Allmänt

Det försvann lite :)

Förra inlägget såg inte ut sådär när jag postade det från mobilen, det var mer text och några bilder, men de verkar ha försvunnit på vägen;)

Blir så ibland, och jag läste att fler med WordPress hade problem, så det kanske var nån allmän bugg.

Hur som helst, så var det en bild på en pigg Jamie:

Han verkar vara frisk, men hålls i lite karantän från övriga.

Haha, som om det skulle vara möjligt!  Han springer ju överallt 🙂 Men både småkillarna får hållas på ovanvåningen iaf.

Och en inte lika pigg Jordan:

Han fortsätter kräkas så fort han äter nåt:(

 

Men han gjorde sin mammas dag nyss:)

Han sitter med i soffan i vardagsrummet och vi kollar på film med Angelina Jolie.  När hon kom i bild så ropade han högt:

Där är DU,mamma!!

Tack 🙂  Det kunde varit värre;)

 

Nu ska jag kolla vidare:)

Kommentarer

  1. Johanna

    Är det inte dax att klippa Jamie snart? Att ha luggen hängande i ögonen är inte särskilt skönt. Om han inte sitter still när du klipper, så brukar det funka bättre hos frisören. Jag började ta mina barn till frisören strax innan de fyllde ett. Bara de får sitta i mitt knä har det gått hur bra som helst.

  2. Louise

    Fy för magsjuka alltså! Min minsta (16mån) fick sin första i går på dagen:( kräktes heela dagen. Nu hoppas jag bara att resten av familjen klarar sig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting