Allmänt

Raggar lite ;O)

Jag ska på ett event i vår, 23-24:e mars 2013 , som heter :

Klicka på bilden för att komma dit!

Ni kanske vill komma ni med???  Jag skulle tycka det var superkul 🙂  Gå in och kika och se vad ni tycker, jag tror att det kommer bli kanoners! Om ni sen bestämmer er för att boka…så kan ni uppge min bloggadress: http://blogg.loppi.se/familjenannorlunda/

För då gör ni en god gärning, och vem vill inte göra det;)?  Närrå, helt ärligt så är det en kampanj för att få fler att boka sig, ni vet ju att Ju fler vi är, ju roligare har vi:)  och för varje gång som någon bokar sig och uppger min adress, så dras det av från min faktura 😉

Det är ju kanske inte en så värst behjärtansvärd gärning, men vad tusan – jag är ärlig iaf 🙂

Och vill ni gå men inte pröjsa min biljett ( hehe) så struntar ni bara i att nämna min blogg!    Ni behöver ju inte berätta det in my face;)

 

Japp, med det sagt, röstraggning är inte min starka sida, så går vi vidare!

Idag var det tungt att kliva upp…brrr. Jamie vill äta tusen flaskor välling per natt, och får han det inte så ligger han och gnölar och gnyr, med långa mellanrum så man precis hinner nästan somna..gahh, det enklaste är att gå upp och skaka ihop en flaska, eller amma lite, men ska jag lägga tillbaka honom i hans säng sen så kräver han en flaska välling, även om han är mätt..

Ja, det är nåt jag måste ta tag i, väldigt snart…men jag hoppas ju såklart att det ska gå över av sig själv..:)

Nåväl, upp kom jag, om än med redigt grusiga ögon, och väckte alla barn som skulle iväg, och sen satt jag och väntade på att de skulle gå nångång så jag kunde krypa ner i värmen i sängen igen 🙂  Sov lite till, och sen var det väl mer ok att kliva upp.

Jag har haft så ont i huvudet några dagar, det kommer solklart från nacken och jag har försökt med stretcha, värmekudde, liniment, alvedon/ipren, vila, högre kudde, lägre kudde…. Värk gör mig grinig!

När Jamie sov middag idag så värmde jag på vetekudden, stoppade i lite värktabletter och så lade jag mig på soffan med kudden bakom nacken ….ahh, och ta mig tusan så släppte det!!  Inte helt men nästan:)

 

På träningen nu ikväll så lät jag medvetet bli att göra de rörelser som jag vet frestar på nacken, och det kändes bara bra, det är ju den bästa boten oftast – att få röra på sig och bli riktigt varm. Nu känner jag att det sitter lite stelt kvar , men det är mer baksidan av nacken än på ena sidan, och det brukar sällan bli lika ont. Hoppas!

 

Patricia var den som kom först hem från skolan idag,och efter en stund droppade även Novalie och Trixie in, följda av Robban med en kompis. Corrinda och Janelle kom inte hem förrän vid 20-draget, den ena var hos en kompis och den andra hade musikalträning.

Alla tyckte att första skoldagen var ok, men att det var jobbigt att gå upp tidigt, så de minsta hoppade i säng redan vid halv nio:)

 

Imorgon blir det förhoppningsvis en utflykt för att leta present till Janelle, och sen är det HIT på kvällen kl 17-18, och för att krångla till det hela lite sen så är det planeringsfika för föräldrarna i Robbans klass kl 19.00-.  Jag gillar ju att fika, planera är kanske inte min starka sida ( inte för klassfester iaf som detta är) men vad sjutton, jag kan ju bidra med menlöst pladder, så jag har tänkt hinna båda:)

Mitt stora bekymmer då är att jag ju måste duscha efter träningen….och jag OGILLAR STARKT att duscha i offentliga lokaler. Ja, jag vet att det är töntigt, men jag gillar det inte. Det är alldeles för många som är alldeles för ogenerade för att jag ska känna mig bekväm 😉   Jag hinner nog hem…:) Kanske.

 

Nix, nu måste jag visst gå och köra i säng lite tonåringar!!

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. carola

    försöker igen; jag försökte även gratta OSS på våran födelsedag, men det gick inte heller. Jag har röstat, om det nu funkar. KRAM, du är bra, JAG väntar på ditt inläggoch tar en kopp kaffe, det är MIN morgon

  2. Petra

    Spikmatta…det borde vara bra för nacken. Har jag tänkt säga massor med gånger men alltid glömt. Men nu är det sagt 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting