Allmänt

Dag 16 av 365 ;)

Laddade hela dagen för att skotta….hehe, närå, så var det inte, men jag drog ut på det länge, ända tills Novalie kom hem och kunde hålla ett öga på Jamiebusen inne.

Det var fortfarande puderlätt dunsnö så det var rätt snabbt gjort.

Innan jag gjorde det så skurade jag ur kylskåpet..Lika roligt varje gång att hitta nåt spännande som gömt sig, idag var det någon som öppnat ett paket bacon, vikt ihop det och sen låtit det ligga. Länge.

Det var ett sånt trepack som sitter ihop, och nog hade jag kunnat klippa av det öppnade som luktade illa, men föredrog att ösa hela alltet i soporna. Kalla mig miljöbov om ni vill:)

Jag fattar rätt ofta inte hur ungarna tänker, tex med det här baconet. Eller med de förpackningar som ställs tillbaka i kylen, Tomma?

Det blev rätt tomt efter min röjning, kollade datumen på alla flaskor med kalla såser, och kunde förvisa några i soporna därefter..Vissa saker används inte, kebabdressing och den kalla garlic såsen hörde dit. Själv är jag väldigt avig mot sånt, jag äter himla lite av dressingar och kalla såser, tacosåser tex..det är inte alls i min smak.

Det lilla avrinningshålet längst ner i kylen var såklart fullt av mögel…det blir det på kort tid, och jag tycker att man är där och torkar och grejar, men lik förbannat är det äckligt..Vi har vänner med lika kyl och de har det likadant så det är inte min bristande hygien som orsakar det;)

 

Pappa kom med en lifesaver:

Haha, smart va? Ett filter man lägger i golvbrunnen och kanske slipper en del av iaf de långa hårstråna…;)

Tack ♥

 

Jag fick en härlig bild från en av er läsare, och den blev mina tjejer och JOrdan eld och lågor över:

Nu måste jag tydligen bygga en sån här åxå…

Jorrå, men visst:)  Allt för er, ungar, allt för er;)

Men jag klurar på nån variant faktiskt, vi har ju två våningssängar, och jag avskyr dem:( mest pga att de är så förbenat krångliga att komma åt överslafen på, men med en sånhär trappa i mitten vore det ju lite enklare:)

Tja….tål att tänka på:)  Coolt var det iaf!

 

Jag borde gått nån annan linje på gymnasiet, för även om jag har användning av vårdkunskaperna mellan varven så hade det ju varit betydligt bättre att kunna snickra, eller mecka med bilen, eller avloppen…hehe.

Snickra vore fräckast!  Jag kan, på mitt eget sätt, precis som jag syr på mitt eget sätt, precis som jag tycker och tror att det blir rätt…;)  Blir ganska många ändringar ibland.

 

Nix, klockan rusade på, och sängen ropar, så det är väl bara att ge sig.

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Carina

    Hej!
    Ramlade in på det här inlägget av en liten slump idag. Hade missat det och det hade nog vart bra om jag fått vara glad och ovetande om vilken härlig sängkonstruktion det fanns.
    Nu måste jag ”skaffa” mig ett rum här hemma som jag kan göra så i åt mina pojkar eller kanske att det måste införskaffas en stuga där vi kan bygga en sådan…
    Eller så får jag fortsätta och leva å bo som vi gör och bara tycka att det var en superläcker säng!!!

    Ha det gott!

  2. Maggan

    Sängarna var himla fina, nästan så att man önskade att man hade fler barn och var mer trångbodd! 😉
    Ang. filtret, du måste givetvis testa själv och bilda dej en egen uppfattning, men för mej funkade de inte alls bra…. Jag blev överlycklig,när jag fann dem i nån affär och tänkte att det var ju perfekt till vår ”håriga” dusch, men nej… För det första, det gick inte att fästa gallret ordentligt, när filtret satt under, så det fick ligga löst ovanpå. Sen slammade filtret igen väldigt fort, av hår och tvålrester, så man stod och plaskade med fötterna i en liten sjö,när man duschade. Så i vår dusch, satt det bara i några dagar. Sen var det ajöss,satte inte ens i det andra från 2-packen.
    Men som sagt, det kanske funkar bra hos nån annan, hoppas det! Ha de’ gött!

  3. Fia

    En sån där säng skulle vi behöva! Vi har en våningssäng där tre av fyra barn envisas med att ligga och trängas trots att alla har en egen säng i ett eget rum????! De måste gilla varandra<3
    Filtret, var köper man sånt? Skulle behöva många för vi får alltid stopp i avloppet pga allt hår. Hade en annan variant men den fungerade inte alls och var superäcklig att tömma. Den där såg ut att vara en engångsgrej. Mer i min smak:D

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting