klänning/kjol? Är det helt genomtänkt? Det kan ju inte vara tanken, hur praktiskt är det på en skala? Arbetskläder ska ju skydda och inte vara fina, även om det är bra om de kan vara både och. Men jag antar att det bara är ”på kul” och inte faktiska arbetskläder eftersom de är gjorda för barn för det skulle ju vara galenskap. Men jag fattar ändå inte…..skulle du ut och klättra på stegar och sitta i vassa sågspån i en klänning? Jag är världens mest feminina kvinna och jag snickrar inte ens….men om jag skulle göra det så inte skulle jag köpa en klänning utan rejäla snickarbrallor med tjocka knäskydd osv.

  2. Viktoria

    Jättefina barnkläder!
    Tipsar om GardenGirl arbetskläder till dig – de har rosa jobbarbyxor som funkar lika bra till snickarjobb som trädgårdsskötsel (och så är de vansinnigt snygga också!). Har för mig att de har arbetskjol också 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting