Allmänt

Inte helt pigg

20130130-123821.jpg

Kommentarer

  1. alima

    Men verkar på vid gott mod?

    I dagens lokaltidning var det en artikel om er, det som var om morgonrutinerna. Men det stod så konstigt. Jag har läst din blogg länge. Det stod att väckarklockan ringer klockan 07 hos er och att du sen går runt och väcker alla nio barn. 45 min. senare ska det första barnet iväg till skolan och sen att det är utslussning av sex barn till 5 olika skolor och att de två resterande barnen går på förskola.

    Carola: Ja, det kan ju inte vara lätt att hålla reda på alla för en reporter;)
    Så här är det: De sex äldsta går i skolan, det är fem olika skolor. Lovelia går på kyrkis, tror det kanske lät bättre med förskola av nån anledning? Men Jordan och Jamie är ju hemma med mig. Jordan har iofs en em kyrkis / v. INgen av dem går på dagis-förskola. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing