AllmäntTipsTräning

Träningsvärk idag…:)

Jojo, det ska kännas att man lever, och nog gör det det idag allt, på ett härligt sätt!

Jag har ordentligt med träningsvärk i axlar och övre delen av ryggen och så magen…Nice.

Ni undrar om Antishake tightsen?

De funkar faktiskt:) De håller ordning på magen, rumpan och låren, och det är faktiskt en himmelsvid skillnad mot vanliga byxor.

Jag borde genast ringa Rönisch och få sponsrat ett gäng, men så jobbar inte jag;)   utan jag kan tipsa er ändå. De är dyra, runt 6-700 spänn, men  jag skulle inte vilja vara utan dem nu, så när det är dags för nya är det bara till att hosta upp slantarna. Jag har ett par långa och ett par capri och de är lika bra båda två.

Dock irriterar jag mig på att de är 7/8 långa….de ser alltså ut att vara aaaaningens för korta? Av vilken anledning gör man så? Varför inte hela vägen ner? Det kanske är nån fiffig finurlig anledning, men jag tycker mest det är fult;)

Kan dock överse med det:)

 

Inatt sov Jamie gott i spjälsängen bredvid mig, men vaknade som vanligt med ett illvrål och då är det ingen diskussion, då ska han över till mig. Men sen somnade han om så det är väl ok:)

Sen sov de hyfsat länge i morse åxå.

Vi hade ett besök på agendan idag:)

 

Packade in sex barn ( Jamie, Jordan, Lovelia, Trixie, Novalie och Corrinda) i bilen och åkte hem till Helen.

Husesyn förstås, för jag har inte varit där, trots att de bott där rätt länge nu…men bättre sent än aldrig:) och sen var det både lunch och fika.

Härligt!

Jamie sov mestadelen av tiden ute i bilen, för att komma in och sällskapa lite i nån timme innan vi åkte hemåt framåt femtiden.

Barnen hade önskat sig MacDonalds mat och eftersom jag verkligen inte hade lust att ställa mig och laga mat när vi kom hem, så var jag inte så svårövertalad. Jag gillar McD jag med, ibland.

Vi åt där, och sen tog vi med oss mat hem till Janelle och Robban som var hemma, Patricia var iväg på sitt, och Perra kom senare så han fick äta nåt annat.

Corrinda fick göra våran pumpagubbe:)

 

Jag har laddsladden inne i sovrummet och vågar inte gå in och stöka för då vaknar Jamie….så ni får tåla er till i morgon…hehe

 

Hon grejade på  med den medan jag grejade på med diverse annat, och plötsligt var klockan åtta, och det var kanske inte så konstigt att Jamie gick och gnuggade sig i ögonen…och att Jordan bröt ihop gång på gång 😉

Stoppade i säng dem, och sen roade jag mig kungligt med att betala räkningar…lika roligt varje månad;)

 

Janelle kom och frågade om det var nån roligt film på tv och vi hittade Amityville Horror…skräckfilm, och tjoade upp både Robban och Corrinda, och så kröp vi ner i soffan:) Perra gick och lade sig efter halva…hans betyg var nog ingen tia;) men vi andra tyckte den var helt ok.

 

Nu ska jag krypa tll kojs jag med, i morgon är en ny dag, Corrinda ska åka iväg med en kompis, och vi andra ska väl hitta på nåt med.

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing