AllmäntTips

Nu blir det tips i kubik!

Jag får så mycket roliga mail ibland, om än det ena och än det andra. Ibland är det bara roligt för mig personligen, men ofta är det sånt jag känner att även NI vill veta 🙂

Nu har jag samlat på mig lite sånt, så här kommer de:

Fasr först ska jag berätta vart jag ska på fredag!!

Jag ska på Underbara BarnMässan:)

Som bloggare har jag blivit inbjuden på Bloggfrukost, och det blir rise and shine förjävlatidigt;) eftersom det är långt att köra. men eftersom jag i alla dessa års om mässan funnits, nämligen 10 år, VELAT gå men aldrig kommit iväg av olika anledningar, så kändes det som den optimala chansen att verkligen komma iväg iår!

Jag hade planerat att åka lördag eller söndag annars, men så kom inbjudan och jag är inte sämre än att jag kan ändra mig!

Det ska bli så roligt!

Nån som ska dit av er??? På fredag, tidigt kanske:)  Lova att komma och hälsa på mig då, sällskapa gärna med mig åxå:)

Jag kommer ta med mig mina tre minsta, Lovelia, Jordan och Jamie , så hör ni nån vråla: Jordan!! Kom HIIIIT! så är det jag , hehe:)

http://underbarabarn.se/

 

Sen ett ROSA BANDET tips:

Skånska Byggvaror AB  har tagit fram, och auktionerar ut detta på Tradera:

Men snälla, varför har jag inte ett badrum där det gör sig!!?? I mitt gamla med gröna plastmattor och vaniljgult kakel med bruna skåpsdörrar och detaljer kommer det INTE till sin rätt! Men kanske hos dig???

Klicka här för att komma till auktionen:

http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=3249121&filtertype&sortby

Alla intäkter går till Rosa bandet!!  🙂

Samtidigt kör de en kampanj på Facebook där man kan plocka virtuella ankor ur deras rosa badkar och skicka till sina vänner. För varje skickad anka skänker de en krona till Rosa Bandet.

Här är länken till ankorna:  http://www.facebook.com/skanskabyggvaror

 

Sen ett shoppingtips, och det är Iphonevantar!

Jag hade ett par förra vintern, men de har liksom använts massor ( och okey då,….de har kommit bort! Vantar försvinner lika lätt som strumpor i det här huset!!) så nu har jag minsann införskaffat nya:)

Corrinda fick ett par med hjärtan på , men de hann hon sno innan jag fotade…:)

De här är lite tjockare än de jag hade förra året, och eftersom det säkert kommer bli en svinkall vinter i år så kändes de perfekta!

Jag hittar de på http://iphone-vantar.se/   och eftersom jag känner de härliga ägarna, så ger de er fri frakt året ut, om ni anger koden  carola   i kassan 🙂

Dessutom har de gjort om sin avsändaradress, så om man beställer vantar tex till Fars dag, eller julklapp, så är det inte uppenbart var det är i paketet, utan det förblir en hemlighet:)  Me like.

Det finns barnstorlekar i år, och lite fler modeller, så kika in där:)

Vantarna funkar på alla touchmobiler, Ipads osv.  Jag älskar mina!

 

 

Och så  kopierar jag ett mail från Snippgympa  🙂

“Den 11 oktober är internationell flickdag. Det beslutade FN:s generalförsamling i december. Initiativet till dagen kommer ursprungligen från Plan, som har kampanjat aktivt för att frågan ska behandlas av FN. Den internationella flickdagen kommer att användas för att informera allmänheten om flickors rättigheter och för att diskutera frågan med beslutsfattare.” Plan Sverige

Hej Carola!

 

Vi på Snippgympa vill uppmärksamma Internationella Flickdagen nu på torsdag 11 oktober genom att utmana alla som gillar och följer oss, både kvinnor och män, att under hela internationella flickdagen räkna sina knip och sedan donera en krona per knip via Plans sida så de kan fortsätta sitt arbete mot diskriminering och våld mot flickor. Vill man kan man sedan redovisa antalet knip man skramlat ihop under dagen i kommentarsfältet nedan, något som så klart är helt frivilligt. Inga bidrag är för små, inga knip är för många!

 

Vi skulle bli oändligt glada om Du ville hjälpa oss att sprida detta via Din blogg och/eller Ditt Twitterkonto om det här är något Du vill medverka till att uppmärksamma.

 

Givetvis antar vi själva vår egen utmaning och ger en krona per knip på torsdag.

 

Läs mer om Snippgympa på här!

Läs mer om Internationella Flickdagen här!

 

Och sen ännu ett mail, från en mamma, som vill sprida kunskap om ADHD, och eftersom jag inte har full koll på det själv så förutsätter jag att det är fler som kanske inte har det?

 

Hej jag är en mamma till ett barn med ADHD och som har väldigt stora svårigheter som påverkar honom

i hans  vardagliga liv.

Jag kämpar för att skapa mer kunskap och framförallt förståelse för barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar för att de skall kunna bli bemötta och accepterade på ett bra sätt i samhället.

På så sätt tror jag att de får en starkare självkänsla och har lättare att klara sig  i framtiden. För att nå ut med mitt budskap har jag startat en blogg som heter Fullrulle-adhdbarn.

Skickar därför mail till dig för att fråga om du möjligtvis har möjlighet att länka min blogg på din bloggsida för att kunna nå ut till så många som möjligt.

Kika gärna in och kolla!

 

http://fullrulle-adhdbarn.bloggplatsen.se/

 

Stor Kram från en mamma som bryr sig.

 

 

Det var mina mail, och tips för idag!!!

Nu ska jag ge er en tävling:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting