AllmäntHögtider

♥ Pappa ♥

Idag är det Fars Dag, och jag har världens bästa pappa:)

Han kan allt. Iaf tror min syster och jag det 😉  Men han kan ju det;  är bilen trasig? Fråga pappa! Är toan trasig ? Fråga pappa!  Är det fel på tvättmaskinen?? Ring pappa!  Funkar inte ytterbelysningen? Ring pappa!  Elektriker, rörmokare, snickare, bilmekaniker..allt i ett , liksom.

Det är min pappa det:) ♥

 

Idag åkte vi dit och firade honom med blommor och blad, och choklad, som sig bör:

Mamma hade bakat paj och de bjöd på kaffe och trevligt sällskap:)

Jag hade med mig en liten liga: Robban, Novalie, Trixie, Lovelia, Jordan och Jamie, men den sistnämda satt i bilen och sov mest hela tiden.

När han vaknade och kom in, sista halvtimmen, så var han lyckligare än på länge, för jösses vad mkt roligt det fanns att greja med. Han gick från det ena buset till det andra, hämtade ljuslyktor, toarullshållare, sopkvasten…grävde i kattlådan ( som var ren…) och smakade på kattmaten, klättrade upp på alla stolar, snodde fjärrkontrollerna, öppnade skåp och lådor:)

Så mkt saker att utforska – så lite tid !!

Han var snygg idag, med långkalsonger/ tights och väst:

Och gummistövlar…..

Och vällingen han skulle ha för att somna i bilen:)

Min lilla fina underbara Jamie:)

Ni undrade vart mina mysiga tofflor kommer från?

Det är Kappahl, 199kr, värd varenda krona, fast jag handlade dem med 25% rabatt 😉

De är varma och gosiga och det är som att gå på små moln, för min häl är det som balsam. Ungarna har genast lagt till likadana på sina önskelistor:)

 

Jamie igen, hemma hos mormor och morfar:

Sträcker ut sig på mattan i hallen 🙂

 

Innan vi åkte till pappa, så firade barnen sin pappa, även det en av världens bästa:

Han fick lite teckningar, Novalie hade målat en fin tavla, och jag passade på att springa in på Nespresso butiken när jag var i Stockholm i fredags och köpte lite kaffe till honom. Det beställer man annars enkelt via nätet, men då kommer fakturan på HANS mail och det tyckte jag var lite trist 😉

Sen åkte han och Corrinda på basketmatch, som Corrinda och hennes lag vann:)

 

Novalie skulle på kalas på kvällen, så på väg till pappa sparng jag in på först Barnens Hus, sen Lekplaneten och sist Toys r us, för att köpa några jäkla Gomus, som är poppis i skolan nu, det är nån form av suddigum som man samlar och byter…gahh, inga vanliga sudd alltså utan i figurer .

Det visade sig vara bara BR och Toysr us som hade dem, det var deras eget märke.

Det fanns inte de Novalie ville ha, men vi köpte de som fanns och sen ett varsitt Monsters High designblock, typ som de där Topmodel där ungarna får rita kläder på figurerna..fast med monstertjejerna då.

Sen Plantagen för de fina blommorna, och där hittade jag rosa julstjärnor som var som gjorda för mitt kök så de fick åka med i min varukorg.

På väg hem från mamma och pappa så släppte jag av henne vid kalaset, och sen hem och laga middag.

Kyckling hade de valt, och jag lyckades visst väl idag med den, för det åts till det var slut:)  och ändå gjorde jag inget speciellt…mer än hade i massa färsk vitlök…hehe.

 

Efter middagen hämtade jag Novalie igen, fick med mig både Lovelia och Trixie som ville följa med, och det var en glad och nöjd unge som hade massor att berätta om Halloweenkalaset; precis som det ska vara:)

 

Nu ska jag ut och sno lite bilder från torsdagen och fredagens event, det är liksom ingen idé att fota med iphonen i halvskumma lokaler, det blir inga bilder värda att visa, men jag snor glatt jag:)

Återkommer med det !

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting