AllmäntHögtiderJordan

3 år och så klok:)

Det måste ha hänt nåt magiskt iom att Jordan blev tre år, för han ber om lov till olika saker!? OCH sitter och väntar på ett ja, eller ett nej, och tro det om du vill, men får han nej så låter han bli…

What?

Jag inser att det kan vara övergående, men njuter så länge det varar:

 

Jag gjorde slag i saken, messade syrran och frågade om hon ville hänga med till Ikea, och hon nappade. Shit vad med folk det är på Ikea en söndag??  Jag som är där minst en gång i veckan, fast på dagtid blev alldeles ställd;)

Efter lite köande till Småland så fick Jordan äntligen göra premiär på leklandet:

Han var väldigt stolt över att få följa med in:) och tjejerna tog hand om honom så fint. Jamie däremot blev rätt sur över att få sitta kvar i vagnen…

Syrran och jag drog ett varv på varuhuset, som resulterade i tre glödlampor…som det ju inte heter längre utan det var halogen och led…typ.;) ett par grytlappar och kanske nåt mer litet fjuttigt. Ingen storshopping idag mao.

Rusade för att hämta upp barnen och det var en rätt trött Jordan som kom ut, många intryck skulle jag tro:)

Han var sur för att mjukglassmaskinen var trasig och skulle inte ha sin korv, inte sin cola och inte sin bulle….

Först när jag gav bort hans korv till syskonen skulle han ha, såklart, men fick nöja sig med bullen;) men blev gladare och snällare efter den:)

Jamie däckade:

Helt omöjlig att väcka:)

Jag hade försökt få honom att somna i vagnen när vi kom, men det ville han ju inte…så hans sömn idag blev ju lite sen, han vaknade i bilen vid halv sex…alltså väcktes;)

Det blev till att ha honom uppe en dryg timme senare, men han var go och glad så det var mest bara mysigt.

 

Vi fikade, en moussetårta från frysdisken, Almondys nya, och dern var god. Jordan satt fint och tittade på de tre tända ljusen, och sen frågade han om han fick blåsa:)

En liten flagga med Teletubbies på fick han åxå.

Och hans nya gest sitter som en smäck:

Efter tårtan hade födelsedagsbarnet önskemål på ett bad, så jag röjde klart och sen tog jag med en kopp kaffe in och sällskapade med honom:

– Bomben!!!!

Skrek han plötsligt och ställde sig upp och gjorde bomben….shit, det blev blött i hela badrummet:)  Inga mer bomber tack!

Hans prickar ser bättre ut, de på framsidan har ”sjunkit in” i huden och är inte utstånende, och har bleknat, men de på rumpan är fulare. Bättre men fortfarande fula.

Jag hittade en Mildisonsalva, det är väl mild kortison av nåt slag, som jag smort in honom med och det är efter det som förbättringen började. Rätt eller fel vete fasen, men vi ska på 3 årskoll på BVC imorgon så då får jag väl veta .

Fast prickar och utslag är lurigt. Det är svårt att med säkerhet säga vad det är.

 

Nu ligger Jordan i sin säng, nybadad och tre år gammal, och sover efter att ha sett på Nils Karlsson Pyssling:)

Jamie har somnat i sin säng, och alla andra barn sover, ( snart, nån tonåring är vaken..) så det är väl dit jag ska dra mig jag med.

Mot sänghalmen!

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Åsa.W

  Hej 🙂
  Grattis till stora killen.
  Härligt att han sitter kvar och lyssnar på svaret på frågan han ställt, men som du själv skrev så är det bara en tidsfråga tills det är över…..
  Undrar vart du hittat fotoramarna?
  Många kramar Åsa.W

  Carola: Hm…vilka fotoramar tänker du på? Jag har tittat och tittat på bilderna men hittar inga…?
  Hojta igen!! 🙂

 2. Maria

  Apropå det här med att bada. Kan du tipsa om var man kan köpa roliga badleksaker till lite äldre barn på fyra fem år? Gärna saker som kan beställas på nätet.
  Jag har letat men hittar bara leksaker för mindre barn typ badankor och annat smått.

  Carola: Hm, jag har inga bra tips på badleksaker, tyvärr:( Men vet att det brukar kunna finnas hos poolleverantörer, lite basketkorgar som flyter osv:) Kolla hos nån sån_:)

 3. Åsa

  Fy fasen va grymm du är tycker jag! Du bara fixar allt!
  Du borde vinna över alla i både bästa bloggare och bästa vardagsmamman. Tänk om fler va som du! Nä nu tänker jag sluta lämna mina barn på förskolan och ha dim hemma så länge jag kan. Tack Carola, du inspirerar mig!!!

  Carola: Åh tack !!! Det betyder mer än du kan tro att du säger så snälla saker:) Tack <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting