Allmänt

Skyfall

Inte som i skyfall när man talar om regn , utan Skyfall som i senaste Bondfilmen 🙂
Säga vad man vill om Bond men filmerna är ju alltid full action, helt i min smak och denna var inget undantag , faktiskt en jäkligt bra film .
Fast popcornen var små, sega och rätt äckliga …:-/

Jaja 🙂

Nån frågade vad för husvagn man har för att rymma nio kids , och egentligen krävs det väl kanske en såndär Mobile home som de har i bl.a. USA 😉 men det har inte vi utan vi har en gammal Sprite från 73 som har fem bäddar .

20130105-004225.jpg

Man kan klämma in typ fem ungar, kanske sex, på ena sidan och så hade jag och Jamie den lilla sidan 🙂
Fast vi flyttade runt lite som det kändes bäst, så ibland hade jag Jamie och Jordan hos mig och ibland Jamie och Lovelia .
Perra gillar inte att campa och jobbade ju hela sommaren och Janelle och Patricia följde inte med, så som mest var vi åtta pers . Nu ljög jag ju för syrran kom ju och bodde med oss så vi var ju nio 🙂

Vi ryms ju inte alla så vi har ett vanligt tält åxå 🙂 där sov oftast två barn eller syrran och ett eller två barn .

Ja det är trångt och meckigt !
Men samtidigt är det himla mysigt 🙂

I sommar har vi säsongsplats så då kan man ju fixa lite bättre. Hur vete fan men det löser vi . Pappa, mamma syrran och jag har ju bott i den här vagnen förr 🙂
Nu är vi ju några fler men finns det ❤- rum så finns det stjärterum 😉

Bara det blir en fin sommar!!

Helen , passa dig du, jag kanske myglar in några barn till er 😉
Ni har större vagn och färre barn OCH dubbelt så stort förtält

Kommentarer

  1. Viktoria Sexbarnsmamma

    Jag är SÅ avundsjuk på er husvagn och kommande semesterplaner 🙂 För några år sedan så var ju vi (2 vuxna + 4 barn då) hänvisade till att bo i husvagn i ett halvår medan vårt hus sanerades och renoverades. Jag svor på att aldrig mer bo i husvagn efter det, men nu kan jag ändå absolut tänka mig att spendera min semester i husvagn. Det är dyrt att hyra stuga på campingar, speciellt om man alltid måste ha två för att få plats.

  2. Neta

    Gör ett riktigt trägolv i förtältet och ställ det på betongplattor som du väger av ordentligt. Viktigt med luft under. Täta mattor (dom billiga från Rusta duger bra) och en gasolkamin så har du vips fler sovplatser. Gasolkamin är bättre än kupévärmare i tältet för den är ljudlös och tar garantera bort även takkondensen.

  3. Lovisa

    Jättefin blogg 🙂 Undrar hur många badrum har ni?

    Carola: Vi har tre toaletter. En som inte används för där har jag skötrum för Jamie, och sen en med tillhörand badrum med badkar, och en enbart toa nere. Sen har vi en dusch i tvättstugan, så totalt två duschutrymmen…inte så mkt men än så länge funkar det utmärkt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting