Allmänt

Vad roligt:)

Tydligen så har artikeln jag konfronterades med i morse, snurrat i diverse olika lokaltidningar . Vad roligt 🙂

Jag gillar mitt eget tips att låta ungarna klä på sig det de vill på morgonen, för tänkt så många diskussioner man slipper då!

Välj dina strider.

Vem bryr sig EGENTLIGEN om vad barnen har på sig, så länge det är helt, rent och funktionellt? Eller tja….mina har gått i rätt ofunktionella kläder, typ balettkjol , men inte om de ska på heldagsutflykt i minus 20 grader:)

Jag har minsann varit fjollpedant med vad de har på sig, att strumporna och nappen ovillkorligen måste matcha med vagnen osv, men i takt med att strumporna försvunnit i maskinen/soporna/leksakslådorna/under soffan…så har jag slutat 🙂

Just nu går stackars Lovelia med för korta byxor mest hela tiden, ungen måste ha vuxit två decimeter under jullovet! Måste rensa hennes lådor, så de försvinner.

Vill ni läsa artikeln så finns den här : http://www.unt.se/barnochforaldrar/sa-klarar-du-morgonen-2238039.aspx

 

När jag lämnat av Lovelia på kyrkis idag så hämtade jag upp småkillarna hemma och fyllde på min varmvattenflaska, tog mitt fårskinn och åkte till Ikea. Där lade jag flaskan på växelspaken och lindade skinnet runt, för att avsluta det hela med en fleecefilt. Ingen kan ju säga att jag inte vill att min bil ska ha det varmt och gott medan jag roar mig 😉

Det är otroligt hur väl det håller värmen, för fast det blir svinkallt i bilen snabbt, det var ju nästan 20 minus, så är det ordentligt varmt när man sen sticker ner en hand under fällen.  (Växelspaken fryser fast)

Jag mötte upp Jenny och vi tog en frukost med snack om allt och inget, och sen lockade vi med oss pojkarna på en snabbtur, en ny dörrmatta blev det, såg igår att jag ju har en det står Christmas på. Jag byter dörrmattor hela tiden, brukar köpa de billiga för vad är det, fyra kronor? och så får de ligga tills de börjar se ruggiga ut. Idag blev det en lite dyrare variant, hela 29kr, men så var den halvmåneformad åxå:)

 

På hemvägen var det solbrillor på, för jösses vad solen skiner! Underbart, hopp om livet, ljuvligt, men svårt att se nåt när man kör.:)

In på kyrkis och blev kvar en timme för mera snack med andra mammor, innan Patricia ringde och behövde skjuts till skolan. Det fick hon såklart, och på vägen så somnade Jamie i bilen.

Den vanliga snurren hemma sen, röja i köket, tömma diskmaskinen, plocka i mer disk, plocka, torka, rensa, ja ni vet, det där man gör hela tiden.  Tvättstugan undvek jag i dag, men fick ändå tvättat två handtvättsmaskiner. Tack och lov för handtvättsprogram! Jag är ju lite lat och bekväm och förr så slängde jag det som skulle handtvättas i en korg och där blev det liksom kvar…forever!

Lite som jag har det med stryktvätten fortfarande alltså, hehe.

 

Tränat, ett för oss nytt pass idag, flex. Töj och sträck och utmana rörligheten….perfekt 🙂

Vi har ju gått på cirkelfys på torsdagar, men det passet finns inte längre:( så då får man ta vad som bjuds. Det funkar. Rätt kul 🙂

Säkert nödvändigt, jag är inte direkt smidig.

 

Nu är Jamie ledsen.

Han ville inte sova i kväll och Patricia gav honom flaska efter flaska med välling, och när jag kom hem gav jag honom ytterligare en, frågade på väg in med den hur många han fått…Tre…Okeeey.. Den fjärde kom upp lika fort :/

Nu är han ledsen, kanske att det inte är helt bra att hälla i sig, vad blir det …cirka en liter välling 😉

Nej, det är det ju inte, och jag ska väl gå in till den ledsna lillkillen…Det får bli kort idag!

Hörs i morgon:)

 

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting