Allmänt

♥ Jamie ♥

Han är en riktig liten huligan, en väldigt liten förvisso, men oj vad med kapacitet för bus han har:)

Han kan lugnt hålla mig sysselsatt en hel dag genom att han går bakom mig och bara river fram det jag stoppar undan. Jag har plockat upp samma förbannade äggkartong från golvet, under bordet, bakom soffan, under köksön, i hallen, i trappan, i lekrummet, i badrummet, från kökssoffan, under tv-bänken, i sovrummet och ur lådan med alla plastglas!! 🙂

Jag stoppar den i en kasse som ska ut i soporna, som hängde på en krok i köket medan jag städade, där jag samlade kartong, och han plockade upp den gång på gång. Gång på gång…..hela dagen 🙂

Samma är det med de där rackarns pantflaskorna….vi stoppar de i en påse, och han tar ur dem och sprider ut dem i hela huset.

Jag försöker få ut panten i carporten så fort som möjligt, men orkar ju inte gå dit för en flaska…

Det är tur att han är söt ♥

Lovelias gamla t-shirt 🙂

Mum dad, you´r fired står det på den, och den köpte jag i London för typ en tia:)

Den var glittrig från början men det tvättades bort första gången, men annars var det fin kvalite´

Härligt med dregel som hänger, visst;)?

 

Idag har vi städat. Jag och Robban och Corrinda städade uppe mest även om han fick dra ner dammsugaren en sväng, och Lovelia och Trixie var i sitt rum. Övriga var inte hemma, men fick dra sitt strå till stacken senare:)

Jag fick undan en massa jox som bara legat och väntat, kastade massor av skit i badrummet tex, som tomma flaskor och förpackningar…som bara blivit stående . Gjorde ett halvröj inne på Jamies lilltoa som vi har som skötrum med alla hans saker. Plockade undan i ett hörn i köket där det samlats massa tidningar och presentkartonger, omslagspapper, snören osv.

Kastade ut lite mattor på vädring, och plockade undan lite jackor som är för kalla nu. Åh det är svårt med vädret så här års!! Det är lite för varmt för de tjocka vinterjackorna så höstjackorna får hänga kvar ett tag till, i alla olika varianter. Det är skinnjackor, jeansjackor, fleecejackor, vindjackor i en salig röra, men vad ska man göra? Svettas i för varmt är inget roligt.

Samma med skor, det är ju fortfarande väder för gympadojor, inte vinterkängor. Samtidigt som det är gummistövelväder mest hela tiden..

Ni vet kanske att vi har en löjligt liten hall:)

 

Sen var det matlagning, idag blev det kyckling som jag bara penslade med olja och soja och kryddade på lite och sen in i ugnen, potatiskroketter till det så åt alla med god aptit 🙂

 

Lite tvätt blev vikt åxå.. även om det mesta är kvar.

Jag har , precis som ni tipsade om, i alla år vikt tvätt framför tv:n, men nu funkar inte det. Jag har tvättstugan nere, och har försökt samla allas byråar där åxå, så de enda som har sina kläder uppe är Robban,Jordan och Jamie, och vi vuxna. Ja Patricia med, men hon sköter sin egen tvätt för det mesta.

Tjejerna som har övervägande mest kläder är Novalie , Trixie och Lovelia och de har sina byråar precis utanför tvättstugan. De är hopplösa med sina kläder, de slänger rent och smutsigt hej vilt, och det är inte direkt ovanligt att hitta smutsiga strumpor i Barbielådan tex… Dessutom tror jag att de byter kläder minst två gånger per dag;)

Så att bära upp deras tvätt för att vika framför Tv:n och sen bära ner igen….nej det går ju inte.

Jag borde skaffa en Tv därnere kanske…..Ta med datorn;)

Men jag brukar köra på en radio app med musik så funkar det ändå. Man hinner tänka massa kloka tankar 🙂 Faktiskt så får jag oftast stå i fred därinne, så vill man ha en fristad vet man var man ska gå…jippie;)

Nu är det totalt kaos där, massa smutstvätt och väldigt mkt som är rent men ovikt, så jagv et vad jag har att göra i veckan.

Det blir så där så himla fort, och jag har haft roligare saker för mig:)

Min tvättstuga är, tvärtemot hallen, stor, så man kan samla på sig jobb;)

 

Min cooling ♥

 

Nu är det Pulp fiction på Tv.

Jag fastnar alltid då…:)  John Travolta är en favorit, och jag älskar Vincent karaktären.

Kanske ska jag gå och göra mig färdig för natten och krypa under en filt och se klart den? Fast jag sett den säkert 35 gånger redan så är det fortfarande underhållande.

Det får bli så!

Natti natti 🙂

 

Ikea inköpen:)

Hade de i svart redan, men tyckte de vita kunde få bo här de med, jag gillar ljuslyktor där själva ljuset kommer ur räckhåll för pilliga små fingrar eller svängiga kattsvansar:)  Perfekt.

Kommentarer

  1. Sofi

    Hej, såg att du skrev om barnböcker i tidigare inlägg, om du vill ha tips på bra barn böcker så har jag ett par: ”Tesslas mamma vill inte”, Tesslas pappa vill inte” och ”ORÄTTVIST”
    Läs och njut!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting