AllmäntÅrstiderJulen

Luciadagen

Hej hopp!

Idag är det Lucia, och jag älskar alla fina julsånger, det är så vackert. Att Lucia på Tv var från Uppsala Domkyrka gjorde ju inte saken sämre:)

Janelle hojtade plötsligt till över en kille hon kände igen, och sen en tjej, och så insåg vi att det visst var från vår hemstad..hehe.

Jaja, man kan inte ha koll på allt;)

Jag körde iväg med de tre minsta till kyrkis för Lovelias avslutning, och det var ett lite längre luciatåg idag, men same procedure as every time. Lika fint varje gång  🙂

Fika och mys, och massa snack med trevliga mammorna, och energinivån höjs direkt. Jag älskar kyrkan!  Det är så många fina tjejer där, och det är alltid trevligt att komma dit 🙂

Sen drog vi iväg en snabb sväng till Skopunkten för Jordan behövde nya skor, och båda ungarna skrek i kör: IKEA!! Mamma! Ikea!

Jag hade faktiskt ingen vidare lust att gå på Ikea idag, men ok då, jag ville ju ha en såndär liten gran så vi tog väl en lunch där då, efter att vi köpt varsitt par skor till Jordan och Lovelia.

Lite mer än gran blev det ju, ljus och blommor 🙂

 

Hemma väntade Janelle och Patricia som är krassliga, Janelle har haft feber och jätteont i halsen, medan Patricia mest känt sig hängig och ur form.

Jamie somnade i bilen, och jag svor lite för passagerardörren har häng sig på nåt vis, så jag fick krångla ut honom via förarsidan…jaja, jag är fortfarande för lycklig över att vara bilburen att jag inte blir så irriterad som jag skulle kunna bli 😉

I poolrummet hade det flugit in två fåglar, de är bra jäkla korkade måste jag säga för de flyger ju rätt in i glasrutorna gång på gång…och på golvet sitter ena katten och bara väntar…hehe.

Jag undrar om de kanske är lite som hönorna i Emil…? Ni vet, de som blir fulla;)  De här fåglarna sitter och äter våra vindruvor som sitter kvar på rankan…de kanske blir lite packade? De ser ju onekligen inte så bra iaf..stackarna.

Nåväl de flög ut så småningom så Jamie kunde fortsätta sova gott i vagnen där ute. Inne grejade jag på lite, tvättade, vek ren tvätt, bäddade och sånt där som görs varje dag, och inte märks förrän man struntar i det..:)

 

Jag borde verkligen komma igång med julklapparna, men det är lika segt som vanligt. Fattar inte, men det verkar som att jag jobbar bäst under press och stress;) men det är ju så himla korkat. Och sårbart, för rätt vad det är så blir nån sjuk och jag kommer inte utanför dörren…

 

Men!!

Jag har en julklapp till er , och den kommer i ett eget inlägg snart:)

Haha, spänningen är oliiiidlig.

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting