AllmäntGnäll

Jag är så less på elände!

Less på elände av alla de slag!    Det har varit lite för mkt sånt detta år, så jag skulle nog vilja kalla 2012 för ett skitår.

Idag slog det till igen. Jag skulle ju skjutsa Corrinda och hennes kompis till basketträningen, men väl ute i bilen så startar den inte!

Batteriet är urladdat. Igen. Jag blev så förbannat less att jag svor högt för mig själv en lång stund där i bilen medan jag envisades med att prova ännu en gång….och så en till…och batteriet blev bara svagare och svagare och det smällde i avgasröret och jag kände hur det smällde bra jäkla fint i skallen på mig åxå. Förbannade jävla skitbilar!

Silverskitbilen står ju still sen länge, och bara för att jäklas med mig själv så provade jag att starta den, och såklart är ju även den urladdad… Inte för att det gör ett dugg eftersom den ändå liksom står där den står iom att det inte går att få ur parkeringsläget;)

Inte fick jag en ny bil i julklapp heller? Konstigt. Jag som varit snäll, mest hela året.. Den åsikten delas inte av alla..men av de allra flesta:)  Tur det. Det vore ju jobbigt om de flesta tyckte att man var en dum korkad idiot, och en eller två att man var bra;)

 

Jaja, jag fick dit en batteriladdare, men hittade inte den som är bäst, måste fråga pappa om han har den hemma, trots att jag vet att han lämnade den här. Den är borta. Den har väl fått fötter kanske, som det mesta i det här huset, man ska inte tro att det ligger där man lade det direkt. Snarare tvärtom:)

Jag vet inte om den här funkar, men det visar sig i morgon, för trots att jag borde veta bättre och inte planera, så vill jag så innerligt iväg och få lite miljöombyte att jag bestämt lite träff imorgon:)  Jamie behöver få springa av sig, och Jordan med. Egentligen borde vi väl till ett lekland, men jag vill inte ha massa virus och skit med hem, så det får väl bli nåt annat. Ikea stod högt på önskelistan hos ungarna:)  Finns ju baciller där med för allt i världen, men jag kan ju låtsas att det är sterilt:)

 

Jag har fått träna idag iaf, trots bilkrångel, min snälla syster hämtade upp mig och skjutsade hem mig, tack ♥ ♥

Pappa fick förresten återigen rycka ut som räddande ängel idag och skjutsa tjejerna till träningen, Tack!!  ♥ ♥

Vad gjorde jag utan min familj?   ♥

 

Träningen gick bra, svettigt och jobbigt, roligt och välbehövligt. Fast jag vägde mig i morse, och har gått ner nåt halvkilo:)

Ha, det är bra jobbat under julen va?  Jag brukar gå ner lite då, orättvist va?

Jag äter inte så värst mkt julmat, men dessdå mer av allt godis, i går satt jag tex här i min ensamhet och partajade loss med glögg och en alladinask, och det var ju inte det enda godiset som slank ner under dagen.. Jag lever hårt efter den där: Det är inte vad du äter mellan jul och nyår som räknas, utan det du äter mellan nyår och jul 🙂

Jag begriper inte hur det kan komma sig att jag går ner och inte står still/ går upp i vikt, för jag äter ju som vanligt åxå, plus godis:)

Men orka klaga på sånt;)

Snart är julgodiset slut och då är det slut, då återgår vi till lördagsgodis 🙂

 

På tal om godis förresten!

Jag fick ett stort paket strax före jul, av Tassimo:

Nya sorter!

Jag har inte hunnit prova alla, men Latte machiato med caramel….mmmmmums!  och Crème Brule….smaskens, riktigt godiskaffe!  En stor ny favorit var åxå Lungo intenso som blir en riktigt stor kopp och jag vill ju gärna ha mkt kaffe.

Tack Tassimo!

Jag vet att många fått en sån här kaffemaskin i julklapp och det är bara att gratulera till finfint kaffe varje dag framöver 🙂

 

Imorgon ska jag köpa en trisslott, jag behöver vinna 100.000kr i månaden i 25 år:)

Jag BEHÖVER det verkligen. Först skulle jag åka och köpa en ny bil, sen skulle jag åka runt i min nya fina bil och bara njuta av att veta att den startar även nästa gång jag behöver den. Och nästa. Och nästa och nästa och….tja, ni fattar;)

Allvarligt,, tänk vad fräckt att faktiskt vinna den vinsten? Jag vinner ju aldrig, så det är ju uteslutet för min del , men drömma kan man ju, jag har många sådana:)

Och det skadar ju inte att köpa en triss;) man vet ju aldrig!

 

Nåväl, vad är väl en bal på slottet?

Shit vad jag svamlar! Bäst att hämta lite mer choklad, det är nog brist på det som gör att hjärnan inte funkar som den ska…haha.

Jag säger nog God natt, för allas skull;)

 

Kommentarer

 1. Maud

  Carola du är jättesnygg på bilden. Ingen skulle säga att du är 9 barns mor kan jag garantera. Hoppas att din vinst med 25 000 Kr i 25 år kommer under 2013 så fortsätt att köpa dina triss lotter du, utan att överdriva klart.Vem vet det kan ju bli så…

  Carola: Tack:) Jag glömde ju köpa lott..! Men nästa gång 🙂

 2. Maja

  Carola, köp en lott, man kan vinna. En av mina bästa kompisar har skrapat fram 15 000 i 20 år. Efter det slutade dock jag köpa trisslotter. Det känns osannolikt att vi båda skulle vinna ;)!

 3. Kristina Å.

  Ja fy så tråkigt med krånglande bilar. När vår stora bil, som ändå bara var 8 år, började kosta väldigt mycket i service och diverse småsaker gick sönder så bestämde vi efter mycket om och men att köpa en ny. Inte så rolig kostnad förstås men känns väldigt nödvändigt när man ska skjutsa barn hit och dit till olika aktiviter och samtidigt försöka få nåt vettigt gjort i pauserna. Den nya bilen är ändå billigare i drift än den stora, man får tänka på det när man sitter där och kör. Dessutom hade vi tur och blev av med en gamla på Blocket, gick i ett ”nafs”.

  Vi har dessvärre fått andra kostnader på halsen också, golvvärmeanläggningen behövde service och därefter värmepumpen, och det blev ju inte så billigt! Typiskt att alla såna här saker ska komma kring jul eller semester. Så nu blev det inte så mycket pengar kvar av decemberlönen men blodpudding är väl fortfarande billigt 🙂

  Jag har faktiskt köpt flera trisslotter för många sa att nu ökade chansen att vinna efter att de gjort om dem men icke sa nicke, inte en enda krona har jag vunnit!

  Ha en fortsatt trevlig jul- och nyårshelg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing