Allmänt

Lite tungt

Humöret är inte helt på topp just nu, av lite olika anledningar, en av de är att det är tråkväder, och att det är långt till våren.

Allt känns bättre när solen skiner och värmer!  🙂

Det finns folk i min närhet som gör mig väldigt ledsen, gång på gång, och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det, och jag vet inte alls vart det leder, och det är tungt. Jag är ju en optimistisk person, så jag vill ändå tro att allt ska lösa sig bra!

Tills dess är det väl bara att härda ut misstänker jag.

Always look at the bright side of life 😉    Nåt som alltid gör mig på bättre humör, är faktiskt att skriva, kanske inte helt förvånande, så sanningen är ju då att NI får mig att bli gladare, tack för att ni finns och läser mitt babbel ! ♥

 

Med den tråkiga inledningen så går vi vidare till annat. På posten idag kom Corrindas basketfoto:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Maud

    Tråkigt att det har blivit så tack vare en annan person. Varför kan vi inte vara lite snällare med varandra?
    Vi får hoppas på SOL i helgen. Jättefin bild på Corrinda, tror hon blir en hjärte krossare när hon blir lite äldre, he he he….
    Håll huvudet högt, det kommer alltid bättre tider. Kram

  2. Maggan

    Det är jobbigt, när man blir depp alldeles av sej själv och än värre är det, när det är nån annan som får en att känna på det viset….! Speciellt om det är någon som står en nära… Hoppas att ni får rett ut det och att det ljusnar snart. Jättefin bild, du har otroligt vackra barn!
    Ha en skön helg, själv ska jag jobba måååånga timmar fram till söndag kväll. Inga syssselsättningsproblem iaf,haha…! 😀

  3. Kristina Å.

    Man skulle önska man kunde bortse från sådana människor men det är ju i ärlighetens namn inte alltid så enkelt. Men som du säger brukar mycket kännas bättre och lättare när solen skiner och man får umgås med sina härliga barn och resten av familjen, goda vänner man kan lita på är inte heller fel.

    Hoppas du får en härlig helg!

  4. Maria mamma till 6

    Hej!
    Tråkigt med människor som gör en ledsen. Men jag tycker du är en härlig person verkar mest glad du inspirerar mig iallafall att tänka positivt. Tycker du har en jätte fin blogg läser den nästan dagligen! Brukar unna mig det eftersom tiden bara flyger iväg när man har några barn. ( jag har ”bara” 6 barn) ha det gott!

  5. Lotta

    Jisses vilken vacker tjej, hon kommer bli farlig när hon blir äldre, många pojkhjärtan kommer slå extra hårt.
    Ha det gott/Lotta

  6. Anki

    Vilket bra foto på dottern!
    Känner igen mig när du skriver om att det finns de som gör dig ledsen. Tyvärr har jag det likadant men vet inte heller hur jag ska kunna göra något åt det…

    Sena nattkramar från Skåneland

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting