AllmäntHögtiderJamie

Skräppost?

Massor av kommentarer hade hamnat i skräpposten….Jag LOVAR att det inte är jag som klassat de som skräp, jag älskar ju era kommentarer:)

Ibland blir det knas, men jag hoppas att det ordnar sig så det funkar som det ska, jag saknar er när ni är tysta…!

 

Idag ska ni få se några fina bilder påJamie. Ja, alltså de hade varit fina om ungen kunde stå still lite, hehe, nu är de mest suddiga, men fina ändå på nåt vis..

De är tagna på polisstationen…;)

Det fanns två lådor med en utskuren figur på locket, lyfter man på locket kan man placera ett tygstycke, sen stänga och vips så har dockan fått kläder:)

Polisen borde dock lägga dit lite tyger…;)  Nån verkar ha snott (!?!) dem…;)

Jamie var så fin igår, med jeans, skjorta och gympaskor, och det var himla roligt att springa på de stora ytorna, speciellt kul var det när nån, typ var tredje minut, öpnade dörren ut med hjälp av dörröppnaren…Då försökte han smita 🙂

 Här är han på väg tillbaka från en dörr rusning…

Och här har han inte sett att dörren öppnats;)

Skjortan från Draken och Juvelen, skorna H&M och byxorna….haha, det är ärvda riktig tjejiga jeans, med utsvängda ben..dessutom aningens för korta, så jag stoppade helt sonika in dem i strumporna:)

Hans lådor var tomma på byxor igår morse, men nu är allt tvättat igen .

Buset lyser i ögonen….;)

 Vad vi gjorde på polisstationen?

Ja, man kunde ju ha önskat att vi fixat pass till Jamie för att åka till varmare breddgrader, men så var det tyvärr inte…;)

Han är den enda av oss som inte har nåt pass…Jordan var nio dagar gammal på sitt passfoto, men det gäller till han blir fem år 🙂

Jaja, vi var där i ett ärende som inte rör vår familj eller oss personligen och därför kan jag inte säga så mkt om det.

De tre små var ju med oss, och de roade sig hyfsat med hästar, saga med Televinken ( Åh jag älskar Televinken!!) och springa fram och tillbaka…det sista gillade jag då inte helt, men de var duktiga:)

Jag är imponerad av dem som faktiskt pallar att vänta på olika ställen. Vare sig det är hos polisen eller i mataffärens köer så känns det otroligt sällan som att det är jobbigt. Visst ledsnar de om de får vänta i evigheter, men vem gör inte det ;)?

 

Efter polisstationen så somnade Jamie i bilen och sabbade mina planer…Jag hade en tanke om att åka till Pelle Svanslöshuset för att Lovelia skulle få göra nåt kul, men nu skjuter vi på det, och hoppas på sällskap, visst Linda:)?

Vi åkte hem ist, och pysslade lite i hennes målarböcker, och sen såg de på Smurfarna. Jag köpte två filmer med dem till henne, och det var en lyckträff för de älskar dem:) Mina öron tycker det är skönt med variation från de vanliga programmen de ser på…

Lite fika såklart, Lovelia fick välja och det blev Festis och kakor:

Jordan kom och skulle absolut ha den röda Festisen…och snäll som Lovelia är bytte hon bort den mot en grön:)

Robban hade frågat på morgonen om han fick baka en kladdkaka till syrran, och så fort han kom hem satte han igång, men jag fick åka till affären först för det var slut på socker, ägg, vaniljsocker och smör….blev ingen vidare kladdkaka utan det…

Sen lät han Lovelia vara med och hjälpa till ♥

Och det var många frivilliga till att slicka skålen;)

Jag lagade mat under tiden, ( pannkaka enl önskemål)och sen var jag tvungen att dra på föräldramötet….men Janelle fixade fint fika på kvällen tillsammans med Robban för lillasyster   ♥ ♥

Titta på hennes blogg för fler bilder HÄR

 

Idag hämtade jag Lovelia på kyrkis, och blev såklart kvar och babblade med de andra mammorna så vi fick tokstressa hem för lunch…Men det är ju så trevligt att snacka strunt! 🙂

Stresslunch och tillbaka på 25 minuter..och sen dags för Jordans kyrkis. Han är ju en helt tvärcool kille, så han struntar fullkomligen i om jag är kvar där eller inte, inte en endaste gång kom han ut och kollade om jag var kvar , så vi kanske inte sitter där och väntar nästa gång, utan åker och handlar eller nåt. Å andra sidan så behöver ju Jamie sova nångång, och mellan 13-15 är ju rätt perfekt, så vi blir nog sittandes där:)

Skulle vara trevligt med sällskap bara, för det verkar bara vara jag som satt kvar, de var rätt få ungar i grupen iofs.

Hem, och tokröja köket.

Diskmaskinen hade ju inte tappat ur, men disken såg ren ut så jag plockade ur den, och i med ny, tappade ur vattnet genom att tvångshålla en knapp och så körde jag igång en ny maskin:) Den tappade inte heller ur, men nu ikväll bad jag Perra fixa det, och han plockade bort ett äggskal som hamnat i utloppsslangen..Jag vet inte riktigt vart det brukar fastna, för han har grejat det där, annars gör jag ju sånt, men onödigt att jag ska plocka isär saker i onödan.

Jag hann få ordning på en del av kaoset i köket innan Robban kom och vi stressade till tennisen. Jag måste visa honom på kartan hur bussen kör så han kan åka direkt från skolan…det är juknäppt att han ska åka hem och sen stressa.

Men, det är ju en annan trevlig mamma där som jag känner, och gärna pratar med, så det gör inget att jag kör:)

Dessutom så upptäckte jag idag att de har finfina rabatter för oss tennisföräldrar på deras spillernya träningsanläggning!

Fasen vad sugen jag blev på att testa lite…Inte för att jag ger upp Friskis..men man kan ju träna lite till, lite annat…bara för kul 🙂

Jo, jag ska försöka testa nån grupp där, eller gymmet, för det ser fint ut..!

Under tiden så hade Novalie kyrkis, och sen gick hon direkt därifrån till gympan..Tisdagar är fulla av aktiviteter:)

 

Middag blev stekt fisk, och ris…Jordan åt så det var en fröjd att se, fisken försvann i en rasande fart:) och övriga klagade faktiskt inte så det var väl ok då. De brukar annars låta väldigt mkt och väldigt negativt när det blir fisk, om det inte är fiskpinnar då.

Sen har jag ägnat mig åt att vika tvätt, röja kök, dammsuga, plocka, plocka, plocka.

När jag äntligen satte mig på rumpan framför Hollywoodfruarna, så kommer Robban och säger att de har friluftsdag imorgon??

What?

Men Katarinaskolan har en eminent websida så där kunde jag hitta all info jag behövde om det, och det var ju tur, för Robban hade ju ingen tvärkoll direkt 😉 och jag hade ju tvingat honom till skolan i vanlig tid om jag inte hittat info om att han skulle vara i skolan kl 11 🙂

Det hade han ju inte jublat över kanske, hihi.

Nu tyckte han inte att han behövde matsäck eftersom han ju ätit frukost precis innan, och det har han ju en poäng i, så han får ta med sig sina kära mackor. Han är ju ingen kille som tycker om mat direkt, och just utflyktsmat är skitsvårt! Han gillar inte pastasallad, eller grönsaker, frukt, plättar, kalla köttbullar osv…Han vill ha macka 🙂 Helst med bara smör på , men jag tjatar om att han ska ha ordentligt med skinka på åtminstone:)

 

Jaja, nu är det sovdags.

Janelle har audition för en roll i Katadralskolans musikal imorgon, så jag håller mina tummar för henne, hon vill gärna dansa:)

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Fia

    Har de audition på Katte nu för tiden? Det hade man inte förr. Då släppte man inte vem som helst i musikalen. Mig tex som knappt kan sjunga och absolut inte kan agera:D

  2. Maria

    Har också fått massa kommentarer som helt plötsligt klassats som skräpkommentarer, även från såna som brukar kommentera då & då. Kan mama ha ändrat något eller är det bara ren tillfällighet tro!?!

    Så fina och hjälpsamma dina barn är!

    Kram

    http://blogg.mama.nu/fanea

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting