Allmänt

Titta riktigt noga nu :)

Jag bakar bullar !

20120716-165947.jpg

Alltså jag skyller på vädret, för jag bakar inte bullar. Nästan aldrig iaf;)
Inte har jag nån fancy Kitchen Aid heller utan får hållas med vanlig gammal elvisp, men även om jag önskar mig en rosa sådan för att den är så sjukt snygg så skulle den mest stå och samla damm så det är lika bra .

Dubbel sats bullar räcker väl nån dag eller två, och Corrinda styr upp ett chokladbollsbak med småtjejerna :

20120716-170723.jpg

Jag ska slänga ihop en rulltårta med som vi gör bakelser av till födelsedagsbarnet 🙂

Plötsligt händer det 😉

Kommentarer

  1. Neta

    Min kompis som jobbar i affär säger att dom säljer väldigt mycket mjöl o jäst då det regnar. Själv hör jag till den skaran också så gjorde en sats matbröd idag, funderar på fixa julbaket då jag ändå är igång om regnet inte ger sig snart. 😉
    Carola: Jag har sett andras varor, och det stämmer nog..det bakas lite varstans nu..Men vad faaan ska man göra när vädret är surt;)?

  2. Johanna

    Vad fin hon är Corrinda, kommer bli en vacker dam av henne! Det röda håret va ingen favorit men alla ska genom den fasen. Hoppas erat bak blev bra!
    Carola: Hon är nyklippt dessutom, i Thailand, så det är så fint och fräscht:)

  3. Ulle

    Trevlig sysselsättning som alla åldrar kan vara med o göra och framförallt är det gott, lycka till med baket!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting