AllmäntFilmerPatricia

Harry Potter!

Jag är lite seg ibland:)

Harry Potter och Dödsrelikerna, del 1, såg jag i London för två år sen, hyfsat snart efter premiären, men sen har det inte blivit av att jag sett tvåan…förrän NU ikväll:)

Jag har varit lite rädd att den ska vara jättesorglig…men det var ju hanterbart 🙂

Janelle är uppvuxen med Harry , de är ungefär lika gamla, och jag började läsa böckerna för henne när hon var liten, sen första raden älskade hon dem. När hon kunde läsa ordentligt själv så tragglade hon sig igenom de tjocka böckerna på egen hand för det var så långsamt att vänta på att jag skulle läsa;)  Det blev så att jag aldrig läste dem själv, så jag har flera av dem kvar, lycko mig då:)

När jag vinner massor av pengar, så ska Janelles del gå till en resa till Orlando och Harry Potterlandet de byggt där 🙂 och vinner jag inga pengar ( mest troligt, eftersom jag inte spelar..) så kommer hon åka dit ändå.

 

Vi packade iväg oss till Rusta en sväng, det regnade i nacken på oss, men vi fick handlat diskmaskinsmedel och schampoo och lite sånt.

En liten låda som jag kikat på länge kunde jag inte låta bli idag…

Jag vet inte riktigt vad jag ska stoppa i den bara, men det löser sig alltid 🙂

 

Hem sen igen och gav barnen lite lunch, Jamie somnade i vagnen, han fick ta på sig fleecebyxor och alpacka tröja, plus mössa…mössan vägrade han ha, men det övriga var välbehövligt i den råkalla fuktiga luften. Invirad i fleecefilt sov han gott.

Janelle kom hem, och sen Novalie och Trixie, men Novalie gick bara in för att hämta sina sova-över saker, för hon ska sova hos en granntjej.

Sen såg man inte röken av henne på hela kvällen:)

 

Janelle passade barn ( hon fick en kväll på puben igår som muta..hehe, tacobuffe)  och lagade mat, medan jag åkte och tränade.

Idag var två av killarna från UppsalaBaskets herrlag med 🙂

Corrinda blev mäkta imponerad, även fast jag har noll koll egentligen, men man kan ju låtsas;)

Passet var jäkligt tungt, men det är nästan alltid roligt, och det var det idag med. Rätt många lika övningar som i onsdags, så då kan man ju passa på att öka vikterna lite till på de stationerna:) Idag blev det höga drag med 16 kg, och det funkar bra.

Att stå i vanlig planka, på tå, är ingen match alls längre, och de 45 sek som det är på varje station är inga problem jag kan tom prata med grannen.. SKa vi jämföra detmed hur det var för ett år sen så är det himmelsvid skillnad! Då kunde jag bara stå på knä, och 45 sekunder klarade jag, men det var på ren vilja!  Sen finns det ju tusentals varianter av plankan, och alla är inte enkla, för man kan utmana sig själv på många sätt….:)

Men ibland är det skönt att känna att nåt på cirkelfysen är lätt 😉

 

Sen hem, och äta, tacos…och röja.

 

Patricia kom med dagens bästa, nämligen en uppgift i svenska som hon fått tillbaka, och kolla betyget!!

Att jag sen inte riktigt kan läsa lärarens handstil är ju en annan sak:) Men han har gjort en fin glad gubbe, och jag ser ju det viktigaste, att han tycker att hon gjort en superbra uppgift!

Den här läraren är övertygad om att hon ska få toppbetyg i svenska, han var imponerad av henne redan när hon började. Hon kom ju tio veckor in på terminen eftersom hon bytte linje, och skola, och han sa att det ofta kunde vara lite störande att få in nya elever så pass sent, när gruppen hunnit sätta sig, men att Patricia verkligen TILLFÖRDE gruppen ett lugn och en fulländning 🙂

Var jag stolt??  Som en tupp!

Att hon sen tycker om svenska, det är ju lite extra kul eftersom det var ett av mina favoritämnen med. Nej, inte grammatik och sånt tråk, men att skriva 🙂

Janelle är likadan, och kommer att ha som sitt specialarbete att skriva en bok på en månad, hon gjorde ju det bara på kul förra året, men nu blir det ju riktigt skolarbete:)

Det är mina tjejer:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. c

    Min svenska lärare på gymnasiet hade också en handstil som var oläsbar. Men en jätte bra lärare! Han gjorde också glada gubbar. Kanske är de släkt? 😉

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing