AllmäntÅrstider

Playtray:)

Jamie fick ju en såndär tjusig bricka till Tripptrappstolen i julklapp, och jag måste säga att det är en suverän grej!

Den bara hakas på stolen, utan vidare montering, och såklart tas den av lika enkelt.

Man kan sätta i barnet före eller efter att man sätter fast den, och man kan ha bygel eller ingen bygel. Perfekt.

Jamie gillar den skarpt, igår provade han den för första gången::

Han checkar manualen så jag säkert gjort riktigt:)

Kolla hans fötter, han sitter ofta med dem såhär i kors..   Vi hade varit hos farfar med fru på middag, därav finkläderna.

Idag åt han frukost på den, och förutom att stolen inte står på den plats som den ska, utan han kommer lite bakom, så var han nöjd och glad. Han sitter på en kortsida normalt, och i en annan stol, men jag ska möblera om:)

 Ska jag sätta betyg på den här så blir det högsta betyg plus guldstjärna ♥

Ja, han måste klippas, jag veeet 😉 Snart…

 

Igår kom ju Perras bror och fixade silverbussen. Han började med att kontrollera kontakten på bromspedalen, den var väl iofs inte i toppskick, men helt fungerande. Han gick vidare med att skruva lite i växelspaken, jag har ju inte ens sett att det finns skruvar där, men vips var kåpan över borta och ….tadaaa…! Det var fullt av IS hela vägen upp till växelspaken!

Ett fel som egentligen inte finns tydligen, men vad ska man säga….det är ju min bil;)

De använde kupévärmare och hårtork för att tina upp den och sen torka ur allt vatten:

Det är vatten och isbitar hela vägen upp…

Vart vattnet kom ifrån det vet ingen, men det var klart och fint så det verkar komma utifrån, uppifrån…?  Tja, jag vet inte jag, men nog är det konstigt?

Dessutom lär det ju hända igen….Men han ska visst borra ett hål i botten så det kan dränera ut. Haha.

Jag som ju inte har nån koll alls, sa ju att det var som att det var totalfruset, eftersom det ju liksom tinade upp efter att man haft bilen igång länge, men jag hade ju rätt på riktigt:)  Det är kul.

Den rullar alltså igen, och grejen med den här bilen,. även om den börjar krångla nu och ni fått höra om det till leda, det är att den funkat prickfritt hittills. Eller tja….mer eller mindre då;)

Jag skulle ju såklart vilja ha en sprillans ny, men jag kör inte så att det kan motiveras att lägga pengar på det, däremot är det ju absolut tvunget att den funkar, så fortsätter den krångla blir det till att fundera lite till.

 

Men när jag skrapat fram min storvinst så vet man aldrig:)

 

Idag har jag lämnat hemmet för att lämna tillbaka och byta lite julklappar, och passade på att handla tillsammans med Jenny inför imorgon. Vi kör på enkelt, och gott.

Det brukar bli bäst 🙂

Jag måste iväg en snabb sväng till Kappahl i Gottsunda, för Jordans onepiece med Blixten på har gått upp i en söm, men det fanns inte rätt storlek på Gränby där jag var idag, men de ringde och lade undan en till mig där. Jo, jag kan sy, men vill inte på sprillans nya plagg.

Sen funderar jag på att faktiskt träna åxå, det var klockan 12 så jag kan hinna, och det vore så himla härligt att få röra på sig innan man ska sitta och äta hela kvällen 🙂  Men då hinner jag inte ligga och dra mig på morgonen….hm;) Får lura lite på det!

 

Sen är det slut på 2012, och jag hoppas på att 2013 blir ett mycket, mycket bättre år, på alla sätt och vis!

Vi börjar bra med att pappa fyller år på nyårsdagen och sen Janelle den 12 januari 🙂

  Kanske att Jamie kan vara lika tjusig som idag, med väst och polojumper som jag hade när jag var liten 🙂 Inte västen då, men tröjan..

Nu ska jag fixa lite och sen i säng, om vi inte hörs mer i år, så önskar jag er alla ett gott slut, och Ett Gott Nytt År!!!

 

Kommentarer

 1. lillys mamma

  brickan ser bra ut, förutom att de va så stort glapp mellan barn och bricka, sett den hos mirka med.. blir de inte mkt spill i knät? vi har en ficherprice stol med bricka på, den kan man välja flera olika hack för, beroende på storlek på barnet, så man kan ha den riktigt nära.. men man kan ju sätta en kudde bakom ryggen i tripptrapp isf.. men ja gör bara illa tårna på dom, så vi skippade å köpa en.. utan vi köpte en sån trästol som vissa resturanger kör med, med två kulor på pinnen, dom kan man ta bort så har man en hög stol med armstöd, funkar kanon fortfarande fast dottern är 4år, riktigt rymmlig, och billiga.. finns några till varianter, ikea gjorde nån förr, och babydan har gjort nån vetja.. vissa får man ta till sågen på, men då ligger dom ofta ute på blocket för 100spänn.. såga av pinnen och kanske måla hela stolen lite (gjorde så på en stol som står hos mormor, var kanon, köpte billig färg på jula, som knappt luktade och va riktigt rosa och fin..)

  Carola: Nej jag tycker det är bra med ett litet mellanrum så man får ner haklappen framför:) Kanske att det är sämre för mindre barn, men Jamie lutar sig framåt rätt bra så det kommer inget mellan.
  Vad fint det låter med en roooosa stol:)

 2. Monica

  Vad bra med brickan till tripptrapp-stolen… Vi är på gång att köpa en sån stol, men tycker de är lite dyra… Är ni nöjda? För- och nackdelar? Hur är det med plats när man har brickan på? Oj vad frågor det blev…

  Vill även önska Er ett riktigt Gott Nytt År!

 3. Lena

  Önskar dig och din familj ett riktigt Gott Nytt År! Tack för det gångna året och ser fram mot att läsa fler roliga och intressanta inlägg 2013.

 4. En Stickgalen 10-barnsmamma

  Vilken himla bra grej till tripp trappen….verkligen smart….Hoppas ni får en bra Nyårsafton där borta över åkrarna….Här i skogen blir det lugnt….nu får man ju vara barnvakt till dom små barnbarnen vid sådana här festdagar….. Gott Nytt År från oss i Funbo <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing