Allmänt

6000kr

Ha!
De ringde från Länsförsäkringar och talade om att de verkligen inte ville pröjsa en ny bildörr à 13.000 (??) plus jobb på det då, vilket var offerten från plåtverkstaden .
Nähä? Shit vad förvånad jag blev . Not 😉
Däremot hade de lust att ge oss 6000kr så kan vi göra som vi vill, laga eller skrota eller inget alls.

Jotack 🙂
Vi köpte den för en tusenlapp så det känns ju helt ok 🙂

Perra som tyckt att jag ska släppa det och att det är onödigt att hålla på och tjafsa ( läs: han ids inte..) var rätt nöjd, hehe.
Man ska fan inte ge sig bara för att bilen är gammal och vi ska övningsköra med den! Det var INGA plåtskador på den tills grannen backade in i den, och nu är dörren intryckt, med allt vad det innebär av rost, fukt och att det är fult..
Vi betalar försäkring och ska väl ha nån nytta av den!!

Jag är skitnöjd med mig själv 🙂

Skitnöjd var den här gossen åxå , när han fiskade i avloppet i morse :

20121112-151807.jpg

Trevligt.
Tur att det där nog är det renaste avloppet vi har eftersom det sitter så behändigt till 🙂

Skitlycklig blev jag när jag hämtade posten och det låg fem sådana här :

20121112-152130.jpg

Nu ligger de inlåsta i kassaskåpet tills i maj 🙂
Längtar!

Lite irriterad är jag idag, och det på mig själv.. Jag har lite ont i halsen 🙁
Så sent som i går kväll tänkte jag att det var härligt att inte vara det minsta lilla förkyld … Varför lär man sig aldrig ?
Man ska aldrig tänka så 😉
Jag tror att jag ignorerar och tränar som vanligt men lite lugnare kanske …

Novalie kom hem efter lunch och är skruttig hon med… Nu börjas det. Blä .
Fick höra att de varit sjuka i familjen där kalaset var igår, och sånt gör mig så jäkla trött . Varför kan man inte säga det då och låta folk välja själva om de vill komma ?
Nä, dela med sig av allt helt ohämmat bara!
Influensa var det, med hög feber och ont i kroppen .
Tack . Not.

Nu är det kanske väl kort inkubation för att komna därifrån men ändå .

Nix nu ska jag packa in kids i bilen ich åka på utv samtal !!
Ha det gott 🙂

Kommentarer

  1. Camilla

    Håller med dig, varför har folk så svårt för att tala om att de är sjuka? Har två barn på 10 och 8 år, händer väldigt ofta att de har kompisar med sig hem eller ringer och vill leka när de är krassliga. Jag kanske är extra morrig och grinig då jag är i v 33 med sladdisen, men tycker att man som förälder kan visa respekt och hålla sitt barn hemma då de är sjukt. Likaså ha kalas när man är sjuk? Vad tänker man då på? Alla presenterna eller? En fråga till dig som ju är van med det här med nyfödda (vår kommer födas i januari mitt i förkylningar, kräkerier), hur har ni gjort med de stora barnen ang ta hem kompisar? Livrädd att få hem nåt, syskonen kan ju smittas, men bättre kanske att inte ta hem kompisar första månaden?

    Carola: Det är svårt det där….jag vill ju att barnen ska få visa upp sitt nya syskon, samtidigt som man gärna slipper smittorisken. Jag har varit noga med att de som kommer hit ska vara friska, och de får inte pilla och röra så mkt. Men sen litar jag en hel del på att amningen skyddat mot de flesta infektionerna:)
    Om du har syskonen på skola/ dagis så får du ju ändå hem smittor, och då kan de ju lika gärna få ta hem kompisar, som är och har varit friska:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting