Allmänt

Städat..

…borde jag gjort idag, för det ser ut som själva fasiken här hemma, med smulor och damm överallt. Det underlättar ju inte att Jordan hittade ett rör kakor som han tog med sig in på sitt rum och åt…chokladkakor..Jippie.

Jag har inte ens orkat kolla hur illa det är, tar det imorgon:)

Det får nämligen bli storstäd då, jag har inget inbokat på hela dagen , förutom ett utv samtal på em med Robban.

 

Istället så slöade vi på morgonen, hämtade på kyrkis och sen åkte vi en lååååång omväg till Uppsala Universitet och Spädbarnslab, för jag hade ingen lust att ta ur barnen ur bilen för tio minuter inne innan det var dags att sätta in dem igen:)

Om man kör riktigt långsamt och tar omvägar så kan det ta hela 35 minuter att åka en sträcka som normlat tar tio:)

Bra att veta.

Vi togs emot av Joshua, amerikan, från Las Vegas visade det sig när jag tyckte det var varmt och skönt idag…hehe, han kontrade med att i hans hemstad var det hot as hell för det mesta 😉

Men som de flesta amerikaner älskade han Sverige. Jo, Joshua, man kanske kan få byta med dig?? ^* blinkblink*

 

Jamie var inte speciellt intresserad av deras projekt, men det var perfekt, för de ville veta hur länge småbarn gillade att kika på ansikten, och Jamie var less redan när det började;)

 

Sen hämtade vi Patricia på vägen hem, och släppte av henne och Jamie som fick sova, medan vi andra , Novalie, Trixie som kom från skolan precis, Lovelia och Jordan åkte och handlade.

Vi såg en riktig Tjejbil på parkeringen, ni ska få se sen..:)

 

Hemma röjde jag det värsta innan jag lagade middag, idag hade Novalie valt, och det blev Hot dogs ( urk!) och potatismos. Köpte lammkorv till mig och ev andra som ogillar hotdogs..

Hann  bra precis servera och sen drog jag och tränade. Det var TUNGT idag. Inte optimalt att träna HIT ena dagen och cirkelfys andra, helt klart. Men det får bli så ändå:)

 

Nu hemma, och trött, ska lägga mig och läsa en stund, men ska dricka upp teet först:)

 

Ha en bra dag, jag återkommer:)

Glöm inte Instagram, jag slutar inte blogga, men jag slänger ut nån bild där som inte hamnar här:)

CarolaWetterholm

 

Natti Natti 🙂

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting