AllmäntÅrstiderJanelleTräning

Ökar stadigt, idag blev det tre träningspass…

Vad månde detta sluta?  Med tio pass per dag?

Ja, det vore ju kul iofs, men kanske inte så klokt;)

 

Det ekade tomt i framför allt kylskåpet idag, så det fick bli en tur till Citygross och handla lite. Jordan sprang inte ifrån mig en enda gång:)

Jo, han gick ju inte vid sidan om mig hela tiden, men han höll sig inom hörhåll, och jag behövde inte skrika JOOORDAAAAN!! tusen gånger, utan lite mer JORDAN!  Ni fattar skillnaden va;)?

Nu fick jag för mig att vi hade massor av mjölk och köpte ingen, och såklart var det ju bara tre liter som stod hemma…bara att dra en repa i morgon åxå då.  Men jag måste ändå iväg och köpa present till ett kalas som Novalie ska på .

När vi parkerade hemma så sov ju Jamie som en stock i bilen, som vanligt, han somnar så himla gott där:) och han fick ju sitta kvar och snarka, medan jag först skottade….tjoho;)  (= första träningspasset, dock rätt snällt) och sen släpade in tunga kassar.

Novalie och Trixie kom hem från skolan, och strax därefter Corrinda och en kompis, och efter en stund även Robban.

Det passade ju utmärkt eftersom jag lovat att hämta Patricia på skolan, och ville slippa avbryta deras lek nere i gillestugan:)

Det har blivit lite idétorka på matfronten nu igen , känner jag, det är kyckling, köttfärs, lax och ibland fläskfilé som snurrar, och även om det är helt ok och god mat, så måste jag verkligen hitta på lite nya varianter.  Bara för det gjorde jag fiskgratäng idag 🙂

 

Vanliga fiskblock som jag la i en långpanna, kantade med potatismos, kickade på lite räkost uppepå, för jag glömde köpa räkor….;(  och så gräddmjölk över det hela, lite ost och salt och peppar. In i ugnen.

Jodå, det var helt ok:)

 

Jag hann bara laga iordning det innan jag drog iväg på träning, och jag trodde seriöst att jag skulle svimma lite idag!

Shiiit, vad jobigt det var! Vilken aptung bana han lagt på cirkelfysen, härligt, men ack så tufft.  Lägg sen till att han hoppar runt och gapar på en åxå : Jodå, du orkar armävningar på tå hela vägen ner till golvet! Djupa knäböj och så hoppar du högt!!  Upp med vikten nudå!! Bara lite kvar nu!!

Underbart 🙂

Armarna och benen skakade fint sen, och jag hade lite svårt att få in nyckeln i bildörren…;)

Syrran var på finkultur idag så hon missade, å andra sidan missade jag ett pass i söndags som hon var på, så vi ligger lika i statistiken – viktiga grejor:)

Det var då dagens andra pass, och det här var svintungt!

Dagens tredje väntade direkt när jag kom hem, för plogbilen hade varit här och plogat upp en liten fjuttig snövall framför infarten. Jag skulle backa in Perras bil, för uppfarten vi lånar tillfälligt behövde vara tom i morgonbitti, så jag fick först stå på tå och sträcka mig för att nå att sopa snön av rutorna…det är en lastbil.. och sen backade jag mitt finaste, mitt mellan grindstoplarna, en ren tiopoängare! Men?? Vad nu??  Vafan, det kan inte vara möjligt?  En stor fet lastbil, som inte kan backa sig igenom en minimal plogvall? Som min bil knappt kände av?  Skoja inte.

Så det var ju bara att parkera och skotta bort den ( dagen tredje pass, väldigt enkelt)  och sen backa igen, och då var det inga problem. Skitbil! Den väger ju typ flera tusen ton, hur kan den inte klara av en fjuttvall?

Min buss sen då, och här snackar vi terränggående:)

 

Jag älskar min bil, när den funkar:)

Nu kom plogbilen igen….ni fattar varför jag kände mig som han i En snöskottares dagbok va;)

 

På söndag hoppas jag särskilt att den har lust att vara med, för då ska vi till Stockholm på bio:

Förhandsvisning av den här:) De visade en liten snutt av den på julafton, och ungarna blev eld och lågor när inbjudan kom, så jag hoppas bara på friska barn och en bil som vill starta. Det sistnämda går att byta ut mot tåg iofs, men har ställt in mig på bil:)

 

Jordan måste klippa sig:

Snygga tröjan är från Draken och Juvelen  

Han ska få följa med nån lördag när jag skjutsar till tennisen, vi brukar kunna sticka in på Gottsunda centrum där de har en finfin hårsalong:) Dock inte förrän tidigast nästa vecka, för nu på lördag har vi kalas för Janelle:)

Och när det gäller min förstfödda…så har hon ju skaffat sig en pojkvän:)

Han är en keeper, för han är lång ( når allt i överskåpen), har dykcertifikat ( whihaa, dyka med svärsonen) och tydligen väldigt teknikkunnig 🙂 ( Kom och hjääälp mig!)

Ja, han är såklart trevlig och snäll åxå 🙂

Sötnosar ♥

 

Nu ska jag sova!

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Sofia

    Jobbigt med idétorka gällande matlagningen! Tänkte dock tipsa om en annan väldigt enkel och jättegod fiskgratäng: lägg fiskblock i en ugnsform och tillaga i ugnen, kanta med ris och häll sedan hollandaisesås över. Klart! och supergott 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing