Allmänt

Ljuset

Det blir ljust ute när det snöar , och det är vackert :

20121129-105841.jpg

Hundra gånger trevligare än ösregn och snålblåst:)
( men jag gillar ändå inte vintern, utan gillar bara läget )

Motorvärmaren är i bilen och vi ska snart hämta Lovelia . Sen en snabb shoppingtur för lite inköp till en ryggsäck som ska skänkas till barnhemsbarn i …. ? Hm vart var det nu då? Litauen, Estland , Lettland ?
Det spelar inte så stor roll för det är tragiskt att det finns så många barn på barnhem över hela världen, och kan vi göra nån liten unge lite gladare så spelar inte nationaliteten nån roll:)
En tröja och ett par strumpor och nån skrivbok fattas resten har vi fixat redan.

Jag har så många tips till er om julklappar som gör skillnad och ni ska få dem under december tillsammans med några utlottningar 🙂

Min sida på Loppi är inte klar än så jag kan länka er men snart så !!

Nej nu måste jag ut och sopa snö och skrapa det sista på rutorna … Och det tar ju en kvart att klä på ungar på vintern så det är hög tid!
Hörs senare 🙂

Kommentarer

  1. Viktoria

    Jag slipper gärna snö så länge som möjligt, trots att det ser fint och mysigt ut (så länge man är inomhus). Väderprognosen hotar med nollgradigt inom kort här nere i Skåne så vi kanske får riktig vinter den här sidan jul vi också.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing