Allmänt

Patricia är glad:)

Äntligen har hon fått glaset på sin iphone utbytt!!

Det gick sönder för flera månader sen, och så har vi dragit och dragit på det…den har ju funkat utan problem, men jag inser ju att ett sprucket glas inte är bra…så det har varit ett dåligt samvete. Jag pratade med vårt försäkringsbolag, och de hade en firma i Stockholm som de samarbetade med, men då skulle nån behöva in mitt i smeten där och lämna in den..och ingen har haft nåt ärende dit.

Så började det lossna små flisor som hon fick i fingertopparna och läget var ju akut…Jag tänkte bita i det sura äpplet och betala svindyrt på nåt ställe i Uppsala som verkade vara det enda alternativet till den butik TryggHansa rekommenderade.

Men:)

En kollega till min syster rekommenderade Importgrossisten och eftersom de håller hus i Upplands Väsby och syrran jobbar på Arlanda så tog hon helt enkelt bara med den till jobbet igår.

När hon kom och lämnade den till mig var hon jätteimponerad av den fina servicen hon fått, först körde hon vilse…och fick jättetrevlig vägledning på telefon. Sen var hon sen…kom precis när de skulle stänga – men de var ändock supergulliga och bytte glaset, och medan hon väntade så småpratade hon med dem i butiken, och när de fick klart för sig att hennes syster, alltså jag då hihi, hade småbarn, så skickade de med ett gäng våtservetter till mig 🙂

En sort jag inte använt förr:

Söt förpackning, och jag gillar både aloe vera och att de är oparfymerade, de var dessutom billiga, och gjorde sitt jobb utomordentligt:)

Bytet av glaset gick på nolltid, de kollade så mobilen funkade och så skickade de även med ett skärmskydd…ehrm;)  de tyckte nog att det behövdes…och det är ju enbart korkat att inte ha ett..! Jag har dessutom köpt till både Janelle och Patricias, men fick aldrig tillfälle att mecka dit Patricias…och så åkte den i backen..:(

Nu har jag skärmskydd på alla de tre iphones jag känner mig ansvarig för, Perra får sköta sin själv;)

Jag är så glad att äntligen fått fixat det där glaset, och är så glad att syrran fick tips om det här stället, för nu vet jag vart jag vänder mig nästa gång…Ja, alltså vart min syster får åka, då 😉

Man kan skicka in sin trasiga mobil åxå, men i Patricias fall är det omöjligt att vara utan den i de ca 2 dagar det skulle ta…Jag tycker ju att det var snabbare än blixten;)

Importgrossisten 🙂 ♥♥♥

 

……………………………………………………………

 

Igår var vi ju på bio, vi valde Prometheus..och JA den var sevärd, det var maffigt med effekter och ljud, men den känns ju kanske inte direkt unik och nytänkande. Lite som Alien, eller rätt mkt som Alien faktiskt, men absolut en bra film:)

Jag frös så jag huttrade hela filmen…det blåste ju i salongen;) vi satt nog nära ventilationen. Jag hade både min kofta och Perras jacka över mig, fötterna uppdragna från blåset på golvet och ändå frös jag. Nästa gång tar jag med en filt;)

Hemma hade det gått bra, de satt och kikade på film och käkade popcorn.

Janelle kom ju hem från Göteborg igår, hon och en kompis var där och gick på Liseberg och lite annat skoj, finns mer info inne hos henne HÄR om ni vill läsa:)

Tänk att hon har blivit så stor att hon klarar att ta sig tvärs över halva landet på egen hand, de flög ju dessutom:) Min lilla unge…?

 

Idag har det varit sol hela dagen, så det är till att rita ett kors i taket! Det var så länge sen som det inte kom regn på en hel dag så man borde skriva upp det i almanackan;)

Novalie gick till en kompis och de andra små bråkade och lekte om vartannat. Trixie har lyckats svälja en enkrona!

Min första reaktion var ilska över hur extremt korkat det är att ens tänka tanken att stoppa en sån i munnen…när man är snart 7 år borde man ju veta bättre tycker jag..men sen blir man ju lite orolig. Nu har jag alldeles bestämt för mig att det brukar komma ut av sig själv utan problem, men borde jag kanske göra nåt? Mer än hålla lite koll..?

 

Jag drog igång gräsklipparen och roade mig med att släpa runt den varv på varv, och jag menar verkligen släpa. Den har ju en gång i tiden gått för egen maskin så att säga;) men nu har den funktionen lagt av..

Sen var jag svetttig och varm, men det blev fint så jag var väldigt nöjd åxå.

Efter middagen tog Perra med sig Jordan, Lovelia, Trixie och Novalie på speedway. Jordan ville hem efter fyra minuter;) men de andra hade nog kul för de hade kompisar där:)

Här hemma åkte jag och Corrinda och Jamie till Ikea, lite småsaker som behövdes, och så har jag köpt två täcken till dubbelsäng, det ena ska jag ha i husvagnen till tjejtrion, blir nog bättre att de delar ett stort än att ha tre stycken, det var rätt svettigt, och det andra ska jag ha som istoppstäcke till ett överkast.

En lyxshake på Max som avslutning:)

Hehe;)

 

Nu är det sovdags!

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Monica

    Varför inte laga den på Alina i Uppsala?????? Tar 1,5 timme och inte alls dyrt! Jag hänvisar många av våra kunder dit trots att jag inte jobbar där

  2. madelein-sexbarnsmamma

    in skärm sprack fyra dagar efter att jag lagade den och det glas de ersatte med som inte var original flisar sig inte som originalet så jag har inte bytt ännu. Det kostar som billigast 1000 kr här i Göteborg och man kan ha roligare för de pengarna 😛
    Nu kom du upp på min bloglovin igen förresten!

  3. Sara

    Stackars Trixie.. Min kompis bror har gjort samma sak. De ringde 1177, och fick order att komma upp direkt. Den kan ha hamnat på snedden i luftstrupen och känns därför inte, men kan ge skador. Den kan också ha fastnat någonstans på vägen i matstrupen.. På min kompis bror satt den på snedden i matstrupen, han kände inte av den, men de var tvugna att ta bort den med en tång .. Så ring 1177 och rådfråga om ni inte har gjort det! Det kostar ju ingenting.

  4. Neta

    Jag har täcken för dubbelsäng som bäddmadrasser i husvagnen, istoppade i varsitt påslakan för dubbelsäng, funkar kanon och lätt o tvätta på vilken camping som helst om olyckan skulle vart framme.

  5. Petra

    Jag tog det lika lugnt om du när sonen svalt en krona, men på sjukvårdsupplysningen fick jag veta att jag måste åka in till akuten direkt. Kronan kan ha lagt sig på kant vid luftstrupen. Fick åka in, röntgen och ligga kvar på observation. Hmmmm…jag är alltid lite för cool när ngt händer med barnen. Numera ringer jag i alla fall alltid sjukvårdsupplysningen. Hoppas allt går bra för er!

  6. Lotta m åtta (å fortfarande liten i magen!)

    Där har jag beställt både våtservetterna och de doftande blöjpåsarna tidigare! Men nu måste jag nog kolla om de har servetterna på lager igen då, för det var jättepraktiskt att ha en så stor mängd hemma 😉
    Gillade deras produkter 🙂
    Jag är verkligen jättenojjig då det gäller att sätta mynt o annat i halsen (min lillasyster höll på att stryka med som liten) och häromveckan satte Albin en godisbit i halsen, Stina häromdagen =/
    Usch!
    Men har hon svalt enkronan så måste den ju lyckas komma ut ordentligt oxå hoppas jag 🙂

    Ha det bra i helgen…själv tänkte jag föda barn så småningom 😉

    KramKram!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting