AllmäntTävlingarTips

Hollywood

Jag har varit i Hollywood:)

Det är många år sen nu, men det verkar se ungefär lika ut fortfarande, man ändrar kanske inte på det i första taget:)

Jag ska åka dit igen nån gång tänkte jag, men tills dess så nöjer jag mig med Hollywoodfruarna. Jag kommer på mig själv med att sitta och småle under programmet varje gång. De har så ytliga problem som de förstorar upp till värsta grejen 🙂

Vissa av fruarna framkallar mer ett leende av avsmak…;)

Hur som helst, så roar det mig att se på det programmet, lite verklighetsflykt blandat med ett stänk av avund, för nog sjutton skulle jag gärna bo i ett stort mansion over there jag med, och klura på om jag skulle ta den stora svarta bilen eller den lilla gråa till Starbucks;)

När jag var typ 13-14 år så hörde jag Bon Jovi för första gången, och blev tokkär, ja i Jon Bon Jovi såklart.

   Jamen hallå, ni fattar ju;)  Det var länge sen…men ändå:)

Guds gåva till kvinnorna 🙂   Jag sa då att NÄR ( inte OM) Jon Bon Jovi kommer och knackar på min dörr och säger:” Come with me, baby!”  då går jag. Oavsett vad:)

Hm….nu börjar jag känna mig som i den där sången ”Är du kär i mig ännu Klas-Göran?

 

”Varför skriver du aldrig, Klas-Göran Varför skriver du aldrig till mig?

Vid din emmigration till Amerika fick jag lov komma efter till dig.

Men det är femton år sen som senast du skrev, så nu börjar jag vänta på brev.”

Det börjar bli dags att du kommer nu, gosse 😉

    Jodå, jag följer fortfarande med honom no matter what, men jag tar med mig familjen 🙂 Det har han nog inget emot 🙂

 

Haha, jamen förlåt då, men lyssnar man på Banditradion så matas man med många gamla godingar! Skidrow, Metallica, Maiden, Guns ´n ´roses, och så Bon Jovi då:)

Många härliga låtar som håller än, Janelle älskar flera av dem:)

 

Om man ska prata om nåt annat än gamla kärlekar ( som ju som bekant aldrig rostar, hehe) så har jag inte gjort så många knop idag, det är så på tisdagar, det tar tid med kyrkis på fm och em. Även om jag bara hämtar på förmiddagen så är det ett avbrott hemma och det gör att jag har svårt att komma igång med nåt vettigt före, lite tvätt och stök i kök hinns ju alltid förstås, men inga stordåd.

Sen sitter jag ju kvar där när Jordan har sin grupp, för Jamie måste ju sova nån gång och han får sova som längst om jag ställer honom i vagnen utanför där.

Lovelia får vara med inne med de mindre barnen, så jag sitter i lugn och ro och läser en bok och gäspar i två timmar, jag är inte direkt van vid att sitta still sådär, och sen blir resten av dagen seg:)

Jag hämtade Patricia på Leos lekland, hon praktiserar där, och sen hem och laga middag.

Idag var det en utspridd skara som åt middag i omgångar, första sittningen bestod av Janelle, Lovelia, Jordan, Jamie,Corrinda, Moa(kompis) och mig. Andra av Novalie och Trixie. Den tredje av Robban, och den fjärde av Perra 🙂

Smulan älskar min mat 🙂 Hon moffar gladeligen i sig av än det ena än det andra, och idag stod hon och smaskade i sig såsen innan jag hann se det, jag Hörde;)  Det var fläskytterfilé, som jag tycker är sådär, men strilmar man ner det, steker på , och låter koka i passerade tomater, creme fraische och massa kryddor så blir det en helt ok anrättning. Ris till det, om Janelle får välja, vilket hon fick.:)

 

Jag måste visa er !

När Mirka fyllde år så fick hon en älva av oss i present, en specialgjord just till henne:) Och när jag såg att det fanns en älva som hette Novali, så kunde jag inte låta bli, utan slog till:

Visst är hon fin?

Hon är inte suddig, det är iphonen som suddar till det….

Det är en dam som gör de här fina älvorna alldeles själv, allt för hand, och jag är så imponerad. När jag hittade hennes sida:

Älvskimmer  så googlade jag efter ÄLVA för jag letade efter doppresent till Mirkas lilla Älva:)

Den hamnade i favoriter, och jag kikar in där mellan varven för att beundra hennes hantverk. Jag som suger på att modellera öht, är allt lite avundsjuk:)

 

Nu har jag precis sett Sverige hämta upp 4-0 s underläge mot Tyskland i fotbolls VMkval….och det var ju härligt!

När jag gick för att se Hollywoodfruar så stod det 2-0, efter typ en kvart, och när jag kom tillbaka var det 4-0, så det osade besvikelse från soffan där Perra satt och muttrade, men jag drog i med ett klämkäckt Gunde Svan citat,: INget är omöjligt, bara olika svårt. Bollen är rund och allt kan hända 😉 det är ju typ 45 minuter kvar….

Inte trodde jag väl på allvar att det skulle bli 4-4  , men nog fasiken är det kul:)

Nu pratar Reinfelt;)

 

Nä, jag ska gå och läsa lite mer i min Sömnlös bok.

Tävlingen om Christer Fuglesangs bok avslutas om en timme, vill ni vara med så skynda.

HÄR klickar ni om ni vill komma till tävlingen. Jag återkommer imorgon med vinnare:)

 

Natti natti på er:)

Kommentarer

  1. Kristina Å.

    Jag skulle gärna också åka till USA och Hollywood men framför allt till New York, får väl se om det blir av någon gång! Jag och mina döttrar brukar också bänka oss framför Hollywoodfruarna, ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. Det känns som att TV4 nog inte skulle haft med en av dem, ibland är det bättre om någon annan fattar beslut åt en, speciellt om man inte ser allt klart!

    Själv var jag säker på att jag skulle gifta med MIchael Bolton, drömde i alla fall om det 🙂 Härligt med musik från 80-talet.

    Höga skrik hemma hos oss när Sverige sköt in sitt sista mål, roligt så klart!

    Idag onsdag redan, veckorna går fort och snart är det vintertid, ha en bra dag och fortsatt bra vecka.

  2. Karin

    Hahaha, precis det där är ju mina ord =P
    Alltså om självaste Jon Bon Jovi, jag lovar jag släpper allt och följer med honom vart den än är =D
    Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting