AllmäntÅrstiderJulenTävlingar

Vinn Modig!

I samarbete med mina favoriter: Disney:) så lottar jag ut tre exemplar av filmen Modig 🙂

 

Det enda ni behöver göra är att lämna en kommentar under detta inlägget, och jag hoppas det ska gå att kommentera nu, för det har visst varit lite struligt med det… Isf får ni maila:)

Vi kör en kortis, så senast på måndag den 17/12 kl 24.00 vill jag ha era kommentarer!

Lycka till 🙂

Kommentarer

  1. Erika Ängsås

    Eftersom vi i år är MODIGA och lämnar vanliga jul rutiner och drar till fjällen vore detta en super överaskning till barnen och en lugn bilresa för oss vuxna..!!

  2. Dammråttan

    Du har bytt bloggplats, nu ska vi se om jag kan kommentera. Det kunde jag ju inte på den gamla. Jag har haft i tankarna att köpa den filmen till S i julklapp, men hittade annat, som var så perfekt. Tänk om jag kunde vinna den istället, då räknas det ju inte som extra i hennes hög 😉 (Förresten tror jag att killarna med skulle gilla den)

  3. Johanna Jonsson

    Hej !
    Nu var det ett tag sen det blev ett bio besök för mig och min dotter.
    Hon skulle bli väldigt glad om hon vann dvd filmen Modig.Så vi kan se en ny film tillsamans
    med mycket mys hemma i soffan.
    Håller tummarna för att de blir vi som vinner

  4. Christel Roos

    Mitt lilla barnbarn älskade Modig när hon och jag var och såg den på bio. Gissar att den snart skulle bli utsliten om jag mot förmodan skulle vinna.

  5. viktoria

    Den 17/12 fyller våran stora pojke 3år! Tänk vilken glad överraskning det skulle vara att få en extra present! Det skulle vara roligt att vinna den här filmen som jag inte har sett än och som jag inte tycker vi har råd att köpa just nu. Håller tummarna att det är min tur att vinna denna gång!

  6. barnens mamma

    Jag är ensamstående med tre barn. I år firar vi jul själva bara vi fyra. Det blir mysigt och lite ensamt. Skulle vara roligt med en extra present att överraska med.

  7. Erica Matsson

    Åh, vilken underbar tävling. Modig står både först och sist på min dotters önskelista. Gissa om hon vill vara säker på att få den. 🙂

    Ha en härlig jul!
    Kram

  8. annika

    jag är med tävlar

    Sonen som haft det lite tungt på sista tiden.
    Behöver få umgås med mamman och glömma att världen ibland kan vara lite vriden.
    Glömma dumma ungar på skolans gård.
    tänka på någon skoj, och inte bara att barns kommentarer kan vara väldigt hård.
    Mamman vill överraska sonen med detta.
    i mitt hjärta är han alltid etta!
    Modig muntrar upp oss båda.
    Ett leende på sonens läppar är vad jag vill skåda.

  9. Ottilia Myrälf

    Hejsan!
    Jag skulle så gärna vilja vinna filmen till våra 2 äldsta döttrar för dom önskar sig den jätte mycket! Även de 2 yngsta tjejerna och jag och maken skulle bli jätte glada för en sådan julklapp:)!
    God Jul från Ottilia

  10. Anna

    Har lovat min dotter att vi ska gå och se den på bio, men än så länge har tyvärr inte tiden räckt till. Tänk vad glad hon skulle bli om jag fick möjlighet att överraska henne en fredags- eller lördagskväll med ett dvd-exemplar av just Modig 🙂

  11. Pernilla

    Åååå…vill så himla gärna vinna filmen Modig åt mina två underbara döttrar. Dom fick se filmen hos en kompis för ett tag sen å nu kan nu inte sluta prata om hur bra den är. Filmer kostar ju lite så man springer ju inte hela tiden och köper nya. Håller alla mina tummar och tår att det är mina döttrars tur denna gång:-)

  12. Linn

    En modigklapp i tomtens säck skulle få min dotter att sitta still två timmar i sträck, det skulle innebära att jag som förälder skulle kunna ta en kopp glögg och för en gångs skull inte göra ett dugg.

  13. Kristin

    min älskade dotter önskar sig denna i julklapp men är svår få tag på här hemma ofta slut, så vinna vore roligt så vi kan titta tillsammans under julhelgen

  14. carina

    Jag har set trailer på filmen, filmen verkar handla om mod, kärlek, och framför allt familjen! <3 Den verkar jätte bra och killarna här hemma skulle förmodligen älska att se den! (Och självklart jag och pappan med, barnfilmer är ju underbara, vackra budskap och lärande i ett!)

  15. Annika med tre

    Vet inte vem som blev gladast över den här tävlingen, jag eller barnen, men tiden på dygnet avslöjar mig väl ;-). Den här filmen skulle vara perfekt till mellandagarna då vi äntligen kan få lite kvalitetstid tillsammans hela familjen!

  16. Lotta Bengtsson

    Jag vill gärna vinna filmen. Den skulle passa så bra i julklapp till min yngsta dotter då vi redan köpt en Modig-tröja till henne.

  17. Åsa

    Jag har en kopia av trillingbröderna ! Han heter Thor och fyller 4 år på nyårsafton och han vill gärna ha filmen i födelsedagspresent.
    Jag mejlar dig en bild på honom! 🙂

  18. ellen

    Hej jag skulle gärna vinna så jag och min kompis kan se den. Vi båda gillar disney men ogillar 3d glasögon då vi båda har glasögon. Men om jag vann så kunde jag visa filmen hemma vilket vi båda skulle gilla 🙂

  19. Mia Söderström

    ÅH, den skulle jag verkligen vilja vinna. Min ena dotter skulle bli överlycklig över denna roliga fina film! Tack för en trevlig blogg.

  20. Maria

    Hej! Tack för en jättetrevlig och jordnära blogg! Självklart är jag med och tävlar om en film. Blir perfekt att stoppa i 5-åringens strumpa på julaftons morgon, då blir inte timmarna så långa i väntan på tomten :-)!

  21. Katarina Nord

    Älskar den filmen! Så härligt med en tuff tjej i huvudrollen:)=
    Skulle gärna ha den hemma hos oss! Håller nu alla tummar och tår…
    mvh Katarina.N

  22. Elin A

    Denna vill jag gärna vinna för barnen har inte sett den än. Hade varit mysigt att kunna göra detta på julaftonsmorgon tillsammans alla i familjen med god frukost och mys innan det är dags att fira jul med släkten.
    Trevlig helg.

  23. Li med fyra kids

    Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla! Vi har inte sett Modig än. Barnen skulle bli överlyckliga, vilken perfekt julklapp! 🙂

  24. Jenny Nilsson

    Å vad jag skulle vilja vinna den till barnen, speciellt till tjejen som är rödhårig och verkligen låtsas att hon är Merida! I alla andra filmer är tjejerna antingen blonda, svart- eller brunhåriga!Hon skulle bli så lycklig över att få den i julklapp 🙂 Tack för en superblogg där du skriver om din normala, händelserika (både gott och ont :D) vardag!

  25. Annette

    åh denna hade jag gärna velat vinna och ge till dottern som för någon vecka sedan fick så mycket beröm av kyrkisfröken när en pojke kom i bråk med min dotter sedan gav en annan flicka skulden för det och var väldigt elak mot henne. Inför hela gruppen på minst 15 barn så tog dottern ton och talade om att hon tyckte pojken varit väldigt taskig mot den andra flickan när det citat ” var du och jag som var ovänner ”. Kyrkisfröken var väldigt stolt över henne då och såklart även jag. Vad kul och kunna ge henne denna filmen då 🙂 kram

  26. Lola (Carola)

    Vore trevligt att ha!
    när barnbarnen dyker upp någon dag!

    Vinner aldrig (!!) så HOPPAS på tur denna gång!!

    Ååååh, så glad jag skulle bli!! 🙂

  27. Lisa Munther

    Hej, jag vill gärna vara med och tävla! Vår minsta trivs inte i folksamlingar 🙁 så hon fick stå över det planerade biobesöket men så glad hon skulle bli om hon kunde få se den hemma i trygga soffan. Kram och tack för en bra blogg, nu håller vi tummarna!

  28. Ida

    Hej! Jag vill jättegärna vinna, toppen m lite ny film när man ska sitta länge i bilen till fjällen eller mormor och morfar. Många o långa bilresor planerade framöver så jag skulle vara jättetacksam om jag kunde vinna någon timme nöjda barn! 🙂
    Kram

  29. Jane L

    Är jättegärna med och tävlar om denna filmen! Vill så gärna se den med mina barn :-)En ”morgonjulklapp” hade den varit perfekt till!

  30. Anna

    Skulle vara roligt att vinna denna, då jag och min 5-årige son var och såg den tillsammans. Hans första riktiga biobesök!!

    /Anna

  31. Anna

    Tack Carola o Disney för ni ger oss chansen att vinna en av de bättre filmerna på länge. Jag o min dotter håller tummarna här hemma. 🙂

  32. Marina

    Den vill jag gärna vinna till min stora tjej, hon har lika rött hår och tycker det är roligt när det finns andra som ser likadana ut som hon. Nu får vi hålla alla tummar!!!

  33. Ung mamma till 2

    Hej Carola. Vad fint de blev här :). Jag å mina två vildingar är absolut med å tävlar. Ena pojken älskar Disney filmer men nu har han tittat på en disneyfilm typ 10 ggr på en dag för han är sjuk så nu skulle vi behöva en ny film, å denna har vi inte sett. Å min andra pojk är ingen tv tittare än då han bara är 8 månader. Men som sagt då skulle vi kunna gosa ner oss till denna film. Nu håller jag tummarna!

  34. Ewi

    Oh JA!! Kanske jag äntligen slipper titta på de förbenade ”Cars” på repeat. Vore så underbart med en tjej-hjälte för en gångs skull och att slippa denna evinnerliga rallykörande Blixten. :p

  35. Pernilla

    Är gärna med och tävlar om denna film. Vår stora var på bio på den och det blev direkt en favorit som hon vill köpa. Hade varit kul att vinna den till henne.

  36. Ulrika

    Seg i starten med julklappar är bara förnamnet. Tänk vad skönt att vinna en bra film och ha en klar till barnen i alla fall 🙂

  37. Thea

    Åh, min man önskar sig denna i julklapp. Skulle vara roligt att kunna ge honom den!
    Julklappar till oss blir det oftast ont om, så en klapp vore kul att överraska med. Och en disneyfilm på det 😉

  38. Cecilia 4 barns mamma

    Jag är med och tävlar skulle vara perfekt att få vinna denna film så mina döttrar kan ha något spännande att se på dom dagarna det är för kallt för att gå ut med lillebror så hoppas på tur 🙂

  39. Jenny lehegarat

    Moa är gärna med och tävlar såklart :))
    Underhållning medans mamma ammar lillasyster hade varit toppen!
    Har ju hunnits hitta på något bus då och då undertiden ibland ;))

  40. Linda Eriksson

    Jag brukar ha otur i spel (då jag har världens bästa man, hihi), men jag chansar iaf. Och jag hoppas att jag vinner 🙂

  41. Veronica

    Åh, denna vill mina barn vinna. De har velat gå o se den på bio men vi fick aldrig tillfälle 🙁
    Den 21 december fyller våran yngsta år och denna film vore perfekt inför födelsedagen.

  42. Åsa

    Hej!! Min 10 åriga son skulle bli överlycklig om vi fick filmen.
    Han kan se samma film om och om igen. Nu är det modig han har fastnat för och tyvärr har vi den inte.
    Vi har hyrt den via vår tv och under det dygnet vi hade filmen såg han den 4 gånger.
    En perfekt julklapp till honom

    Kram

  43. Sofi

    Hade tänkt att gå på bio med dom stora barnen, men det hanns lixom inte med.
    Så ville gärna vinna den o ha lite mini-bio hemma istället.

  44. Guro

    Hej Carola! Jag är med och tävlar. Har 3 tjejer som skulle bli väldigt glada om de fick öppna en Modig-film på julafton 🙂

  45. Malin.K

    Min dotter fick syn på den här filmen på affären häromdan och fastnade totalt framför den s det vore ju perfekt att få vinna ett alldeles eget exemplar till henne så självklart är jag med och hoppas att jag vinner 🙂

  46. Marie K

    Åh, vi skulle ha sett den på bio för länge sen, men kom ju aldrig iväg…

    Hade blivit en underbar julklapp till min 6 åring.

    God Jul!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting