Allmänt

Röjar-Ralf :)

20130120-114412.jpg

Snart 🙂

20130120-114520.jpg

20130120-114555.jpg

Kommentarer

  1. nettan

    Såg dig på bion idag, funderade på om jag skulle gå fram och säga hej eller nåt sånt…. 🙂 Har följt din Blogg sen ni var med i familjen annorlunda och tycker att du och din familj verkar vara så härliga, trevliga och glada 🙂
    Såg att du stod och pratade med någon så jag ville inte störa, sen var du borta. Du kanske stod längre bak i kön och bara gick fram och hälsade.
    Jätte bra film iallafall tyckte vi! Eller sonen som är 4,5 år tyckte de var lite läskigt så han tog av sig glasögonen efter en stund och då var det bra:) Dottern på snart 8 år var jätte nöjd över dagen: 🙂

    Carola: Äsch inte skulle du störa inte!! Vi stod rätt långt bak i kön, och jag stannade till för att hälsa på Mirka:) Mina kids gillade filmen, Jordan sa att det var en jättebra film:) och han satt still hela tiden så det var den nog;)

  2. Carita lindahl

    Hej . Hoppas ni hade det bra på bion,, Undrar lite när du ska dra vinnaren på netflix 🙂 jag var med då, och hade födelsedag 🙂 därav att jag kommer ihåg det :
    ) Ha en fin kväll 🙂

  3. Sandra

    Hej!
    Var på samma bio som du! Såg när du och Jordan kom när vi stod i kön!
    Tycker att du gör att jättebra jobb som hinner med allt och alla barn. Kan tycka att jag har det jäktigt med bara fyra barn…

    Sandra

    Carola: 🙂 De andra hade bråttom, men Jordan drog benen efter sig, och så stannade vi och hälsade på Mirka på väegn:) Tack!! Allt är relativt och med fyra barn hade jag det ofta värre än nu:)
    Kram!

  4. Ida

    När ska du fixa headern och göra din blogg lite mer personlig? Du skriver ju alltid jättebra men skulle vara kul om du lade in bilder på dig och din familj.

    Carola: Ja jag vet att det ’r trist! Jag har en bild från en fotograf som ska dit, men hon låter minsan vänta p sig…..gahh! Snart:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting